Aceasta rețetă face parte din categoria ” nimic nu se aruncă „. O salată deliciosă, hrănitoare şi sănătoasă care se prepară foarte repede. Încearcă şi tu reţeta de salată de ouă! V au rămas ouă de la sărbători, mai precis de la Paște? Iată ce fac eu cu ouăle rămase pentru a nu irosi invesția acordată mesei de sărbători.
Ingrediente:
2 linguri smântâna
1 lingura de mustar
mărar
chifle
5-6 oua ( rămase de la Paște sau le fierbem atunci cînd dorim să facem salata)
100 gr urda
Sare
Piper
Mod de preparare
Se pun la fiert ouale ( in cazul in care nu aveți oua fierte rămase ) și se lasă să fiarbă tari. Apoi, se decojesc, se taie mărunt și se pun în bol. Spălăm mărarul și tăiem mărunt, tăiem cubulețe urda și punem peste ouă, adaugăm smântână, mustar, sare și piper și amestecam usor. Pe fiecare chiflă tăiată în două se repartizează salata cu ouă. Se pune mărar și se servește. Pofta buna!