Take a fresh look at your lifestyle.

Raspunsuri de gradinita de la Iulian Dumitrescu. Intra sa vezi ce spune despre faptul ca nu prea vine la servici, printre altele

Multi dintre prietenii mei mi-au spus sa nu am asteptari cu privire la raspunsurile la intrebarile adresate presedintelui consilului judetean, Iulian Dumitrescu pe data de 20 februarie anul curent.  Intai de topate mi se pare corect sa stiti care sunt aceste intrebari, pentru a vedea ce raspunsuri infantile si nesimtite da presedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. Adica acel individ lipsit de empatie si professionalism, care s-a aciuat ion Prahova de la Calarasi ca sa ne tina in frig, pentru ca asa au vrut muschii lui cu care gandeste. Iata-le:

  1. Ce suma primește CJ Prahova de la primaria Ploiești conform legii?
  2. Ce gen de raporturi juridice de munca exista între președintele Iulian Dumitrescu și CJ Prahova: contract individual de munca, contract de mandat sau ce anume și care este venitul lunar net al președintelui Iulian Dumitrescu?
  3. Câte ore pe zi este prezent la sediul CJ Prahova in timpul unei săptămâni de lucru pentru care este remunerat?
  4. Cum justifica d-ul presedinte Iulian Dumitrescu, în măsura în care informațiile care au ajuns la Intransigent, lipsa aproape totala de la servici?
  5. Care este programul de audiențe oficial al dului Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova?
  6. Câte au audiențe a avut d-ul Iulian Dumitrescu, in nume personal, conform atribuțiilor care îi revin conform legilor în vigoare, de când desfășoară activitatea de presedinte al CJ Prahova?
  7. Cum justifica d-ul Iulian Dumitrescu acordarea sumei de 100.000 de lei către primăria Ploiești in conditiile in care recent aceasta i-a cerut sprijinul de 20 de milioane lei pentru pornirea si susținerea cogenerarii cazanului si turbinei 5, având în vedere că încasările operatorului de termie nu asigura certitudinea continuității funcționării si pentru evitarea penalităților la care ar fi supusa SC Termo Ploiesti SRL în cazul în care nu respecta planul asumat de electricitate produsă?

Dupa cum veti vedea, raspunsurile primite de Intransigent sunt de gradinita, de copil razgaiat de ma-sa si de tac-su, tinut in puf si caruia I se fac toate poftele, fiind facut sa creada ca este centrul universului. Avand in vedere ca o cunosc pe Lili Maxim, care este purtatoare de cuvant a CJ Prahova si stiu ca este o profesionista si nu si-ar permite asemenea raspunsuri, sunt convins ca acestea i-au fost sugerate de cineva. Ori Iulian Dumitrescu, ori Dumitru Tudone, ori Cristian Apostol, ori Ana Maria Vasile( in caz ca nu o stiti, pentru ca nu a iesit in evidenta cu mare lucru, este administratorul judetului). Dar sa trecem peste acest amanunt nesemnificativ in contextul in care vorbim de raspunsuri oficiale ale unui presedinte de judet.

Le luam pe rand, in discutie aici, pana le vom aduce in atentia instantei de judecata, in care ca un prost inca mai cred, nu la fel de mult ca in Justitia Divina, ce-I drept.

Raspunsul 1: Informatie inexistenta.

Comentariu Intransigent: PAS!

Raspunsul 2:   Functia de presedinte al Consiliului Judetean este functie de demnitate publica, activitatea acestuia derulandu-se in baza mandatului de presedinte, ales in conditiile legii pentru alegerea autoritatilor publice locale din data de  29.09.2020.

Comentariu Intransigent:  Ce intreb eu si ce imi raspunde Dumitrescu, probabil, cel din poza trucata? Am intrebat foarte clar: are Contract Individual de Munca, contract de mandat( nu in baza a ce are contract de mandat) sau ce fel de raport juridic are cu Consiliului Judetean si ce venituri incaseaza lunar. Mai clar de atat nu e cazul, iar voi imi dati informatii care nu raspund la intrebarea mea punctuala, adica are Contractindiviual de munca sau contract de mandate orice contract are si ce ventiuri incaseaza din bani publici, motiv pentru care ne vedem in instanta.

Raspunsul 3: Conform programului de lucru al institutiei si functie de agenda de lucru.

Comentariu Intransigent: O fi pamflet, dar mai ca i-as injura, numai ca etica si deontologia profesionala nu imi dau voie. Intrebarea mea este iarasi clara: cate ore pe zi este prezent la sediul CJ Prahova in timpul unei saptamani de lucru pentru care este remunerate? Bai asta care raspunzi la intrebari cu partea dorsala, mie sa imi spui cate ore vine la job marele presedinte in timpul programului de lucru pe care il stiu si eu, dar mai stiu ca nu prea vine la munca in timpul lui. Apropo, daca tot ati ars-o cu agenda de lucru, vreaus a o vad si eu, sa fie publica pentru ca desi se crede imparat are o agenda care nu poate fi secreta. De ce? Pentru ca detine o functie publica… de demnitate publica, iar acest lucru prevede si obligatii fundamentale. Asa ca vreau sa stiu in ce consta agenda de lucru a lui Iulian Dumitrescu, pentru ca incep sa am certitudinea ca intalnirile sale “conform programului de lucru al institutiei” nu sunt la sediul CJ Prahova, iar acolo unde au loc nu sunt foarte sigur ca sunt pentru a rezolva problemele judetului. Mergem in instanta si pentru raspunsul acesta neconcludent si arogant.

Raspuns 4: Nu e cazul.

Comentariu Intransigent: Raspunsul acesta este nu este la intrebarea mea: Cum justifica d-ul presedinte Iulian Dumitrescu, în măsura în care informațiile care au ajuns la Intransigent, lipsa aproape totala de la servici? A raspuns asa pentru ca este cu musca pe caciula, pentru ca toata lumea din consiul judetean stie ca nu da pe la servici si ca toata treaba o face omul trestie, Dumitru Tudone. Ii atrag atentia lui Dumitrescu cu urmatorul lucru: o functie de demnitate publica implica demnitate in primul rand, pentru ca de-aia se nuemste asa, iar matale, vad ca nu o ai, din doua motive…unul pentru ca esti incapabil sa raspunzi la o intrebare banala si sa justifici lispa de la un job pentru care esti platit si doi, pentru ca nu treci pe la servici, pur si simplu si ai zis nu e cazul, pentru ca nu ai cum sa justitifici o ilegalitate facuta in vazul tuturor, pentru care primesti si salariu!

Raspuns 5: – Audientele la Consiliul Judetean Prahova au loc in fiecare zi de joi a saptamanii, intre orele 9.00- 11.00, prin Biroul de Relatii cu Publicul, pe baza de cerere.

  • Audientele se acorda de presedintele institutiei sau, in functie de imprejurarile date de agenda de lucru a acestuia, de vicepresdintiiinstitutiei.

Comentariu Intransigent: Mi-a venit o idee. O sa fac o cerere de audienta in fiecare joi intre orele 9.00-11.00 doar cu presedintele insitutiei nu cu vicepresedintii, nu domniile lor vorbesc in zadar. Nici mie nu-mi face nicio placere sa stau de vorba cu o persoana care m-a lasat in greva foamei fara sa ii pese, administrativ vorbind, dar tot vreau sa ii vad fata.

Citste si: Scrisoare deschisa// D-le Iulian Dumitrescu m-ati adus in situatia de a intra in greva foamei pentru ca, in bataie de joc, ati ales sa dati 100.000 de lei la municipiu desi avem nevoie de 20 de milioane pentru cogenerare

Asta cu “in functie de agenda de lucru” deja nu-si are rostul pana nu ne arata si noua aceasta agenda de lucru, asa ca mai usor cu pianul pe scari!

Raspuns 6: Nu este cazul.

Comentariu Intransigent: Ba este cazul si chiar este o obligatie care tine de professionalism si bun simt sa mi se comunice, chiar daca intuiesc raspunsul: zero audiente sustinute de preseidntele insitutiei, d-ul Iulian Dumitrescu. Practic, cine a raspuns a crezut ca poate masca un lucru atat de evident, dar o smecherie ieftina care tine doar pentru aplaudaci. Ori eu nu sunt unul dintre ei, dupa cumse poate vedea.

Raspuns 7: Suma de 100.000 de lei a fost repartizata primariei municipiului Ploiesti, potrivit art. 6 alin(6) din Legea 328/2022( Legea bugetului de stat pe anul 2023), din fondul constituit la dispozitia consiliului judetean, repartizat integral comunelor, oraselor si municipiilor , pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala, pentru sustinerea programelor de infrastructura care necesita cofinantare locala, precum si pentru cheltuielile de functionare.

Comentariu Intransigent: E atat de grijuliu presedintele Iulian Dumitrescu cu Ploiestiul cu sustinerea programelor de dezvoltare locala din municipiul resedinta de judet, incat a dat 100.000 de lei.  Probabil ca a vrut sa dea mai mult, dar a pus bani la saltea pentru cand va pune mana pe Parcul Municipal unde vrea sa faca sange in balega cu atata patriotism calarasean.

Din pacate, cu Iulian Dumitrescu, pe termen mediu si lung, diplomatia este un vis nascut mort. Omul a tesut o panza de paianjen in jurul lui, cu oameni implantati acolo unde a avut nevoie( vezi SC Hidro Prahova, diverse secretariate de stat, s.a.), cu fonduri europene pentru a mentine negaurita panza de paianjen.

E greu sa uiti cum nu i-a pasat de peste 120.000 de ploiesteni care s-au chinuit in sezonul rece 2022-2023 cu lipsa apei calda si caldurii pentru moftul lui I. Dumiutrescu de a scapa de CET Brazi si a o pune in carca Consiliului Local Ploiesti.

Cum am spus, ne vedem in instanta pentru raspunsurile de care am nevoie. Pana atunci, te pupa Eugen!

 

Acesta articol este un pamflet si instiga la inteligenta, constientizare, demnitate si onestitate.  Tratati-l ca atare!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy