Take a fresh look at your lifestyle.

Raspunsurile puerile ale presedintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu sunt acum in instanta. Vezi numarul de dosar si vino la instanta cand va fi termen

Pe data de 5 martie primeam ranspusrile la nivelul gradinitei de la presedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, la intrebarile adresate conform legii 544/2001, cu privire la liberul acces la informatiile publice. Nu n umai ca raspunsruile erau infantile, dar erau date cu arogante unui copil care nu stie altceva decat ca el e miezul din Fanta si veilalti, in speta cei apropiati, trebuie sa ii satisfaca toate placerile, in timp ce el face doar ce vrea.

In planul dezvoltarii personale, dintr-un anumit unghi, comportamentul infantil a presedintelui CJ Prahova poate fi scuzat, dar aici vorbim despre respectarea unei legi( Legea 544/2001) care pe langa Legea 52/2003, cu privire la transparenta decizionala, sunt acte normative pe care orice semcher care ocupa o functie publica importanta in stat, este obligat sa o respecte. Ca sa ii gasesc iarasi o scuza, as zice ca vine de la Calarasi cu metehnele astea si, probabil acolo, reusise sa-i cumpere pe toti, de nu sufla nimeni. Desi, am vazut si cativa curajosi care au refuzat sa stea capra si sa fie platiti sa taca sau chiar sa il laude pe acest fost student la Harvard University promotia 2012, recte Iulian Dumitrescu, din pozitia in care erau platiti sa stea. Pentru a vedea intrebarile si raspunsurile infantile ale presedintelui CJ, va invit sa cititi articolul de mai jos:

Raspunsuri de gradinita de la Iulian Dumitrescu. Intra sa vezi ce spune despre faptul ca nu prea vine la servici, printre altele

Daca ati avut rabdarea sa cititi articoluld e mai sus, ce pot sa va spun este ca in urma acestor raspunsuri infantile, dar care incalca legea 544/2001, Intransigent s-a adresat instantei pentru a afla ce feld e raport de munca are Iulian Dumitrescu cu CJ Prahova, de cate ori vine la servici, cate audiente a acordat persona si alte banalitati pentru domnia sa, dar lucruri importante pentru noi, prostii care ii platim salariul pentru care trece din an in Paste pe la job.

Numarul dosarului este 1185/105/2023 si invit presa locala si centrala sa vina la instanta pentru a scrie despre o situatie cu care fiecare dintre jurnalisti se confrunta zilnic. Intransigent, care este parte in dosar, va comunica opiniei publice, dar ar fi placut sa vedem ca si alti jurnalisti se implica pentru ca pe viitor sa nu se mai intample situatii de acest gen la nicio institutie de stat.

Pentru cei care nu cunosc personajele din poza trucata, va spunem ca in stanga in echipamentul roz se afla d-ul Cristian Apostol, vicepresedinte CJ Prahova, cu mari probleme de comunicare, in drepta cu echipament gri, d-ul Dumitru Tudone care are o comunicare doar din gat, iar in mijloc, in echipament bleumarin, d-ul Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova care sta cel mai prost la comunicare. Din imagine lipseste telefonul Vertu al dului preseidnte Dumitrescu, dar ramane valoarea sa imensa. La telefon ne referim!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy