Take a fresh look at your lifestyle.

Planuri de viitor? Sunt de abia la liceu…

Cam asta auzim mereu de la toţi adolescenţii dn ziua de azi.

Astăzi, un profesor nu a putut ajunge la ora aşa că a venit altul în locul lui. Nu am crezut că asta mă va face să-mi pun o mie de întrebări. Printre materia pe care trebuia să ne-o predea a încercat, de asemenea, să ne ajute să ne gândim la ce dorim să facem în viitorul apropiat şi cum ne va fii de folos ce facem acum pentru mâine.

Ne-a sfătuit să ne obișnuim cu POC ( plan, organizare, control). Atunci când vrem să facem un lucru trebuie mai întâi de toate să avem un plan – unul bun-, o anumită organizare – pentru că nimic nu funcţonează fără asta- şi, din când în când să mai controlăm ce se întâmplă în viaţa noastră.

Să ne imaginăm că în curte avem un copac foarte mare pe care vrem să-l tăiem, dar nu avem timp din cauza şcolii, a activităţilor sau altor lucruri cotidiene. Însă, dacă în fiecare zi înainte să ieşim pe poartă am lua un topor şi am lovi pomul, acesta va cădea mai devreme sau mai târziu.

Aşa că, în concluzie, dacă am acorda cam 10-20 de minute pe zi din timpul nostru liber pentru copacul pe care vrem să-l tăiem, pentru scopul nostru, înainte să ne dăm seama, vom reuşi să-l împlinim.

Iar atunci vom fii foarte multumiţi de noi. Să reuşești să faci ce iţi place şi ce vrei cu adevărat e un lucru din ce în ce mai rar. Să schimbăm asta!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy