Take a fresh look at your lifestyle.

Șapte copii minunați și un motiv ca să rămânem optimiști în fața pandemiei. Vezi videoclipul pe care l-au făcut în izolare

Câțiva copii ploieșteni au avut o inițiativă pe cât de frumoasă pe atât de utilă pentru a spijini moral pe cei care ne protejează și ne vindecă de COVID-19, cadrele medicale.

Astfel, șapte dintre ei  au conceput un mesaj de încurajare pt cei din linia întâi. Părinții lor sunt extrem de mîndri despre această inițiativă, unul dintre ei fiind chiar fostul subprefect Emil Drăgănescu. Fiica sa, Eva a scris versurile pentru care prietenii și colegii săi Paula Both și Eduard Stoica. Alaturi de ei au fost , în acest minunat demers, alți copii,  respectiv Lara Danescu, Francesca Della Vedova, Charlize Maalouf și Rebeca Dobre.
Copii s-au filmat acasă și apoi au unit filmulețele ieșind acest mesaj cu ajutorul unor oameni de bine. Speranta copiilor este ca mesajul ca ajunge la toți cei din linia întâi, la părinți și la bunici, pentru ca să simtă că ei, chiar dacă sunt atât de tineri, îi susțin cu sufletul lor bun și pur. Să le fie alinare în clipele grele, iar speranța și optimismul să nu îi lase niciodată.

Felicitări tuturor copiilor care au gândit acest demers și părinților care i-au încurajat și susținut.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy