Take a fresh look at your lifestyle.

O tanara din USA a pozat inedit pentru absolvire… Cu arma la brau

Teribilismul adolescentin pare ca frizeaza regulile unei societati uneori, iar in USA pare a fi mai accentuat ca oriunde in lume. Astfel, o studenta, in varsta de 22 de ani, a unui Colegiu din Tennessee a pozatca ca pentru absolvire cu un pistol la buric. Purtand un tricou pe care scria „Women for Trump”, Brenna Spencer, pentru ca asa se numeste tanara, nu se arata impresionata care o condamna pentru gestul ei.

In ciuda a ceea ce ea a numit o surprinzatoare „cantitate de ura” pe social media din partea contestatarilor, Brenna spune ca nu are regrete.

„Stiu codurile armelor din statul din Tennessee … Port arma peste tot pe unde imi este permis sa o port”, a declarat intr-un interviu pentru abcnews studenta la Universitatea din Chattanooga, Tennessee.

Pe contul ei de Twitter, motto-ul Brennei este „corectitudinea politică mă ofensează”, iar poza pe care a fixat-o in dreptul pozei provocatoare are următoarea nota: „I don’t take normal college graduation photos…”(Nu fac fotografii normale de absolvire a colegiilor …)
Postul a devenit repede viral, unii conationali complimentand-o , iar altii numind-o nesabuita.

O femeie, Victoria Silva, a alertat poliția intr-o incercare de a o arestata pe Spencer.
@ChattanoogaPD doriți să ne dați cele două cenți?”, a scris Silva pe twitter. „Ar fi cam asa, aceasta femeie tanara face o fotografie cu o arma de foc, intr-o zona unde este mentionat” fără arme „. Aceasta aroganta este un comportament iresponsabil, nesabuit si potential periculos”.

Fotografia a fost luata in afara Muzeului de Arta Americana Hunter din Chattanooga, care interzice armele de foc in interior.

Spre deosebire de Victoria Silva, alte perssoane au sustinut-o pe Brenna Spencer in demersul ei teribilist si i-au oferit si sfaturi.

„Buna treaba de sustinere a celui de-al doilea amendament, dar ar trebui sa aveti un toc adecvat care sa țina arma in siguranta si sa protejeze complet paza declansatorului”, a scris un utilizator Twitter ca raspuns la fotografie.

Spencer a raspuns cu promptitudine: „Da, am o banda (n.r.- adeziva) pe burta, care nu se vede in fotografie!”

Spencer, care urmează să obtina licenta in Comunicare, declara ca detine mai multe arme de foc si lucreaza pentru Turning Point, o organizatie nonprofit conservatoare.

Una peste alta, gestul tinerei absolvente in Comunicare poate fi considerat un gest teribilist sau, de ce nu, o metoda de a capta atentia pentru a putea obtine un job mult mai usor, pe specialitatea ei. Oricum ar fi, frumoasa americana are toate sansele sa reuseasca, cel mai sigur  fara arma la brau. Ci doar cu inteligenta, care se pare ca nu ii lipseste!

P.S. De mentionat ca poza tinerei vine pe fondul unei dezbateri cu privire la controlul armelor, care a dus la dezbateri aprinse in social media americana.

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy