Take a fresh look at your lifestyle.

Avem dovada ca d-na judecator Dana Enache a comis un fals intelectual pentru a da o decizie favorabila av. Janina Ionescu

Intransigent a publicat in data de 9 martie 2023 un articol in care a facut referire la judecatoarea Dana Enache, care a respins cererea de stramutare intr-un dosar in care o avocata, sotie de preot, adica prioteasa a fost ofuscata de adevaruri mult prea evidente. Semnalam faptul ca in incheiere, d-na judecator Enache nu a motivat decizia, dar mai ales ca desi era scris faptul ca “s-a invederat ca, prin intermediul serviciului de Registratura a instantei a fost depus la dosar un punct de vedere din partea intimatei, referitor la cererea de stramutare aflata in cauza” ,  in realitate acest lucru nu s-a intamplat.

Pai cum vine asta doamna judecator? Adica noi care vrem sa nu avem de a face cu judecatori ca dvs, care mintiti intr-un inscris oficial, nu avem dreptul la un proces echitabil pentru ca nu vor muschii dvs sa permita. Pai sa nu ii zicem de dulce jalnicului ministru de Justitie, Catalin Predoiu care impreuna cu parlamentarii v-au facut o lege in care magistratii pot gresi pentru ca nu raspund? O serie de facilitati de parca ati fi buricul pamantului si care va indeamna sa incalcati etica si deontologia in spatele protectiei oferita chiar prin Legile 303/ 2022 si 304/2022.

Daca ar fi prevazut un articol in care se specifica obligatia noastra, a justitiabililor de a va pupa in fund, cu ministrul justitiei in frunte, avocat de profesie, deci om care are nevoie sa fie bine cu magistratii ca sa vina banu’ la cabinet, era la fel de explicit ca orice alt text din cele doua legi invocate. Noi, prostii care le platim salariile pentru ca magistratii sa fie corecti si sa infaptuiasca justitia, daca gresim suportam consecintele, magistratii mai joi asa. Probabil ca parlamentarii si jalnicul ministru Catalin Predoiu au uitat de prevederile art. 16 alin 1 din Constitutie care spune ca nimeni nu e mai presus de lege, dar cum spuneam mama: “orice invat are si dezvat”. Sper ca d-ul ministru de justitie sa isi gaseasca alt judet unde sa ceara voturile, e mai bine pentru toata lumea.

Citeste si: Exclusiv// Șoc la Baroul Prahova. In urma unei motiuni, Emanuela Antonescu nu mai este decanul Baroului Prahova. Urmeaza alegeri

D-na judecator Dana Enache de la Curtea de Apel Ploiesti o fi prietena cu av. Janina Ionescu? Altfel nu se explica modul in care a tratat cererea de stramutare, motiv pentru care am sesizat-o la Inspectia Judiciara

Pana la urma e sau nu e prietena d-na judecator Dana Enache cu d-na Janina Ionescu daca a mintit pentru ea in incheierea domnjiei sale, asa cum veti putea auzi in materialul audio de mai jos care este rezultatul unui drept al justitiabilului? Sa nu uit sa spun ca am fost in sala alaturi de avocat si nu ni s-a pus in vedere( invederat) ca intimata a depus un punct de vedere la cererea de stramutare, mai ales ca avocatul verificase dosarul inainte.

Cand cineva minte pentru altcineva in halul acesta, spunand ca era depus un punct de vedere inainte de judecata, ingradind dreptul la aparare unui idiot ca mine, asa cum m-a catalogat public mirobolanta si ingenua d-na avocat Janina Ionescu( despre asta intr-un alt pamflet…), in conditiile in care acel punct de vedere nu a exista fizic la data judecatii, poti sa te gandesti la orice. Inclusiv la faptul ca intre cele doua exista o prietenie, ca judecatoarea aa ctionat emotional empatizand cu mirobolanta, orica pur si simplu nu i-a placut fata mea sau ce am scris despre unii colegii de-ai domniei sale.

Asa cum am spus in textul de mai sus, am depus o plangere la inspectie, dar acest lucru nu este singurul facut, iar strategia ramane stiuta doar de meine pentru a rezolva o problema care imi incalca drepturile. Mai mult, studiez posibilitatea ca pentru falsul intelectual descris mai sus si probat in materialul audio de mai jos sa ii fac o plangere penala d-nei judecator Janina Ionescu. Este inadmisibil un astfle de comportament, pentru o persoana care se respecta profesional, dar si codul de etica si deontologie.

In alta ordine de idei, pentru modul tendentios in care au judecat dosarul dintre ANAF si UAP Prahova, prin comparatie cu o situatie similara cu 10 minute inainte in aceeasi sedinta, d-nele judecator Dragomir Galan Cristina, Ivanescu Ileana si Stan Lialiana Aida vor fi vedete in paginile Intransigent. Pana cand se va intampla acest lucru le doresc sa le dea Dumnezeu sa simta zilnic aceeasi dezamagire si durere pe care le-am simtit eu pentru nedreptatea pe care au comis-o cu bunastiinta, mai mult ca sigur.  Dar zilnic sa fie pana cand nu vor mai comite nicio nedreptate, oricat de mica ar fi!

Daca eu gresesc sa imi dea Dumnezeu mie durere.

Astept cu nerabdare motivarea celor trei judecatoare, pentru ca traseul ulterior e deja stabilit. Voi reveni, indiferent cand vine motivarea.  Nu zic mai mult pentru ca nu vreau sa le dau idei, astept cu nerabdare sa vad ce vor concepe.

Acesta articol este un pamflet si instiga la inteligenta, constientizare, demnitate si onestitate.  Tratati-l ca atare!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy