Take a fresh look at your lifestyle.

Viata bate fimul la Podenii Noi. Viziunea Denisei Diaconu e dintr-o alta lume, una amuzanta pe alocuri

Credeam ca am vazut si auzit multe idiotenii la viata mea, dar ce va voi povesti le intrece pe toate. Si unde putea sa se intampla, daca nu in primaria Podenii Noi, unde e lapte si miere, iar pe din-afara ei fiere. E ca intr-un film prost in care spectatorii stau afara, pentru ca actorii au pus stapanire pe scena si nu mai vor sa joace decat piesa lor. Asa se face ca, dupa toate cate au aparut in ziarul Intransigent de mai bine de o luna incoace si, mai ales, dupa ultima postare in care anuntam ca urmeaza sa apara un punct de vedere al fostului consilier persoanal al primarului Alionte, astazi 28.03.2019, conducerea primariei a anuntat politia ca s-a produs o spargere a ei. A primariei. Inca nu vorbim despre Denisa Diaconu care s-a spart cum se spune in popor la buna ei prietena si a doua mana dreapta a primarului, Constanta Mihaila. Acolo e rasul mare, la discutia lor de astazi despre mine care, ce sa vezi, mi-a ajuns la urechi, pe surse si m-a convins ca prostia nu doare, dar are destui oameni suferind de ea.

Asadar, povestea ar fi cam asa. Dupa ce am anuntat ieri pe pagina mea de facebook ca va aparea un articol in care fostul consilier personal al primarului, Viorel Catrinescu va spune niste lucruri interesante, de suparare, camerele de supraveghere din primarie, care au functionat ceas pana azinoapte, s-au defectat subit. Si ca un facut, azi dimineata s-a produs, tot subit, o spargere a primariei. Nu s-a spart primarul la locuitorii din Podenii Noi cu abuzurile sale, ci primaria, vezi Doamne, a fost sparta. Speriati peste masura si ni-i imaginam tremurand de emotie, Alionte Mihai, Denisa Diaconu si Constanta Mihaila, “mari se intalnira si se sfatuira” sa cheme politia pentru a constata intrarea prin efractie. Au venit criminalistii si au vazut ca s-a  desprins o placa din tavanul casetat si s-au cocotat prin pod ca sa vada daca pe acolo s-a intrat. Ce sa vezi? Panza de paianjen trona de ani de zile pe acolo, iar bietul criminalist a avut nesansa sa calce intr-un rahat de dihor. De dihor, dom’ne?!

Finalul povestii noastre este ca, dupa demonstratia facuta de politist primarului si sefelor sale, cum ca nu a patruns nimeni in primarie prin efractie, acestia au batut in retragere si au spus ca nu a disparut niciun document. Adica pe englezeste…case closed!

O stiti pe Denisa Diaconu. Nu vreau sa o jignesc, dar dupa ce ca in loc sa mearga decent calca din strachna in strachina, vorbeste niste enormitati care arata limitele domniei sale. Pot intelege ca esti afectata de lucrurile care se spun despre tine, te compatimesc pentru limitele pe care lei ai desi detii o functie intr-o primarie( lumea zice ca mai multe), dar sa aberezi in halul asta e peste puterea mea de intelegere, cu toate ca m-a amuzat teribil.

Iata despre ce este vorba. Denisa, care este multifunctionala in primarie, dupa cum ne-a spus Viorel Catrinescu sau, de fapt, ea conduce primaria, a avut o discutie cu prietena sa de arme, Constanta Mihaila. Ce credeti ca ii spunea? Incercand sa arate cat de incompetent sunt, ea fiind foarte competenta, ii spunea Tanticai cum este alintata Mihaila, ca a vorbit ea cu directorul de la Incomodph.ro si ca m-a dat afara si ca nu fac multi purici nici la Intransigent, pentru ca, nu sunt bun in meseria de jurnalist. N-o sa ma supar pentru ca nu vede un jurnalist bun in mine, nu am de ce, doar nu ma interseaza parerea ei, dar rad cu gura pana la urechi in legatura cu imbecilitatea afirmatiei sale, in care spune ca a vorbit ea cu directorul de la Incomodph.ro. De ce?

Pai, Deniso, fata, eu sunt proprietarul Incomodph.ro si am vrut sa fac o schimbare, creand un alt brand, respectiv Intransigent.ro. Iar tu cu mine nu ai vorbit  niciodata si, cu atat mai putin, nu m-am dat afara de la Incomodph.ro si stii ceva? Chiar imi place cum scriu si iubesc aceasta meserie pe care o fac de 20 de ani si nu vad de ce m-as da afara. Doar pentru ca adevarul te doare si pe tine si pe ala de ii esti sefa si se cheama Alionte Mihai, nu e un motiv sa ma dau afara, zau asa.

Minciuna are picioare scurte si oricate imbecilitati de genul asta veti scoate pe goarna, eu voi fi acolo sa le aflu si sa le fac publice. Pentru ca nu sunt egoist si vreau sa ma amuz cu cititorii mei, nu singur, de ceea ce va debiteaza creierul.  Daca vrei sa vorbesti cu patronul de la Intransigent, suna-ma, Denisa Diaconu, dar te asigur de pe acum, nu o sa ma dau afara de la acest ziar al carui detinator sunt…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy