Take a fresh look at your lifestyle.

Un paduche a iesit in frunte dupa Adunarea UAP. Alti patru s-au alaturat si au contestat realitatea- astazi primii doi

Daca aveti impresia ca la Caracal s-a rasturnat caruta cu prosti de azi inainte va trebui sa v-o schimbati. Efectele ultimei Adunari Generale   a Uniunii Asociatiilor de Proprietari sunt devastatoare pentru cei mai mari atarnatori si profitori din istoria UAP. Dupa ce Simona Baicoianu si-a dat demisia si duca-se, frustratii, cel putin la fel de mari ca ea,  au iesit ca paduchele in frunte si au constituit un Comitet de initiativa  “numeros”, penibil de numeros. Practic, cinci tauni, unii la vedere, altii nu,  s-au gandit sa se autointituleze Comitet, dintr-un numar de 93 de persoane care au partiticipat si votat modificarile statutului UAP.  Fufele n-au semnat, dar au aderat.   Desi lasa impresia ca s-au format ad-hoc, cei cinci tauni au premeditat ragnetele din ziua Adunarii, s-au asezat strategic si urlau unul la altul ca invoce articolul “cutare”. Capul rautatilor sau, mai bine zis, frustratul frustratilor este un oarecare Ioan Ene, administrator la 14 asociatii de proprietari, despre care o sa va povestim mai pe larg in episoadele viitoare, desi nu merita efortul, e insignificant. Dar pentru evolutia evenimentelor are si el o importanta.

Intai de toate o sa ne spunem parerea despre cei mai mari trantori si profitori din UAP, respectiv Aurel Raileanu si Claudia Bitoiu. De la Raileanu mari pretentii nu avem, stii cu totii ce caracter infect este si cat de stupid poate fi, de fiecare data cand vorbeste. Cu toate acestea, sursa de inspiratie a lui Dostoievski pentru romanul “Idiotul”, adica Raileanu asta, nu face decat sa bruieze auzul fiecarui om cu care intra in contact. Imediat dupa Adunarea Generala, m-am trezit cu un telefon de la papagalul asta, iar el, ca o trompeta a lui Ene  imi recita frustrarile “sefului” sau  care  nu poate sa candideze la functia de presedinte UAP, pentru care 87 de oameni au votat o modificare in care se cere ca viitorii candidati sa aiba studii superioare. Criteriile idioate ale… Idiotului, de Dostoievski erau acelea ca Ene Ioan are vechime in UAP si ca il cunostea domnul Ion Stan, Dumnezeu sa-l ierte. Nu conta ca este total neinstruit, ca e certat cu limba romana, ca este doar electrician la baza, ceea ce nu inseamna ca i se aprinde beculetul cand e vorba de vreo fapta buna. Bai Raileanule, papagalule  mic din poza noastra trucata, sa stii si tu si electricianul ca orice angajator cu scaun la cap, cand angajeaza pe cineva in functie de conducere cere studii superioare, experienta in conducere, abilitati, nu doar sa stii sa pui un bec. Pune-l pe Ene sa scrie o adresa catre primarie si paseaza-mi-o mie sa radem impreuna. Una peste alta, Raileanu a profitat cat a putut de pe urma UAP, pe vremea domnului Stan, cand incasa sume frumusele de bani frecand menta sau duda, depinde de anotimp. Acum ii acuza pe membri comitetului ca iau un venit de 500 lei net pe luna si el o ia in mana, ca si Ene, de altfel. Nu il auzi pe muza lui Dostoievski, adica Idiotul, sa spuna ceva despre cea mai puturoasa si lipsita de bun simt persoana din Comitet, care nu trece cu lunile pe la sedintele UAP, dar are pretentia sa ia cinci milioane de lei, pentru care papagalul de Raileanu striga de ii sar plamanii din piept. Cucoana Claudia Bitoiu, caci despre ea e vorba are pretentii de primadona, dar n-o ajuta nici fizicul nici decenta, ca sa fim eleganti.

In timpul Adunarii Generale striga de disperata la electrician : “Domnu’ Ene, domnu’ Ene articolul, articolul…”, lasand audienta cu gura cascata pentru ca nu intelegea nimeni pe cine reprezinta aceasta doamna suava care, bagam mana in foc, este prietena la catarama cu celebrul personaj de desene animate, Miss Piggy. Ce cauta Claudia Bitoiu in UAP, ca vicepresedinte, poate ne spune tot electricianul ENE  deoarece, cu siguranta, Bitoiu habar nu are. Poate doar pentru  cele cinc milioane de lei net, pentru care, cum spuneam, nu face nimic. Pana la episodul urmator cand va vom prezenta cealalta pupaza, Venera Cojocaru si pe electrician, ar mai fi de spus ca atat jurista UAP cat si vicepresedintele fantoma Claudia Bitoiu, au contestat in instanta procesul verbal in care 87 de persoane au votat DA, iar 5/6 tauni au spus NU modificarilor statutare. De unde stim? Ete na, ca ne-a confirmat Florin Muscalu, care cica e martor in proces, alaturi de preferatul lui Dostoievski. Te pomenesti ca maine poimaine il aud pe Raileanu ca ori Bitoiu Claudia ori Venera Cojocaru ar trebui sa reprezinte UAP in instanta in litigiu cu Bitoiu Claudia si gasca de …comitet. De initiativa, iefitna. La mintea papagalului din imaginea trucata, ca doar e pamflet, mai pui un leu si iei un creion. E jenant pentru un avocat sau un jurist cu pretentii, cum sunt cele doua doamne, respectiv Claudia Bitoiu si Venera Cojocaru, oameni cu studii, sa se subordoneze unui personaj insignifiant ca ENE Ioan, dar rationamentul e simplu. Cand nu esti pofesionist in bransa ta, te aciuezi p langa unul sau altul ca sa fii bagat in seama. Fara o protectie din partea “sefului”, nu reprezinti nimic, iar lupta celor doua, nu face decat sa le arate limitele, pentru ca ele stiu ca daca se va pune in aplicare vointa majoritatii zdrobitoare de la Adunarea Generala ar trebui sa isi caute de lucru. Eu propun de acum ca Bitoiu Claudia sa fie data afara din Comitetul Executiv pentru absente multiple de la sedinte. Iar Venerei Cojocaru sa-I fie evaluata activitatea de la inceputul mandatului Simonei Baicoianu si pana in prezent. Pe urma putem discuta si despre conflictul de interese dintre  meseria lor de jurist si cea mai noua pe care o practica, respectiv aceea de mediator. Clientela castigata ca angajate/colaboratoare ale UAP-ului ar creea un prejudiciu de imagine atat Comitetului Executiv cat si UAP-ului in ansamblut. Dar poti sa le ceri disperatelor dupa bani sa inteleaga? Da, poti!

P.S. Vom reveni cu amanunte legate si de Simona Baicoianu care s-a imprumutat cu 140 de milioane lei la o doamna Diaconescu, administrator  care i-a dat din banii asociatiei, fara acordul presedintelui.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy