Take a fresh look at your lifestyle.

Somn usor IJP Prahova. George Stanciu si ai lui pe ogoarele SGU fara contract de arenda

( Pentru ca sunt foarte multe documente in acest material va rugam sa derulati pana jos pentru a le vizualiza) Nu va faceti iluzii ca ceea ce veti citi mai jos va avea vreun ecou in urechile lui “domn profesor” Viorel Dosaru si a subalternului sau de suflet Cristian Manea “Botezatu”. Cei doi, cum bine stiti, sunt cei care conduc Polita judeteana, respectiv municipala, adica cei in mandatul carora interlopii fac ce vor, iar bogatasii nu dau doi bani pe legile tarii. Siguranta cetateanului este un concept inexistent in mandatul acestor doi politisti competenti doar in a gasi cuvintele cele mai potrivite pentru a scapa posibilii infractori, experienta acumulata folosindu-le in acest scop. Nicidecum sa serveasca si sa onoreze meseria pe care si-au ales-o.

Va promiteam saptamana trecuta ca va vom prezenta dovezile despre cum s-a trezit George Stanciu, sponsorul de concerte caritabile cu scop fals-pediatric, mosier pe terenurile Societatii de Gospodarire Urbana. Multumesc pe aceasta cale lui Iulian Maxim care, printr-un material scris de el in max-media.ro, a pus la dispozitia opiniei publice o serie de documente oficiale care vin in sprijinul demersului nostru jurnalistic.

Controalele SGU reflecta abuzul SC Biotehnica Valea Calugareasca SRL. Numai daca nu vrei, nu vezi “domn profesor”

La sfarsitul anului trecut, prin HCL 392/2012, modificata prin HCL 54/2013 cateva sute de hectare de teren agricol care apartin municipalitatii au fost concesionate catre Societatea de Gospodarire Urbana. Prin Decizia nr. 105/18.03.2013 s-a constituit o Comisie de verificare a situatiei acestor terenuri, constatandu-se ca majoritatea terenurilor sunt ocupate abuziv( cultivate cu cereale, aplasata stana oi/constructii case) conform Anexa 1( vezi foto). Avand in vedere ca SGU nu este proprietarul de drept a acestor terenuri, ci doar concesionarul lor, municipalitatea trebuia sa actioneze ca atare. Din pacate, municipalitatea nu a luat masurile care se impun, respecitv plangere penala pentru tulburare de posesie, iar politia condusa de Dosaru si Manea este doar de decor si, poate, nu a primit comanda. Cert este ca George Stanciu, printr-o firma care apartine familiei sale, mai exact sotiei sale Iulia ( 50%) si lui Florin- Stelian Chitoran(50%)- SC Biotehnica Valea Calugareasca SRL- au exploatat terenurile la care facem referire. Fara niciun contract de arendare, dupa cum reiese din Anexa 1 si raspunsurile primite de la SGU. Nu stim ce sta la baza acestui abuz, dar nu vrem sa deranjam somnul adanc al politistilor Dosaru si Manea. Noi ne facem datoria si scriem despre abuzurile unora sau altora, poate cei doi isi termina stocul de Extraveral care le face somnul ratiunii profund si se pun pe treaba. Citeste AICI ce am scris despre terenurile  SGU cultivate, fara contract de arenda, si constatate ca fiind ocupate abuziv de catre concesionar.

Famiglia Stanciu multifunctionala- de la mobila la agricultura

Stanciu, prin sotia sa care in mandatul tatalui ei a innebunit piata locala cu mobila facuta de firma sa, a pastrat o aparenta de legalitate, dar s-a vindecat repede. Potrivit raspunsurilor primite de Iulian Maxim conform Legii 544/2001, pe data de 11.03.2013 o Comisie de evaluare a ofertelor a decis ca SC Biotehnica Valea Calugareasca SRL sa fie castigatoarea licitatiei pentru arendarea terenurilor urmatoare:

T14- A228 33,22 ha

T13- A208  3,38 ha

T13- A197 10,40 ha

Oferta cu care a “castigat” sotia lui George Stanciu a fost de 1.100 kg/ha/an. Nu mai spunem nimic despre celelalte firme care au participat la licitatie, pentru ca sunt neintereante in acest context. Oferta mentionata, ar spune specialistii, pare a fi fortata doar pentru a castiga licitatia care, desi castigata, nu este pe rol, daca putem spune asa. Astfel, ca abuzul curatului asta ca lacrima care se cheama George Stanciu este mai mult decat evident, avand in vedere raspunsul primit de Incomodph.ro zilele trecute.

Trebuie sa stiti ca, la acea data Comisia de Evaluare a fost formata din Ovidiu Negulescu( presedinte), Mihai Paun(membru), Marius Panaite( membru) si Cristian Petrica( sclavul lui George Stanciu care a venit de la APIA la SGU, de baiat bun ce e). Culmea este ca, desi raspunsul primit de Maxim atesta un castigator pe persoana juridica, raspunsul primit de mine spune clar ca nicun teren nu se afla in arenda cu SC Biotehnica Valea Calugareasca SRL, ci doar cu SC Arena SRL, in baza unor contracte mai vechi( vezi foto).

Interesant este faptul ca, desi pe data de 11.03.2013, prin proces verbal, SGU desemneaza drept castigator SC Biotehnica Valea Calugareasca SRL pe terenurile mai sus mentionate, in data de 18 se emite  Decizia nr. 105, pentru constituirea Comisiei care a alcatuit Anexa 1. Aici lucrurile se bat cap in cap, numai ca ultimul raspuns primit de noi elucideaza lucrurile: “in acest moment exista un singur contract de arenda in derulare, incheiat de societatea noastra cu firma SC Arena SRL Bucuresti, pentru Tarlaua T36 A495. Numarul de inregistrare al acestui contract este 15724/ 23.07.2008”.

Intrebari fara raspuns…

Oare mascariciul sau starea natiei asta, Dragos Patraru, care se scalmba pe la RTV dand lectii de moralitate unei tari intregi(  crede el) nu vede aceste abuzuri sau i-a intrat deontologia in ochi? Ori e painea prea alba cu USL la conducere si Badescu la primarie?

Oare “Somnusor” Dosaru Viorel si celalalt politst de mare <<caracter>> “Somnpufos” Cristian Manea sunt atat de atasati de patul in care dorm si nu vad aceste abuzuri impotriva unei proprietati a muncipalitatii? Sau e in trend cu somnolenta care ii face sa nu vada abuzurile impotriva cetatenilor care se simt total neprotejati?

In mod normal ancheta aceasta ar fi fost mai amanuntita, dar preferam sa punem documentele la vedere pentru ca oricum stim ca demersul nostru este inutil, cu astfel de politsti care se bat pe burta cu cei care se cred Dumnezei pe pamant si ei nu sunt decat niste amarati de strumfi, in cel mai fericit caz. De asemenea, stiind ca ceea ce scriem ajunge la ministrul Radu Stroe, ii solicitam acestuia sa demareze cateva anchete interne pentru a scoate la lumina modul in care este condus judetul si municipiul la nivel de Politie si care sunt grupurile de interese pe care se fac ca nu le observa cei invocati, respectiv Dosaru si Manea si unii dintre subalternii lor sefi de sectii, cum ar fi Adrian Tataru.

Intrebari cu raspuns…
Ancheta jurnalistica prezenta o avem in lucru de cateva luni si a necesitat timp pentru a beneficia de raspunsuri edificatoare conform Legii 544/2001, un act normativ strain politstilor mentionati in acest text. Aceste raspunsuri arata ca muncitori au fost gasiti la fata locului dupa ce fertilizasera terenurile, precum si o masina apartinand SC Biotehnica Valea calugareasca SRL. Multe lucruri interesante puteti gasi in toate documentele atasate. Numai cine nu  vrea sa descopere adevarul, nu le vede. Raspunsurile la intrebarile politistilor le avem noi. Lenea, dezinteresul si  interesul care poarta fesul e la ei.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy