Take a fresh look at your lifestyle.

Slogan tampit//Volosevici isi vrea Ploiestiul inapoi. Ia-l…si fugi cu el 1000 de ani

Desi ma uit destul de rar in cutia de scrisori, zilele trecute am gasit un pliant care are un mar pe el. Nu era de la Aplle, stati linistiti ca n-am eu norocul asta. Era de la “al dumneavoastra Andrei Volosevici”, trimis cu “prietenie” dupa cum scria la finalul aberatiei asternute pe hartie de o mana proletara. Las la o parte faptul ca poate fi catalogat ca o reclama a partidului si nu stau sa studiez legea electorala, pentru ca nu asta face obiectul discutiei. Din punctul asta de vedere e doar o “bagabonteala” ieftina, un mod propriu lui Andrei Volosevici de a pastra contactul cu cetatenii. De-aia a si pierdut ultimele alegeri, crezand ca vine muntele la Mahomed si nu invers. E tanar, mai are de invatat multe, capacitate de  a retine nu stim daca are, ca e mic si orgolios.

Textul pliantului, asa cum spuneam nu este altceva decat o aberatie, in care e luat Badescu la trei pazeste( nu ca n-ar avea dreptate, dar nu asta e solutia, sa tipi ca o tatza la piata, ci sa vii cu variante, ca de-aia esti senator), dupa care se infige adanc in fostii colegi de partid. Nici asta nu ne intereseaza foarte tare, sa-si spele rufele murdare in public, din partea mea. Partea finala e de comentat cu adevarat, unde incepe demagogia de birt, aia in care fiecare stie tot dar, de fapt, nu stie nimic. Zice asa domnul senator: „Cum am ajuns aici? Actuala conducere a Primariei Ploiesti  in intelegere cu marea majoritate a consilierilor locali, a mizat pe lipsa de reactie a populatiei. Este momentul pentru o schimbare, este momentul sa luam atitudine!

Din aceste cauze, foarte multi ploiesteni au parasit, ca si mine, PDL, urmandu-ma in Partidul Miscarea Populara. Sunt foarte incantat ca, in scurt timp, ni s-au alaturat in PMP si multi oameni care pana acum nu au mai facut politica!

Este un proiect in care va rog sa fiti alaturi de mine, asa cum ati facut-o si intre anii 2008-2012, pentru ca, printr-o opozitie constructiva, impreuna sa ne luam Ploiestul inapoi in anul 2016. Ploiestiul este Romania mea!”, incheie Volosevici pliantul.

Ziceti si voi daca e nu simpatic domnul senator. Desi scrie o gramada de randuri, nu spune nimic interesant. Doar o da din fanta-n cola.

Cum am ajuns aici? Pai actuala majoritate a consilierilor, care nu este foarte diferita fata de cea veche, nu face altceva decat a facut si in vremea matale, domnule senator. Adica ce se stabileste, aia se face. Asta e politica, din pacate, nu pentru cetateanul care, cum bine spune senatorul, nu reactioneaza, cum n-a reactionat nici in vremea lui.

. Este momentul pentru o schimbare, este momentul sa luam atitudine! Asta e de vise rele. Mai sunt doi ani pana la alegerile locale si el vrea o schimbare, care legal nu poate fi decat una: referendum si organizare de alegeri pentru functia de primar, iar o astfel de schimbare de atitudine nu poate astepta de la cetatean, ci de el el insusi, cu aparatul lui de partid cu tot. Deci, cum va spuneam, o “bagabonteala” ieftina!

Foarte multi ploiesteni au parasit PDL, de parca PDL ar fi avut mai mult  de 3000 de membri in vremea lui. Raportat la o populatie de circa 200.000 de ploiesteni, parca nu ar fi chiar asa de …foarte multi membri PDL, iar cei care nu au mai facut politica “e” doar unul la varf, Dragos Ciuparu.

Incheierea pliantului este, dupa cum ati citit, apoteotica. “..printr-o opozitie constructiva, sa ne luam Ploiestiul inapoi”. Aici m-a incuiat, nu eram foarte sigur daca Ploiestiul a fost al lui Andrei Volosevici si al prietenilor sai. Acum pare sa ma convinga, altfel nu vad de ce ar striga din toti rarunchii ca isi vrea Ploiestiul inapoi. Acuma, pe bune, cineva i-a luat jucaria si o vrea inapoi. Fiti oameni de caracter si dati-i omului papusa inapoi, fratilor. Nu i-o fi usor nici lui, fara ea, ca de-aia plange intr-un Ploiesti, care e Romania lui.

Hai ca e simpatic senatorul. Mai simpatic ca el nici ca exista. Propun sa facem niste tricouri pe care sa imprimam “Dati Ploiestiul inapoi lui Volosevici, ca e Romania lui!”, sa-l facem fericit pe senator.

Draga domnule senator, din partea mea ia-ti Ploiestiul inapoi si fugi cu el 1000 de ani dar, mai ales, opune-te constructiv, asa cum o faci de cand esti senator:)))))))))))

P.S. Data viitoare foloseste e-mail-ul, ca iesi mai ieftin!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy