Take a fresh look at your lifestyle.

Simona Dolniceanu, fosta Nae, starneste furie in randul cunoscutilor

In urma cu cateva zile am primit un mail care scoate in evidenta cateva aspecte legate de, am spune noi, caracterul Simonei Dolniceanu, directorul Serviciului de Finante Publice Locale Ploiesti. Nu suntem in masura sa judecam noi pe fosta domnisoara Nae, actualmente Dolniceanu si viitoare Visean, dar aspectele semnalate par a veni din partea unei persoane care o cunoaste. Doamna Dolniceanu raspunde, ca si alti muritori, in fata lui Dumnezeu pentru ceea ce face. Am promis ca pastram anonimatul persoanei care ne-a trimis mail-ul si mai asteptam de la domnia sa mai multe informatii despre stimata doamna Dolniceanu. Daca e doar o facatura ca multe altele care se intampla in ziua de azi, ne cerem scuze. Pana atunci va lasam sa va cititi in liniste mail-ul primit:

Buna seara,

Din pura plictiseala citind pe site-ul dvs am dat de un articol intitulat Simona Dolniceanu: Drept la replica publicat pe 27 Octombrie ( l-am gasit cam tarziu ce-i drept).

Citindu-l am realizat anumite lucruri pe care Simonica scumpa si draga nu vrea sa le lamureasca.

„Vom vedea in perioada urmatoare daca Visean Catalin are licenta luata, dar o lasam pe Simona Dolniceanu sa traduca pentru instanta expresia folosita: “Buba ar fi ca, din informatiile noastre, desi se prezinta ca medic, ar cam fi uitat sa-si ia licenta…”. Observam ca Simona Dolniceanu uita sa spuna daca iubitul a fost coleg cu Andrei Sava. La partea asta se face ca ploua, desi este irelevant daca a fost sau nu.”

La partea asta vreau sa va lamuresc ca acest Catalin, pe care ironic il cunosc cam de pe vremea cand se culca cu Simona, ea fiind inca sotia lui Bogdan Dolniceanu nu este licentiat. Cei din LMV chiar fac misto de el spunandu-i doctoru’ fara diploma.. Este un terchea berchea coate goale care pe carca Simonei a reusit sa ajunga director de spital, el nefiind competent de aceasta functie ( deh! e Romania…ne mai miram?).

Si da, a fost coleg cu Andrei Sava in LMV fiind aceeasi generatie.

Totodata, Simona este foarte ferma si convinsa ca nu va zbura din functia pe care a dobandit-o de pe vremea lui Volosevici facand sponsorizari si pompand bani cu nemiluita in campania acestuia ( bani proveniti din firma lui Dolniceanu Bogdan) pt a ocupa aceasta functie deoarece Badescu o tine ca pe o unealta cu care face manevre , Simonica stiind multe smecherii care se fac prin primarie ( a se reaminti scandalul care a fost dupa terminarea mandatului lui Horia Toma si venirea lui Calota in primarie , cel care a vrut sa o vada in inchisoare pentru neregulile facute dar aceasta a scapat intrucat Nae, taticul ei judecator avea pile).

Cam asta este adevarul despre Simona Nae , actuala Dolniceanu, viitoare Visean .

P.S. Fiica ei a crescut la bunici, Simona fiind mamica de duminica…asa ca la faza cu vaiii fica mea ..bullshit! o foloseste ca paravan doar. Ipocrita si falsa ca de obicei…

Nu stiu cat de bine fac ca trimit acest mail dar macar „ma racoresc” si eu denigrand o javra asa cum mi-a facut si ea mie……………., doar ca eu folosesc informatii reale.

Punct si de la capat!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy