Take a fresh look at your lifestyle.

Senatorul Volosevici se rusineaza si spune ca nu va fi nasul de cununie al fetei lui Ioan Ene. Toata lumea stia ca va fi, numai el nu

Saptamana trecuta scriam un pamflet, unul total inofensiv, in care dezvaluiam un fapt banal despre noile indeletniciri crestinesti ale senatorului Andrei Volosevici. In cel mai scurt timp de la postarea materiaului, senatorul m-a sunat de doua ori, neintelegand ca noi doi nu mai avem ce vorbi prin viu grai, in viata asta, pentru simplul fapt ca orice ar spune domnia sa, pentru mine nu este decat o minciuna. O alta minciuna.

Pentru cei care nu stiu, va aduc aminte ca era vorba despre faptul ca senatorul urma sa ii cunune fata unui om drag lui si anume Ioan Ene, cel care este strans legat de Uniunea Asociatiilor de Proprietari, inca din vremuri apuse si, probabil, tanjeste dupa ele( Vezi AICI). Cum spuneam, ceea ce va relatam era aceasta nunta care are loc in septembrie. Din informatiile mele, Volosevici urma sa fie nasul de cununie al fetei lui Ene, motiv pentru care le-am urat mirilor casa de piatra. Numai ca, suparat nevoie mare, senatorul mi-a trimis un sms, in care imi spunea …NU NASESTE pe nimeni si ca niciodata nu s-a pus problema de asa ceva. Am reprodus textual primul sms.

Daca patru oameni au spus ca el va fi nasul de cununie si tot el sustine ca nu s-a pus problema de asa ceva, atunci ce sa mai credem? Ca toata lumea minte? N-ar fi o noutate pentru ce vine din zona Volosevici, dar nu are logica decat daca, dupa ce a citit, s-a prins de impactul pe care il poate avea o astfel de manevra in randul fostilor colegi de partid, spre exemplu, si a schimbat macazul. Adica s-a sucit, pe ultima suta de metri, fapt pentru care ii cer scuze miresei, mirelui si socrilor, pentru ca nu asta a fost intentia materialului anterior. Nu va mai spun ca si alaltaieri am avut o discutie cu cineva care mi-a spus ca asa stia, ca Volosevici va fi cumatrul lui Ioan Ene.

Ce e rau in asta? Se spune ca facand o fapta crestineasca iti mai speli din pacate. Noi propunem ca, in caz ca nu mai e de actualitate gestul eroic al senatorului, sa se gandeasca de mai multe ori, eventual, sa se razgandeasca asa cum stie el sa faca cel mai bine, uitand de la mana pana la gura ce promite. Ar fi pacat ca acum, pentru ca domnul senator si-a dat, poate, seama de consecintele unei asocieri benefice pentru Partidul Miscarea Populara in plan local, sa nu mai fie nas.

Vrem sa credem ca nu am stricat ploile acestei nunti si senatorul va reveni la sentimente mai bune si isi va onora ceea ce toata lumea stia ca va face. Acuma, daca s-a sucit pe ultima suta de metri, poate spune, intradevar, ca nu va fi nas pentru fata lui Ioan Ene, dar ar fi jenant chiar si pentru domnul senator, atat de obisnuit cu oscilatiile de idei, ca sa nu le spunem minciuni.

Daca domnul senator se considera ofensat are dreptul la replica, dar nu-i asa ca ar fi extraordinar sa cititi un drept la replica in care un barbat…de stat… se revolta pentru ca se spune despre el ca va fi nas de cununie? Pe mine m-ar amuza teribil si as comenta cu un astfel de drept la replica cu toata priceperea. Va invit sa imi trimiteti un drept la replica domnule senator!

Inchei asa cum i-am transmis prin sms domnului senator, ca era prea de porc sa nu-i raspund: “d-le senator dati-mi voie sa ma indoiesc de spusele dumneavoastra”.

Now and forever!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy