Take a fresh look at your lifestyle.

Senatorul Volosevici are animal de companie. E isteric cand scapa din lesa, dar poate fi tratat

Va spuneam saptamana trecuta ca fosta angajata a Uniunii Asociatiilor de Proprietari(UAP), Elena Bauman Ditu a castigat litigiul de munca si astazi ar fi trebuit sa fie reincadrata in munca, gratie unui proces judecat de judecatoarea Alice Harhoi, care ridica multe semne de intrebare( Vezi AICI). Eram curios daca Bauman este atat de disperata sa se intoarca la UAP, pe un post inutil prin prisma volumului de munca asigurat de colegii sai. De cum am intrat in UAP mi-a sarit in ochi aceasta persoana care se ocupa intens de…telefonul mobilul, neavand alt obiect de activitate multumita judecatoarei Alice Harhoi. Apropo de aceasta judecatoare si de procesul pe care l-a judecat in acest caz, sper ca presedintele interimar al UAP, Maria Manea sa se tina de promisiune si sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii, Inspectia Juridica si de ce nu, DNA, pentru ca altfel va avea un dusman declarat in mine. Este inadmisibil modul in care a fost judecat litigiul de munca dintre UAP si Bauman Ditu, in care UAP i-au fost ingradite multe drepturi pentru a proteja cu orice pret o angajata.

Gata cu Bauman, am spus ce am avut de spus si sper ca m-am facut inteles!

Continuarea deplasarii mele la UAP a fost urmata de o discutie cu presedintele interimar, Maria Manea care mi-a povestit, amuzandu-se, despre un individ pe numele lui Aurel Raileanu, un administrator al mai multor asociatii, care a avut sau are(  nu e foarte sigur) dosar penal pentru fals in inscrisuri si uz de fals. Dar despre asta vom discuta in perioada urmatoare, cu documente.

Ceea ce povestea Maria Manea este atitudinea acestui om instabil emotional, care se comporta precum o maimuta isterica, careia stapanul nu i-a dat zaharelul, asa cum vedeti in imaginea alaturata unde stapanul este nimeni altul decat senatorul Andrei Volosevici, care are o „dragoste” imensa fata de UAP de ani de zile. Nu stam sa numaram bubele din capul lui Raileanu, pentru ca nu face obiectul discutiei, dar merita sa subliniem un lucru. Omul nu este sanatos sau, in cel mai fericit caz, este atat de usor maipulabil, pentru ca nu are o personalitate bine definita. Cand cineva, care toata viata lui s-a comportat ca un atarnator si a profitat in cel mai abject mod de resursele UAP, vine sa acuze pe altcineva care nu a luat un leu in plus pentru munca pe care a depus-o, atunci acel cineva are o mare problema. Iar aceasta problema s-ar putea sa fie penala si sa se numeasca hartuire sau poate lua alte forme penale.  

Inca de saptamana trecuta, Raileanu a venit in UAP si a inceput sa tipe ca din gura de sarpe ca de ce s-au acordat bani vicepresedintilor UAP; ca de ce s-a respectat procesul verbal al Adunarii Generale din 8.04.2013 unde s-a hotarat ca presedinte interimar sa fie Maria Manea pana la alegeri si s-a aprobat  printr-un vot zdrobitor ca pana la sfarsitul lui 2015 sa se organzieze alegerile, cand se va termina procesul cu statutul( n.r- proces intentat de gasca formata de celalalt administrator al lui Volosevici, care a devenit si nas de cununie al fiicei sale, respectiv Ioan Ene). Foarte interesant este ca saptamana trecuta, printre racnetele sale, Raileanu o sustinea sus si tare pe Elena Bauman Ditu si solicita Mariei Manea reangajarea acesteia, pentru ca plata se face din banii UAP-ului, nu ai presedintelui interimar. 

“A venit sa faca scandal ca de ce am respectat procesul verbal al Adunarii Generale. A inceput cu un scandal foarte mare cerand ca la asociatiile unde este administrator sa i se ia mai putin la cenzorate pentru ca inainte cenzoratele erau platite in mod preferential, cum stabilea presedintele. De cand am venit aici, am hotarat ca toate asociatiile sa plateasca functie de numarul de apartamente. El vrea sa plateasca preferential, adica mai putin decat ceilalti. Un alt motiv de scandal a fost ca nu stia cand se fac alegerile pentru vicepresedinti si presedinte si de ce nu stie el( n.r.-el,  miezul din Fanta) cand se organizeaza alegerile.

A venit astazi 3 decembrie sa ii facem copie dupa niste chitante unde el a platit fara sa fie administrator. Cand  a venit data trecuta sa plateasca, l-am intrebat daca il trecem ca administrator la asociatiile respective. A zis ca nu, deocamdata sa nu-l trecem. Am luat legatura cu adminstratorul de la asociatiile respective, adica doamna Cionca Marilena, care mi-a spus ca nu i-a predat lui documentele, momentan fiind in strainatate. Nu am vrut sa facem copie si i-am spus sa vina presedintii sa ne ceara acest lucru. I-am solicitat sa ne dea numele presedintilor asociatiilor la care este administrator, numarul de telefon, date de contact. Domnul Raileanu m-a invitat sa ma duc sa sa uit in cartea de imobil cine este presedinte. Ori mi-a dat numarul de apartament al presedintelui, fara sa-mi dea numele spunandu-mi ca a luat de doua saptamani acolo si ca nu ii stie numele sau numarul de telefon. Ciudat, pentru ca saptamana trecuta nu voia sa il trecem ca administrator. Revenind ca copiile de pe chitante si facturi, nu i-am dat curs solicitarii, tocmai pentru ca nu este adminsitator si am solicitat sa faca cerere presedintii asociatiilor si se va rezolva. Atunci a scris doua cereri in numele sau catre membrul Consiliului Director, Matache Mihai, incercand sa se comporte ca un copil si sa ma sfideze. Referitor la frustrarea domnului Raileanu legata de indemnizatiile membrilor Consiliului Director fac precizarea ca acestia au primit bani conform satutului”, ne-a declarat Maria Manea, presedinte interimar al UAP.

Trageti singuri concluzia in legatura cu acest ipochimen pe numele sau Aurel Raileanu, care s-a aciuat pe langa Andrei Volosevici si s-a infipt bine, pentru ca, nu-i asa, cine se aseamana se aduna. Eu mi-am format o parere despre Raileanu si tot ce pot sa spun este ca ii recomand un consult medical din …cap, pana in picioare. Atunci cand te pretezi sa te dai cocos la o femeie in varsta, fie ca iti ordona cineva sau nu, cerandu-i sa incalce legi/ hotarari ale Adunarii Generale pentru ca asa vrei tu si mai faci si scandal, inseamna ca ai o problema majora, care necesita tratament sau …dosar penal.

Pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample ii cer Mariei Manea sa imi dea de veste cand personajul din imagine are accese de isterie, pentru a reveni cu un articol de fiecare data. Iar pentru senatorul Andrei Volosevici am o rugaminte: scrie-i domn’e un drept la replica maimutei tale, la acest pamflet, pentru ca mi-e teama ca daca va scrie el, o sa isi rupa creionul in birou.

Vom reveni de fiecare data cand va fi cazul…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy