Take a fresh look at your lifestyle.

Semcu si Badescu, atentia la mine! Va frangeti gatul daca nu va uniti fortele

Orice asemnare cu persoanele din poza este de-a dreptul reala. Ceea ce veti citi este un semnal de alarma pentru Adrian Semcu si Iulian Badescu, oameni care, sper, in cel mai scurt timp vor dovedi ca nu sunt imbecili si nu ii vor da satisfactie primarului in functie, Andrei Volosevici. La alegerile viitoare, nu acum.

Pornind de la proverbul care spune ca atunci “cand doi se bat al treilea castiga”, le atrag atentia celor doi care fac parte din USL ca risca sa piarda, deplorabil, functia de primar. E la mintea cocosului ca nu pot candida amandoi pentru aceeasi functie, cu atat mai mult cu cat banditii astia de pedelisti au trecut prin Parlament legea care instituie alegerea primarului din primul tur. Se presupune, cel putin teoretic, ca Semcu si Badescu fac parte dintr-o alianta care ar trebui sa scape tara de portocaliu, de Basescu, de Volosevici, de Anastase. Culmea e ca cei doi fac numai tampenii. Logic ar fi ca staff-urile celor doua partide sa comande un sondaj din care sa reiasa care dintre cei doi este mai bine pozitionat si sa lase orgoliile de-o parte. Sa aleaga pe cel mai apreciat de catre ploiesteni si sa mearga pe o singura mana, ca sa aiba o sansa.

 

Ce se intampla in schimb?! Adrian Semcu bate palma cu Volosevici care ii acorda cu foarte mare usurinta teren din domeniul public ca sa amplaseze corturi in care habar n-am ce spune, ci doar se poate vedea poza de la distanta. Asta e si scopul, sa fie vazuta fata.

Badescu sta la cutie si incaseaza lovituri de la cel cu care ar trebui sa fie umar la umar. Emite communicate de presa, are interpelari, obtine donatii pentru spitale. Iar Volosevici isi rade in barba, pentru ca isi netezeste terenul. Desi a expriat termenul de predare a stadionului, desi expira permanent termenele de modernizare ale strazilor si contractele nu sunt reziliate, desi se promite mult, cel mai “simpatic” primar din istoria postdecembrista va face tot posibilul ca sa iasa in fata ploiestenilor cu rezultate. Si, probabil va iesi, pentru ca nu se grabeste deloc acum. Pastreaza totul pentru alegeri ca sa ramana pe retina oamenilor sis a aiba tupeul ala nesimtit sa spuna ca uite ce a realizat. Pe langa toate astea mai sunt si serviciile care lucreaza pentru partid, mai exista si fondurile negre care sunt pregatite sa intre in buzunarul prostilor dispusi sa se vanda pentru doi lei.

Voi doi, Semcu si Badescu, in afara de banii de campanie ce puii mei aveti? Probabil o dusmanie intre voi, pentru ca sunteti incapabili sa va intelegeti, pentru ca timp de trei ani PNL si PD-L au constituit masina de vot in Consiliul Local si au impratit functiile.

Incep din ce in ce mai tare sa cred ca Volosevici va fi din nou primar. Are mijloacele, are motivatia blonda in spate si fotoliul ii va ramane tot lui. De ce? Pentru ca doi oameni care ar trebui sa aiba acelasi interes lucreaza unul impotriva celuilalt si dau satisfactie unui mincinos care capata din ce in ce mai multa notorietate.

Sper ca acest semnal de alarma sa intre bine in constiinta celor doi si a staff-urilor lor, sa se trezeasca inainte de a fi prea tarziu. Nu stiu daca cei doi sunt cei mai buni pentru functia de primar dar, cu siguranta, orice e mai de calitate decat Andrei Volosevici. Altfel, la fel ca in poza, peste un an, actualul primar va desface sticla de sampanie si se va distra pe seama voastra, dar mai ales a  noastra.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy