Take a fresh look at your lifestyle.

Scrisoare deschisa catre Mircea Rosca: Va solicitam retragerea sprijinului politic domnului Iulian Teodorescu, precum si inlaturarea acestuia din functia de viceprimar

Domnule Mircea Rosca, imi exprim in fata dumneavoastra, prin intermediul acestei scrisori deschise dezamagirea pe care o am fata de un reprezentant al PNL in Consiliul Local, recte Iulian Teodorescu, cel care ocupa functia de viceprimar al municipiului.

Acest personaj nu face onoare Partidului National Liberal si sunt convins ca impartasiti si dumneavoastra aceasta parere, daca tinem cont ca, nu cu mult timp in urma il invita pe domnul Calin Popescu Tariceanu sa se inscrie in PNL , la organziatia Prahova( A se vedea AICI). Imi aduc aminte ca ati luat pozitie atunci fata de aceasta afirmatie, facuta in nume propriu de acest individ, dar in detrimentul partidului care i-a dat posibilitatea sa urce in societate, in politica.

Incep sa va inteleg lupta pe care o duceti in interiorul partidului cu oameni ca domnul Iulian Teodorescu, dispusi sa va tradeze la fiecare pas, sa tradeze interesele partidului, ale cetateanului, fara de care nu ar exista.

Astazi, Iulian Teodorescu a aratat masura “valorii” sale, uneltind in detrimentul cetateanului, blocand un proiect depus de colegul sau Ionut Ionescu, care a avut la baza munca unor oameni din cadrul Alaintei pentru Drepturile Omului din Romania, pe care cu onoare o reprezint.
Luna trecuta domnul Ionescu a depus proiectul de Hotarare privind gestionarea situatiei cainilor comunitari, care a stat pe site-ul primariei, supus ultimei dezbateri publice. In cadrul sedintei de Consiliu de astazi, s-a facut afirmatia ca domnul viceprimar Iulian Teodorescu a depus dupa Ionut Ionescu un alt proiect care a creat confuzia necesara pentru prorogarea proiectului depus initial si singurul depus vreodata in ultimii 25 de ani.
Domnul Teodorescu, in calitatea sa de consilier local avea dreptul sa propuna amendamente la proiectul depus, daca nu ii convenea ceva, iar faptul ca a depus un alt proiect nu arata decat reaua credinta a domniei sale, pusa in slujba oricarui alt interes decat al cetateanului.

Avand in vedere aceste aspecte care pun intr-o lumina negativa partidul pe care il conduceti, in calitate de jurnalist dar, mai ales de presedinte al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania, va solicitam sa luati atitudine si sa ii retrageti sprijinul politic domnului Iulian Teodorescu, pe cale de consecinta si functia de viceprimar. Este nedrept fata de noi cetatenii ca un astfel de personaj sa ne reprezinte interesele si, pe de alta parte, sa loveasca in partidul care i-a daruit atat de mult.

Avem incredere ca veti lua masurile care se impun si ne veti raspunde pozitiv la aceasta scrisoare deschisa. Pe aceasta cale va rugam cercetati, statutar, atitudinile domnului Iulian Teodorescu si sa ne trimiteti un punct de vedere in legatura cu situatia semnalata de noi.

P.S. Suntem convinsi ca aveti destui oameni competenti in cadrul partidului pe care il conduceti, care l-ar putea inlocui cu mare succes pe acest personaj numit Iulian Teodorescu, care nu face onoare nici ploiestenilor, nici PNL.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy