Take a fresh look at your lifestyle.

S-a schimbat…modificarea. Emilian Tudose nu mai da examen pe post. Atunci sa plece!

Ce sa vezi? Concursrul acela pe care trebuia sa-l sustina soferul jurist care conduce ANAF Ploiesti, Emilian Stefan Tudose s-a amanat. Saracu’ de el, cand sa dea si el un examen cu adevarat in viata lui se amana. Cand sa ne arate si el ca e in stare de ceva, guvernul Orban i-a taiat elanul. Sper ca sa nu vina si cei de la PNL cu oameni ca Tudose, pusi de vreun Mircea Cosma de-al lor, ci sa trimita la concursul pe post un profesionist cu vechime in finante.
Cine crede ca i s-a facut o nedreptate sau un rau sa se gandeasca de doua ori, pentru ca numai Tudose stie cate acatiste o fi dat la biserica sa nu se mai dea concursul, acum ca sunt cu ochii pe activitatea lui. Eu unul doream nespus sa dea examen pe bune, sa vad cat il duce capul, pentru ca pana acum a ajuns in functii pentru ca asa a vrut „taticul” lui Mircea Cosma. Ma gandesc ca motivul, cand un lider de partid pune in functie la fisc un om de-al lui, este acela ca sa se protejeze ori sa loveasca in inamicii sai prin aceasta institutie condusa de un om de-al lui. Fiecare lider politic, corupt sau nu, are catelusii lui. Unul e Emilian Tudose, altul e sora cestuia Laura Moagher, care din vanzatoare la Omnia a ajuns deputat in Parlamentul Romaniei. O adevarata Cenusareasa a politicii aceasta cucoana, care de curand s-a inrudit pe bune cu Vlad Cosma, fiul natural al baronului local Mircea Cosma. Cum? Acesta i-a nasit fata Cenusaresei cu cateva luni in urma, la o nunta organizata la Parcul Constantin Stere. Nu la Gradina Zoologica, ci la restaurantul din incinta sa. Al cui o fi si ala:)))))
S-avem bahtalo, Laura Moagher…

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy