Take a fresh look at your lifestyle.

Prahova//Ce alegeti pentru CJ Prahova: Un om din clanul Cosma sau un om al serviciilor secrete?

Ne-am obisnuit de 31 de ani si, se pare, nu intelegem nici acum ca suntem nevoiti sa alegem mereu raul cel mai mic. Probabil asa o sa fie mereu si cred ca Romania nu este singura tara in care se intampla asa, dar nu ar trebui sa ne intereseze cum e in curtea vecinilor ci cat de jalnic arata curtea noastra. A trecut destul timp de cand spun ca modul in care se promoveaza politciienii care candideaza, adica in afara partidelor ar trebui sa fie in baza unui parteneriat intre societatea civila si partide. Din timp, partidele sa isi prezinte candidatii si sa ceara, sub o forma care sa nu lezeze marile orgolii ale politcienilor sefi, parerea societatii civila. Prin sondaje, prin prezentati in emisiuni sau orice alt mijoc prin care sa se ia pulsul societatii civile cu privire la un candidat sau altul. Din pacate, nu se intampla asa ceva si poate si din cauza asta suntem in situatia in care suntem.  Vlogul pamflet care poarta numele Intransigent vine sa prezinte, mai in gluma mai in serios, un unghi de vedere asupra candidatilor, in care prezentam atat partea buna cat si partea rea in ceea ce ii priveste.

Parerea mea este ca aceste alegeri nu sunt legitime, pentru ca preconizez un numar mic de votanti,atat din cauza pandemiei cat si din cauza ca acestia sunt in majoritate simpatizanti sau membri ai partidelor pe care candidatii le reprezinta in alegeri. Prin urmare, acestia nu vor fi reprzentativi decat pentru simpatizantii lor si, mai ales,pentru grupurile lor de interese.

Alegeti ce vreti, dar poate n-ar fi rau ca inainte de a pune stampila sa reflectati la intrebarea din tiltu, care se regaseste si in vlog: Ce alegeti pentru CJ Prahova: Un om din clanul Cosma sau un om al serviciilor secrete?

Distribuie catre prietenii tai si aboneaza-te la canalul de youtube Intransigent, pentru ca sa fii la curent fiecare vlog care apare in fiecare zi de luni pana vineri. Multumesc anticipat


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy