Take a fresh look at your lifestyle.

Poporul vrea PD-L-ul la lada de gunoi a istoriei. Roberta din Ploiesti, rusinea noastra esti

Ceea ce se intampla in Romania in ultima saptamana arata foarte clar ca romanii s-au saturat de acesti politicieni portocalii, oameni fara scrupule, total dezinteresati de nevoile tarii. Premierul Boc iese pe post si spune ca in cazul Arafat a fost gresit informat, motiv pentru care l-a repus in functie. Prin acest mesaj jigneste angajatii SRI, afirmand incompetenta acestora, fara sa se gandeasca la consecinte. Atunci sa-i dea afara ape toti, pana la ultimul pe care il caut eu de cativa ani. Deschiderea spre dialog, atunci cand iti ajunge cutitul la os nu este altceva decat o ofensa adusa inteligentei acestui popor plin de bun simt si toleranta, considerate de Basescu, Boc, Roberta Anastase ca fiind prostie. Iata ca poporul da un flit direct in obrazul celor care de ani de zile nu l-a luat in seama.

Cred ca pe langa revendicarile cerute in strada ar trebui sa existe una care sa instituie teama de a mai gresi in orice politician viitor. Ma refer aici la o lege a raspunderii ministeriale care sa sanctioneze atat penal si civil pe cei care, vremelnic, ocupa functii in stat. Din pacate, in Ploiesti, de fiecare data cand merg in centru sa imi manifestez nemultumirea, vad cam aceleasi chipuri. Astept in continuare implicarea studentilor, a sindicalistilor, a societatii civile in ansamblul ei, adica toate ONG-urile, fie ca e vorba de protectia animalelor, a persoanelor cu handicap sau ori care alte domenii de activitate.

 

Mai nou aud ca Roberta Anastase a negociat cu revolutionarii pentru a le reda indemnizatiile pe care, in sfidarea caracteristica, a reusit sa le ia in mod abuziv. Acum revolutionarii sunt principalii inamici, factorii mobilizatori in pietele in care se manifesteaza si se incarca un joc murdar. Vreau sa cred ca acesti oameni nu vor musca momeala intinsa de aceasta doamna fara scrupule si ii vor da o lectie de demnitate. Poate nu degeaba au strigat in fata Palatului Administrativ: “Roberta din Ploiesti, rusinea noastra esti!”

Acesti oameni care acum ne fac viermi, ciumpalaci, dobitoci si boi si pana mai ieri ne zambeau sfidatori, acum sunt pe punctual de a avea aceeasi soarta ca PNT-CD, adica aceea de a ajunge la lada de gunoi a istoriei. Personal cred ca din punt de vedere politic, personaje ca Roberta Anastase, Emil Boc, Traian Basescu sunt pe punctual de a fi decedate. Singura lor solutie pentru a ramane pe piata este aceea de a tergiversa lucrurile si a frauda alegerile. Lucruri de la care sunt convins ca nu se vor da la o parte. Exista o masa minuscule de profitori de pe urma acestor oameni, care poate reprezenta masa de votanti, dar majoritatea, care a suferit, nu va vota cu PD-L pentru o buna perioada de timp. Din pacate, prea multe lucruri nu se vor schimba, pentru ca politicienii din opozitie sunt aceeasi de foarte multi ani si fiecare din ei are bubele lui. Daca cei care vor veni la putere nu vor intelege ca a sosit momentul zero in care toata lumea trebuie sa respecte legea si sa lase la o parte interesele de grup, nimic nu se va schimba in bine. Nu ma intereseaza cine ma conduce atata timp cat mi-e bine in tara mea si nu am grija zilei de maine.

Vreau sa vad ca in sfarsit se va face separatia puterilor in stat si Curtea Constitutionala nu isi va mai permite sa amane o judecata pe criterii economice, nicidecum constitutionale. Vreau sa vad ca economicul nu se va mai suspune si nu va mai servi intersul politicului, in detrimentul unei populatii care se chinuie in saracie. Vreau sa vad masuri de crestere economica, de reducere a fiscalitatii, se sustinere a IMM-urilor care sa creeze locuri de munca sis a sporeasca PIB-ul.

Romanii nu mai au nevoie de vorbe ci de fapte. Vorbele ne-au adus saracie.

Un lucru trebuie sa intelegem cu totii. Daca aceasta putere nu pica acum, se vor intoarce mai puternici si ne vor lovi cum nu am mai fost vreodata. Protestele trebuie sa ramana, chiar si cu sicanele la care suntem supusi. Nu mai avem ce pierde, mai ales in acest moment cand ne recastigam demnitatea si respectul in fata celor care pana mai ieri ne scuipau in fata. Traian Basescu trebuie sa plece, traieste in alta lume.

Trebuie sa manifestam in continuare in mod pasnic, dar sa manifestam. Doamne ajuta acestui popor greu incercat!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy