Take a fresh look at your lifestyle.

Onorul calului pentru primar. E singurul pe care il merita

Poza spune tot si nu are nicio legatura cu diferenta de marime dintre cal si primar. Astea sunt aspecte pe care le puteti citi in alte texte de pe alte plaiuri. Vrem doar sa subliniem ca acel onorabil cal, care trecea in promenada prin centru de Zilele Ploiestiului, isi exprima parerea despre primarului Andrei Volosevici. In semn de „pretuire” i-a dat onorul primarului care, probabil, la umplut de respect cu initiativa acelui parteneriat public cu Guvernul, pentru refacerea Hipodromului. Calul neidentificat, dar plin de personalitate, a vrut sa ii transmita primarului ca din trei o s-o ia p-a mai mare si Hipodromul va ramane intr-un etern parteneriat. Iertati-mi lipsa de respect pentru acest primar al P….i( n.r.- a se citi “pendulei”), mostra a incompetentei si imfatuarii nejustificate, care ar trebui scos din viata publica pentru ca mai mult incurca decat descurca. Locul lui este intr-un birou in care sa tipe la pereti asa cum zbiara la angajatii primariei, ca si cum ar fi ai lui, personali. Nu ne mira nici asta, pentru ca daca n-ai nicio competenta, ce poti sa faci ca sa te impui? Urli, nu?

 

Sambata, tot de Zilele Ploiestiului, primarul, acest comediant al administatiei locale a vrut sa intre in Guiness Book printr-o proba de dans in grup. L-am admirat cum dansa Meniaito alaturi de vreo 6000 de oameni, el fiind singurul care se rupea in manele pe ritmurile celebrei melodii. Vestea buna, in sfarsit recunoscuta public, a fost raspunsul adresat reporterului: “dansez in Consiliul Local”. Da, primarule, chiar dansezi in Consiliul Local,  e singurul lucru pe care il faci si il faci si pe asta foarte prost.

Lasand gluma pentru moment, toti cei 6000 de oameni care au dansat pentru a intra in Cartea Recordurilor au fost tineri sub 18 ani sau in jurul acestei varste. E trist sa vezi cum tineretul devine masa de manevra, cum manipularea este atat de lejera si lispa de atitudine este influentata de o distractie efemera. As fi vrut sa vad si maturi in randul celor care dansau.

Ah, m-am prins… Volosevici este primarul copiiilor. Onorul calului pentru tine, primarule!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy