Take a fresh look at your lifestyle.

Oamenii lui Ghita de la RTV au dat o masura perfecta ipocriziei. Patraru e cel mai tare- Pe cand o lege a ipocritului?

Vineri ora 20.00. S-a terminat emisiunea Sorinei Matei, in care era invitat si Dragos Patraru. Masochist cum ma stiti si consumator de talk-show-uri ma uit la RTV de multe ori dar, din pacate, ipocrizia e la ea acasa la acest post. Garantul este tocmai Dragos Patraru, din pacate pentru tampitii astia de jurnalisti care suntem. Emisiunea s-a vrut a fi o executie in direct a senatorului PC Cristiana Anghel care, vezi Doamne, ar fi devalizat bugetul de stat pentru ca a beneficiat de o camera la ASE si economisind niste bani, profitand de faptul ca era in Comisia de Invatamant sau pentru ca  ar fi decontat o suma care nu se cuvenea. Ca sa intelegeti bine este vorba de vreo 3.000 de lei pentru chirie alocati alesilor pentru a locui in Bucuresti.

Din capul locului spun ca Cristiana Anghel a gresit, nu trebuia sa procedeze asa si nu am intelegere pentru astfel de actiuni dar, judecand prin comparatie, ceea ce a facut doamna este mizilic pe langa afacerile patronului RTV spre exemplu. NU am vazut spumele la gura lui Dragos Patraru sau a Sorinei Matei( despre care eram incantat ca exista in peisajul media) atunci cand vine vorba despre contractele lui Sebastian Ghita cu statul, care l-au facut multimilionar in euro, inainte de 30 de ani. Nu am vazut acele spume dintr-un motiv plauzibil, pentru ca din acei bani, atat Dragos Patraru cat si Sorina Matei isi iau salariul, care banuim ca nu este echivalent cu cat cat avea Cristiana Anghel inainte de a fi senator. Vezi AICI ce spune cotidianul.ro despre cele cateva zeci de milioane de euro incasate de Ghita, prin cele doua firme pe care intre timp le-a vandut( sanchi), respectiv Asesoft International SA si Teamnet International SA( fara 2k Telecom, condusa de fratele moguluilui, Alexandru),  numai in 2011 din contracte cu statul. Ca sa nu mai vorbim de ajutorul primit cand era bididiu de la cel la gatul caruia sare acum cu ciracii lui, uitand de unde a plecat. Ma refer la Mircea Cosma care n-o fi nici el usa de biserica, dar pentru Sebastian Ghita ar trebui sa fie Dumnezeu!

Asadar, salariul pe care il lua Cristiana Anghel este deparate de ceea ce primeste astazi de la stat pentru chirie. Doamna nu a venit cu vreo avere imensa in Parlament din banii pe care ii primea ca invatator si vreau sa cred ca altitudinea functiei nu a schimbat-o. Poate a luat-o valul. Cu toate astea gestul gresit pe care l-a facut nu anuleaza cu nimic cele 60 de zile de greva a foamei pe care le-a facut anul trecut, in timp ce alde Patraru mai guita pe la Prahova TV, fara vlaga, desi nu-l auzea Basescu, iar acel profesor de matematica de o imperinenta crasa, Adrian Enache, prezent in emsiune nu facea decat sa umple ecranele Realitatii TV, ale Antenei 3 cu frustrarile persoanale si cu un tupeu demn de Cartea Recordurilor. Spunea acest Enache ca el nu a crezut-o pe Cristiana Anghel cand a facut greva foamei, ca s-a uitat in ochii ei si nu o credea, in timp ce el huzurea prin studiourile tv. Sa-ti fie rusine profesore pentru aceasta afirmatie care te erijeaza intr-un fin cunoscator al microexpersiilor faciale. In timp ce femeia isi risca viata tu latrai pe la TV, iar acum vii cu colegii tai de platou sa acuzi dintr-o invidie viscerala, pentru ca ea a reusit si tu nu, pentru ca … “nu ai cazut la pace cu Voiculescu”. Nu este jenant pentru un profesor, este sub limita demnitatii unui barbat sa faci asemenea afirmatii.

Concluzia e una singura. S-a mintit poporul cu televizorul, iar motivul e unul singur: CONFLICTUL DINTRE DAN VOICULESCU SI SEBASTIAN GHITA.  Victima a fost Cristiana Anghel, poate cea mai lipsita de aparare persoana din Parlamentul Romaniei si, ca niste lasi ce sunt, Patraru si ai lui din platou, s-au napustit asupra ei. Astept sa vad aceeasi vehementa si impartialitate de la cei din emisiunea ipocrita de vineri si in cadrul unei dezbateri despre cum a facut banii actualul deputat PSD Sebastian Ghita si sa faca diferenta dintre “imensa” suma de 3.000 de lei a Cristianei Anghel si milioanele de euro ai mogulului. Sau sa vad cum le sare saliva din gura intr-o emisiune in care sa racneasca depre demisia lui Victor Ponta( care face si lucruri bune) pentru plagiatul dovedit. Unde este impartialitatea si deontologia? Intr-o casa de vacanta de pe coasta dalmata a Croatiei?

Patrarule, te rog si eu ceva. Roaga-l pe Ghita sa ma invete si pe mine sa fac bani, ca m-am saturat sa traiesc doar pentru a plati leasingul la masina si sa ma imprumut de la o luna la alta ca sa supravietuiesc. La naiba, m-am lasat si de tigari ca sa scutesc din cheltuieli. Renunta sa mai fii ipocrit pentru cateva minute si ajuta-ma si pe mine. Luminati-ma amandoi, va rog.

P.S: Pe cand o Lege a Ipocritului domnule deputat Sebastian Ghita?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy