Take a fresh look at your lifestyle.

Numai cu tancul se poate trece peste cainele de paza al directorului Dalkia? Jocurile cui le face Nicoleta Rizea?

Vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa ajungeti la vreun director pentru ca aveti o problema personala de rezolvat si sa dati peste cainele de paza al acestuia? Banuiesc ca da. Primul gand care va venit in minte trebuie sa fii fost multa, multa carne pentru cainele de paza…

Ganditi-va ce ati gandi daca ati incerca sa ajungeti, ca jurnalist, la acel director pentru a discuta despre un subiect, care nu este nidecum problema voastra si dati de cainele de paza care rupe lantul numai sa nu te lase sa-ti faci meseria. Bineinteles ca si eu gandesc la fel ca voi, ca doar sunt om si la fel procedez…multa, multa carne pentru caine care poarta numele de Nicoleta Rizea. Avand in vedere ca este vorba despre o femeie ma opresc aici cu carnea, mai ales ca nu e timpul pentru provizii, ca sa ii umplem frigiderul.

Aceasta Nicoleta Rizea este responsabil cu relatiile cu publicul si are mari deficiente de vorbire. I-am spus de saptamana trecuta ca solicit o intrevedere cu Ioana Iliescu, directorul comercial al Dalkia Termo Prahova. Este ca si cum as vorbi singur, pentru ca cineva, nu stim cine dar aflam, ii permite sa sfideze cetateanul de rand si jurnalistul care sta la rand. Banuim ca sefa Nicoletei Rizea este coplesita de treaba, duce agentul termic in fiecare calorifer din Ploiesti, cu galeata, pentru ca de o saptamana nu poate sa ne acorde cateva minute din pretiosul ei timp.

Ca niciodata m-am gandit sa fiu elegant si sa nu abuzez de Legea 544/2001,a dica sa solicit civilizat o intrevedere cu Ioana Iliescu, directorul redutei Dalkia. Am contactat-o pe Rizea telefonic, iar aceasta a dat-o din gard in gard gasind tot felul de scuze pe care, poate, doar ea le crede. Dupa cateva zile de stat pe telefoane, a gasit de cuviinta sa imi ceara un mail. Pe ce adresa credeti? Pe adresa ei personala, bineinteles, ca sa fie sigura ca nu ajunge la Ioana Iliescu, in cazul in care nu sunt amandoua de aceeasi factura. Cu alte cuvinte, m-am inscirs la AUDIENTA asa cum mi-a solicitat, de parca m-as fi dus pentru o problema persoanala nu pentru un subiect al carei cauza inclins a cred ca este chiar Nicoleta Rizea, dupa discutiile avute. Audienta, incredibil!!!

Subiectul pentru care vreaus a le vexez cu prezenta pe cele doua doamne este legat de un om cu varsta de 64 de ani, bolnav, care este purtat pe drumuri de Nicoleta Rizea care ii incalca drepturile de un an si jumatate. Adica nu vrea ea sa ii permita lui Ion George sa aibe in casa centrala termica, in loc de energia venita de la Dalkia. Asta in conditiile in care doua persoane de pe aceeasi scara n-au avut nicio problema pentru a-si monta centrala.

Intrebarea pentru Nicoleta Rizea ar fi, pana nu ajung acolo trecand peste nesimtirea ei: Oare aceeasi vigilenta a avut-o si in cazul Simonei Baicoianu, presedintele UAP, care are datorii de peste un miliarde de lei la Dalkia la asociatiile pe care le administreaza? Noi am vazut ca s-au dispus angajamente la plata, pe prietenie! Rusine, madam, pentru diferentele pe care le faceti intre oameni!

Madam Rizea, daca sesizati ca lipseste decenta din text, sa stiti ca are o cauza. Aceea sunteti dumneavoastra sau, mai exact, comportamentul dumenavoastra fata de clientii DALKIA.

Din pacate, nu avem o poza cu cainele de paza, pe numele lui …Nicoleta Rizea, asa ca ne rezumam la ce avem pentru moment. Despre cazul lui Ion George care, la mine in birou fiind cand am sunat-o pe Rizea, i s-a facut rau cand i-a auzit reactia, vom scrie cat de curand, pentru ca m-am saturat sa astept sa treaca buferuile cainelui de paza. In speranta ca mail-ul pe care l-am trimis va fi citit de Ioana Iliescu, pe care nu o banuiesc de nimic, momentan, mai jos postez mail-ul trimis…pentru audienta.

Stimata d-na Iliescu,

Pornim de la premisa ca intentiile dv sunt dintre cele mai bune in relatiile cu cetatenii si cu mass media si va adresam solicitarea stabilirii unei intalniri( pe care inteleg ca o numiti audienta) in care sa discutam despre un caz pe care vi-l voi prezenta ca jurnalist. Sta la indemana dv, ca director al Dalkia, sa rezolvati problema pe care va voi supune-o atentiei si care dureaza de aproape doi ani. Nu punem la indoiala bunele dv intentii ca si director al Dalkia Termo Prahova in satisfacerea nevoilor clientilor fosti sau viitori si asteptam cu interes ziua si ora la care putem incerca o rezolvare banala a unei situatii de disconfort, tinuta pe loc doar din ambitii stupide, care speram ca nu va apartin.

In speranta unei bune colaborari pe viitor va rugam sa stabiliti „audienta” la o data recenta. Rugamintea ar fi ca la aceasta „audienta” sa fie prezenta si doamna Nicoleta Rizea.

Va multumim pentru respectul pe care il aratati cetatenilor si mass-mediei locale.

Cu stima,

Eugen Cristescu

Director publicatie on line Incomodph.ro

Presedinte Alianta pentru Drepturile Omului din Romania

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy