Take a fresh look at your lifestyle.

Noul ofiter de presa al Petrolului, un mitocan prin excelenta. Fostul, un gentleman

Ofiterul de presa al clubului de fotbal Petrolul, Ionut Pana a fost schimbat. Veti spune : Asa, si? Nu e nici primul, nici ultimul. Din pacate, Ionut, care este un tip de o eleganta atipica pentru un jurnalist, refuza sa comenteze schimbarea sa, dar mai ales modul in care a fost inlaturat. Noul ofiter…de presa, Cristi Notaru este cainele de casa al “marelui comediant”, ca sa nu mai spunem mascarici pentru a nu supara vedeta Dragos Patraru… si un om de un caracter cum rar mi-a fost dat sa vad. Ar vinde pe orcine, doar pentru ca el sa fie in fata. Am patit-o si eu si alti cativa colegi cand eram la Prahova TV, unde pe langa comediantul tarii, am beneficiat de limbile in ureche date de acest Notaru, descris de colegii de la gazeataph in cele mai frumoase culori. Omul face parte din categoria celor care cred ca daca se incrunta si ridica tonul le stiu pe poate. Cu siguranta, in mintea sa, le stie. Poate nici in viata reala nu e strain de ele, dar modul in care isi expune punctul de vedere, uneori imperativ, ascunde mari temeri, poate chiar disperare, in spate.

Nu stiu daca a renuntat la emisiunea Presing pe care a preluat-o de la stapanul sau, pentru ca e ultima emisiune la care m-as uita. Bine ar fi sa fii renuntat, pentru ca mi-l imaginez cu mana in sold si dand verdict din gusa, mangaindu-se pe burta, plin de stafisfactia unui punct de vedere acceptat …de el si cameramanii din studio, ultimii pentru ca nu au incotro.

Pentru ca ii stiu stilul lui Notaru, am dubii ca acesta ar fi trecut in mod onest in locul lui Ionut Pana, pe functia de ofiter de presa la Petrolul. In timp ce scriu aceste randuri, dupa ce am incercat sa il contactez telephonic si prin sms pe Ionut, am primit un sms de la el in care, cu acelasi bun simt pe care i-l stiam, mi-a spus urmatoarele: “Nu a fost niciun abuz. A fost decizia mea, mai multe nu sunt de comentat. Pentru o perioada, pana la sfarsitul anului cel putin, raman in club sa ajut cu ce mai e nevoie”.

Banuim ca Dragos Patraru vrea sa aiba un control asupra clubului si, probabil, a facut presiune acolo unde trebuie ca sa isi puna cainele …ofiter. Ar mai fi o varianta: Notaru, un om antipatic chiar si pentru el insusi, fara sa mai beneficieze de urechea sefa in care isi baga limba, din cauze obiective, comediantul fiind mai mult pe la Bucuresti, sa fie aruncat ca o masea stricata de colegii sai. Atunci tot comediantul natiei ar fi baza, pentru ca nu putea sa-si lase cainele pe strazi, dezlegat si fara botnita.

Si intr-un caz si in altul, Notaru va aduce prejudicii de imagine clubului Petrolul, prin atitudinea sa mitocaneasca si infatuarea infantila pe care o afiseaza. Acum, mai mult ca oricand, imi voi face timp sa merg la conferintele Petrolului. Ar fi si pacat sa nu vezi, in toata splendoarea, un astfel de personaj. Suntem curiosi daca se vad urmele de la lesa.

Pentru cei interesati sa vada prezentarea lui Notaru Cristian ca… fost mare jurnalist si fotbalist, va invitam s-o cititi AICI, in gazetaph.

P.S. Cei care se pregatesc sa scrie ca sunt frustrat, sa se gandeasca de doua ori si sa vada cate persoane, de-a lungul vietii, s-au opus ascensiunii voastre, in conditiile in care v-ati facut treaba corect, doar pentru ca acele persoane au avut functii sau limbi ascutite. Dupa aia sa aruce cuvintele.
Nu uitati ca de doi ani imi este interzis sa realizez emisiunea INCOMOD la vreun post local si vreau sa cred ca nu pentru ca sunt vreun prost. Mai ales ca lumea si acum ma intreaba de ce nu mai fac emisiunea.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy