Take a fresh look at your lifestyle.

Nicolae Onea, patronul Coni se pregateste sa-i faca plangere penala lui Emil Calota. Daca este adevarat, trebuie demis de la ANRE! George Stanciu e si el incriminat

In urma cu doua zile am primit pe mail un link catre un articol din max-media.ro. Se presupune ca mi-ar fii prietena persoana care mi-a trimis acel link, pentru ca articolul cu pricina cuprinde un interviu audio, luat de colegul Iulian Maxim lui Nicolae Onea, patronul Coni, anchetat in dosarul Alexe- Pavaleanu, care aduce o serie de acuze, unor indivizi insipizi. Numele acestora sunt binecunoscute in media si politica locala si, tangential, mi-au creat, la un moment dat neplaceri, prin infiintarea copiei mele (in)fidele si philipineze … Incomod.ph. Ati ghicit este vorba despre George Stanciu, acest ginerica al fostului primar Emil Calota care, spune Onea, ar sta la baza demararii anchetei asupra sa, dupa ce acesta a refuzat sa-I faca un serviciu lui Calota. In cele 30 de minute de interviu pe care il puteti asculta AICI, Nicolae Onea spune ca atunci cand nu a vrut sau nu a putut sa il serveasca pe Calota, actualul vicepresdinte al Autoritatii  Nationale pentru Reglementarea in Domeniul Energiei, ziarul Incomod a dat cu el de pamant, ceea ce seamana un pic a santaj, daca e asa cum spune Onea. Daca ceea ce stiu de un an si anume ca in spatele Incomod.ph a fost de fapt domnul Dragos Patraru, nu ma mira practicile copiei mele (in)fidele si philipineze pe care o patroneaza ginerica Mardare, alias George Stanciu.
In acest interviu, Onea ii pune in garda pe cei doi spunand ca va face plangere penala pentru ceea ce a patimit din cauza lui Calota Emil care, spunea patronul Coni, ca a declansat jihadul impotriva sa pentru ca nu l-ar fi servit cu o firma a domniei sale sau a lui ginerica, in domeniul gazelor. Interesant este ca daca ar fi asa, pozitia pe care o ocupa Calota, aceea de vicepresedinte al ANRE s-ar putea sa fie incompatibila cu solicitarea facuta. Iar acest fapt ar atrage, in mod normal, demisia sau demiterea fostului primar, in cazul in care Onea face plangerea, iar Calota este gasit vinovat. Despre demisie de onoare nu poate fi vorba, ar fi un pleonasm in familia fostului edil si a lui ginerica Mardare. Onea, mai face referire la relele tratamente aplicate de procuroul de caz Mircea Negulescu, cel care spune patronul Coni, ar fi prieten la catarama cu George Stanciu, ginerica Mardare.
Iata stimata persoana care mi-ai trimis mail-ul ca am “muscat” momeala ta si am purces la a scrie cateva randuri, cu toate ca ma lasa rece demult Mardare si “geniala” idee de a veni pe piata cu un site asemanator ca nume cu al meu. Daca ne aducem aminte, in urma cu cativa ani, cand Mihai Nicolae avea Monitorul, Emil Calota a cumparat marca crezand, in mintea sa, ca asa va inchide gura lui Mihai si colegilor sai. Iata cum ginerica Mardare are profesori buni, gen Patraru( daca e asa cum vorbeste piata ca el l-a  bagat la inaintare sa faca Incomod.ph) sau Calota care a facut aceeasi gafa cu multi ani in urma. Asta mic, ginerica, probabil ca are mintea obosita si nu poate gandi cu creierii proprii, daca face asa cum i se spune crezand ca face vreun sange in balega.  
Unde nu e cap, vai de picioare!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy