Take a fresh look at your lifestyle.

Muschetarii din Ploiesti. Doi papagali si o Milady- Oana Iacob, care se fac paravan pentru un traseist incompatibil, numit Radu Socoleanu

Inainte de toate, trebuie sa subliniez faptul ca, teoretic, Iulian Badescu nu ar avea ce sa caute in poza care sper sa va delecteze. Dar, practic, el este parte in ceea ce veti citi mai jos, pentru ca sta ca porcu’-n in papusoi si tace, nu ia nicio masura impotriva consilierului Radu Socoleanu, care este incompatibil cu functia de “sef reprezentanta” la R.A.R. Prahova( intelegerile politice sunt mai presus de lege). Asadar, cei trei muschetari din imagine sunt de fapt doi papagali si un traseist, care profita de protocolul dintre PSD si PP DD, incheiat dinainte de alegerile locale. Astfel, dupa ce a facut sluj la Mircea Cosma si a negociat la sange pozitia de “sef reprezentanta”, acum este tinut in brate, in pofida legii, de Oana Iacob, secretarul primariei, Marius Sersea, prefectul judetului si, implicit, dar si tacit, de Iulian Badescu, primarul municipiuli Ploiesti.

O increngatura de mafioti administrativi, care se apara unul pe celalalt, desi legea este impotriva actiunilor lor. Toti au acelasi rapuns imbecil la incompatibilitatea lui Socoleanu, adica Raducu, traseistul nr. 1 al politicii prahovene, ca sa nu spunem cea mai mare curva politica, pentru ca vrem sa ne pastram, inca, decenta, este “sef reprezentanta” si nu director sau director general la RAR Prahova. Asa cum am subliniat de multe ori, calitatea de consilier este incompatibila cu “functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, manager, asociat, administrator, membru al consiliului de administratie sau cenzor la regiile autonome si societatile comerciale de interes local infiintate sau aflate sub autoritatea consiliului local ori a consiliului judetean respectiv sau la regiile autonome si societatile comerciale de interes national care isi au sediul sau care detin filiale in unitatea administrativ-teritoriala respective( Legea 161/2003, art. 88, lit. d).

 

Intelegem de aici, ca Socoleanu nu are functie de conducere la RAR Prahova, ci este un fraierica geamantan, care ocupa o functie de conducere, fara ca cineva din institutie sau dintre clienti sa dea vreun ban pe el, pentru ca deciziile se iau la Bucuresti. Daca ar fi asa, va asigur ca n-as mai incerca sa demonstrez incompatibilitatea acestui individ oportunist si lipsit de carcater. Din pacate, nu este asa. Radu Socoleanu se afla intr-o vadita stare de incompatiblitate, cu atat mai mult cu cat ocupatia “ sef reprezentanta” nu este trecuta in Clasificarea Ocupatiilor din Romania, neavand cod. Astfel, contractul individual de munca al astuia este nul de drept. Din informatiile noastre se incearca tergiversarea acestui caz de catre toate autoritatile care au fost sesizate pentru ca Socoleanu sa poata candida la parlamentare. In cazul in care Agentia Nationala pentru Integritate, Oana Iacob, Marius Sersea si facatura asta de primar numita Iulian Badescu si-ar fi facut datoria si nu l-ar fi tinut in brate pe individul cu pricina, starea de incompatibilitate ar fi fost demonstrata si s-ar fi luat masurile necesare. Sau, macar, individul ar fi avut bunul simt sa isi dea demisia din una dintre cele doua functii. Corb la corb nu-si scoate ochii, dar nici A.D.O.R. nu sta cu mainile in san.

Mi se pare interesant cum, un caz de incompatibilitate clar, nu reuseste sa trezeaca interesul mass-mediei locale, care se pretinde onesta, iar pentru 100 de invitatii la stadion, pe care le-a cerut viceprimarul Raul Petrescu, se face plangere la DNA si Dragos Patraru isi umfla venele cu marea descoperire, telefonic, in direct sau in reluare pe la toate televiziunile locale. Presa de cacat, lipsita de etica profesionala( imi cer scuze fata de cei care sunt fortati sa procedeze asa, fiind simpli angajati. Desi, daca s-ar respecta un pic, ar putea sa schimbe ceva).

Daca A.D.O.R. va demostra, prin caile legale ramase la dispozitie, ca Radu Socoleanu este incompatibil, atunci individul risca sa nu mai ocupe, trei ani de zile, nicio functie publica. Adio parlamentare, adio functie de consilier, adio director/ sef reprezentanta RAR Prahova. Din punctul nostru de vedere nu e nicio pierdere, ba dimpotriva, un real castig. Oameni ca Socoleanu trebuie sa dispara de pe esicherul politicii romanesti. Sunt convins ca alde Oana Iacob, Marius Sersea se vor supara pe mine pentru apelativele folosite. Sfatul meu ar fi sa se supere pe ei insisi, pentru ca nu au coloana, ca nu respecta legile acestei tari. De-abia, dupa aia sa se uite spre mine.

Va urma o perioada in care vom incerca sa demonstram ca avem dreptate, fara ajutorul presei locale, care nu exista decat atunci cand trebuie pupat in fund primarul sau alte persoane cotizante ori protejate.

Pentru a intelege de ce sunt nemultumit de modul in care se comporta prefectul Marius Sersea in legatura cu aceasta incompatibilitate, intrati AICI. Iar, in ceea ce o priveste pe Oana Iacob, justificarea o aveti mai jos.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy