Take a fresh look at your lifestyle.

Mi-e scarba de Romania TV. Sergiu Nicolaescu merita sa treaca in nefiinta in liniste si onoare!

De cand a murit Sergiu Nicolaescu m-am uitat la un singur post TV. Desi este patronat de un om de afaceri de carton pentru care am resentimente pentru ca s-a jucat cu viata mea, fara scrupule, Romania TV mi-a starnit o scarba mai mare decat patronul insusi. Il felicit pe Dragos Patraru, un om mizerabil dar un jurnalist de valoare, pentru ca nu a participat la dezbaterile care au intinat trecerea in nefiinta a marelui regizor.
Sunt revoltat, sunt scarbit asa cum spuneam, de genul asta de presa, in care pe parcursul a trei zile, pentru audienta, a fost calcata in picioare viata, cariera, iubirea, moartea unui om care a scris istorie in cinematografie, in constiinta oamenilor. Tot felul de persoane cu sau fara caderea de a emite o parere despre Sergiu Nicolaescu, au fost invitate in platourile Romania Tv. Un sociolog pe numele lui Bruno Stefan, un individ universitar care a intocmit sondaje in viata lui si nimic altceva, a spus despre Nicolaescu ca a fost nociv prin creatia lui. O sa il tratez cu acelasi „respect” pe care el l-a aratat marelui regizor si actor. Sa te fut in gat si sa ma pis pe tine domnule Bruno si pe toti ca tine care au indraznit, macar, sa ridice privirea spre SERGIU NICOLAESCU.
Aceasta Romania TV, care a dezbatut alaturi de persoane gen Bruno, a indus celor care au fost la catafalcul artistului URA fata de decizia de incinerare, fata de sotia lui care a respectat aceasta decizie si care si-a asumat opobiul public indus de aceasta televiziune. Nimeni nu stie ce a fost in casa celor doi, iar cei care stiu ar face bine sa tina sub tacere. Indiferent daca diferenta de varsta si-a pus amprenta asupra relatiei sotilor Nicolaescu, nimeni, dar absolut nimeni nu are voie sa emita o pretentie fata de decizia luata de Sergiu Nicolaescu, pe care sotia sa, Dana, a ales sa o respecte.
Nu-i condamn pe acei oameni care au strigat rusine si n-au inteles nimic din ceea ce se intampla la incinerare. Dana Nicolescu a plecat inainte ca marele artist sa fie incinerat. Niciunul dintre cei care au strigat nu s-a gandit ca e greu sa vezi un om pe care l-ai iubit cu intra intr-un cuptor si iese scrum. “Rusinea” strigata de cativa oameni a fost indusa de discutiile care au avut loc la Romania TV, care a transformat un ultim drum intr-o mascarada cu documente exclusive  depuse la Judecatorie, ale unui fiu imaginar care cere ca tatal sau sa nu fie incinerat. Exclusive si mincinoase, pentru ca s-a dovedit ca nu fusesera depuse in instanta. E revoltator ceea ce s-a intamplat si ce turnura a luat moartea unui om drag si drama familiei sale. Viata fiecaruia dintre noi ne apartine noua insine si lui Dumnezeu. ceilalti sa taca!
Daca as spune ca Romania TV sa fie interzisa ar fi poate prea mult si mult prea subiectiv, avand in vedere ca detest cele doua persoane din intro-ul acestui material. Dar trebuie facut ceva de catre CNA pentru ca niciodata sa nu mai fie intinata memoria unei valori umane si profesionale , ca Sergiu Nicolaescu. Nu mai avem foarte multi ca el si, cu toate astea, nu suntem in stare sa-i pretuim cat sunt in viata, iar la o secunda dupa moarte sarim in spatele lui obosit de gloria unei vieti remarcabile. Asadar, CAN trebuie sa dispuna masuri drastice pentru ca niciodata alta televiziune sa nu se mai infrupte din viata si moartea cuiva, pntru audienta, calcand in picioare orice urma de deontologie si umanitate!
Romaneste se spune asa: De morti numai de bine! Macar si pentru asta, Sergiu Nicolaescu merita RESPECT… Prea multa ura, prea multa lipsa de respect, prea multa invidie, prea multa prostie!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy