Take a fresh look at your lifestyle.

Marco Volo a rabufnit dupa Adunarea Generala a UAP. Un comentariu jignitor, pentru ca nu au iesit ploile asa cum s-a dorit

Pentru ca nu mai am ce vorbi cu senatorul Andrei Volosevici, asa cum nu am de vorbi cu cineva care nu e in stare sa respecte o promisiune, oricine ar fi, nu cunosc starea de spirit a „marelui” senator. Dar, pot sa intuiesc, cunoscand cu cata ardoare isi doreste UAP, inca din 2011 si ce diversiuni a facut atunci si a incercat acum, la ultima Adunare Generala. Am scris AICI ce s-a intamplat pe data de 7 aprilie.

Pot sa ma gandesc ca nu i-a picat bine domnului senator, cand a aflat ca manevra pusa la cale de un presedinte de asociatie din Str. Ciprian Porumbescu, pe numele lui Marius Georgescu, pedelist convins, acum pemepist, nu a reusit. Pot sa ma gandesc cum a inrosit telefoanele si a inceput sa-i jigneasca pe „colaboratorii” sai, unii chiar dintre angajatii UAP, alaturi de acel Georgescu, Aurel Raileanu si Ioan Ene, care de data asta a fost destul de rezervat. De ce pot sa ma gandesc la asta? Pentru simplul motiv ca nu s-a putut abtine sa nu ma jigneasca, el sau cineva din anturajul lui, intr-un comentariu. Pentru ca vine dinspre el, am pus-o in seama sa, chiar daca semneaza Marco Polo. Noi vom spune ca semnatarul este Marco Volo, care care orice cacat las, poate chiar masterand(a), nu-si asuma indentitatea jignirilor, crezand ca iau in calcul toate mizeriile idiotilor care habar n-au despre mine.

Inainte de a va lasa sa cititi comentariul lui Marco Volo de mai jos si apoi adnotarile mele, vreau sa spun ceva, pentru ca se induce ideea ca dupa ce statut functioneaza UAP, aceasta fiind, in opinia mea ultima problema, atata timp cat functioneaza foarte bine, pana la alegeri.

Asadar, cineva a indus ideea despre statut, care se perpetueaza in randul presedintilor care mai dau doi bani pe senatorul Volosevici. Acestia, fara sa vada evidentele, fara sa vada ca fata de 2012, in 2013 s-a inregistrat un plus de 280 de milioane de lei, ca 106 asoicatii care nu mai platisera cotizatiile din 2004, sunt acum la zi, iar alte 38 s-au inscris in ultimul an, vorbesc numai despre statut. Care este in vigoare? Ala vechi sau ala nou?

Punctul meu de vedere este urmatorul: in Adunarea Generala din 2013 s-a stabilit, votat si parafat ca actualul presedinte interimar, Maria Manea sa fie interimar pana in 2015, iar daca in acest timp instanta va rezolva contestatia depusa de Ioan Ene(administrator) , Miclaus(administrator), Apostolescu( presedinte) -care alaturi de Aurel Raileanu, Alexandru Rafu au facut parte din comitetul de initiativa- imediat dupa aceea sa se organizeze alegeri. In aceste conditii este neimportant care statut este cel viabil, ci faptul ca UAP are un presedinte, un Consiliu Director, o organigrama, care functioneaza pana la alegerile care vor fi facute dupa noul sau vechiul statut, in functie de ce va decide instanta. Pana atunci, problema statutului pica in derizoriu, este irelevanta si indusa in mod fals de Volosevici, ca sa creeze disensiuni/ diversiuni in buna functionare a UAP.

Sa revenim la comentariul lui Marco Volo, pe care va invit sa-l cititi, iar apoi, adnotarile mele:

#3 Marco Polo 08-04-2014 10:17

Baiatule cauta un doctor bun ca ai mari probleme medicale. Ai pupat in c.. toate partidele,ai inceput cu psd si dupa aceia pnl,pdl, pnt acum tatonezi terenul pentru a pupa pmp pupand iar psd. esti un gunoi al presei din Ploiesti faci de ras presa din oras. Toti ziaristii au un dumnezeu, au onoare, merg cu partidul pe care il simpatizeaza sau la platit, tuesti cu toate partidele si cu nici unul. Muratura asta batrana care apare sus are norma intreaga la psd si poate nu stii (ma indoiesc ca nu)vine zilnic la noi la primarie, aproape zilnic sii linge presul primarului. Nu stiu ce face babornita asta batrana si nici nu ma intereseaza dar este clar ca mai „ciupesti” si tu de o felie de mamaliga. halal ziarist, iti plang de mila si nu uita cauta-ti un doctor bun.

In primul rand, nu am nicio problema medicala, multumesc lui Dumnezeu. Acelui Dumnezeu pe care il am dintotdeauna si n-are legatura cu Dumnezeul invocat de Marco Volo, pentru care normalitatea este sa fii cu un partid pe care il simpatizezi sau care te plateste. Asa cum bine spune, Marco Volo, eu sunt cu toate partidele si cu niciunul, pentru ca laud atunci cand consider ca e de laudat, pe oricine( mai putin pe Volosevici, scuze pentru subiectivismul inerent, mai ales ca n-am motive reale pentru laudat) si critic pe oricine. In mintea saraca a lui Marco Volo asta face din mine un pupincursit, dupa ce am pupat in c… toate partidele, in opinia sa. Dupa parerea mea, omul se contrazice dramatic, pentru ca cele doua afirmatii se bat cap in cap, iar daca ma cunoaste stie ca pot avea simpatii cu persoane, sa cred in ele si cand se dovedesc a fi false/ ipocrite sa intorc armele impotriva lor. Sunt convins ca individul/individa fara identitate citeste doar ce scriu despre Volosevici, care a uitat ca pe vremea lui Ion Stan, l-a fortat pe acesta, bolnav fiind, sa renunte la colaborarea cu mine la ziarul UAP. Chiar si asa, eu am trecut peste si am facut pace, desi nu mi-a fost usor atunci, pentru ca ulterior sa se dovedeasca a fi un ipocrit.

Chiar daca e greu de crezut, nu toata lumea este ahtiata dupa bani, nu toata lumea se aciueaza pe langa politicieni ca sa faca osul mare. Eu incerc sa gasesc pe unul care sa aiba sange in instaltie si sa ma sprijine pentru a pune in practica un proiect pentru comunitate, nu pentru mine personal, mai Marco Volo. Din care sa castig si eu si alte 5-6 persoane, sa servim cetatenii, ca de-aia muncim, de-aia ne-am instruit.

In ceea ce priveste jignirile aduse Mariei Manea, pe care nu de putine ori am criticat-o si nu voi ezita s-o fac in continuare daca va fi cazul, dar careia, acum, ii recunosc meritele bunei functionari a UAP, sunt nedemne pentru orice semnatar, las sau nu.

„…are norma intreaga la psd si poate nu stii (ma indoiesc ca nu)vine zilnic la noi la primarie,”. Intamplarea face ca nu ma bat pe burta cu Maria Manea, ca sa stiu daca vine sau nu zilnic la primarie. Numai ca esti de o prostie fara margini spunand „la noi la primarie”, ca si cum un las ca tine s-ar da in fapt ca lucreaza in slujba lui Badescu. Iti recomand Prostazol, atenueaza suferinta.

Intrebarea mea pentru Marco Volo e cum e sa freci masterandu’, in loc sa freci menta sau duda?

Iar raspunsul ar fi: daca nu puteti sa ma inghititi, mai bine ma sugeti! Nu de alta, dar incerc sa imi fac datoria intr-o lume in care Marco Volo crede ca e normal sa fii cu un partid, adica sa pupi in c…, dar e anormal sa fii cu toate si cu niciunul. Adica mai bine sa fii curva asumata, decat sa nu fii deloc.

P.S. Mai Marco Volo, stii ce urasc cel mai mult? Iti spun eu: minciuna, ipocrizia, prostia si curvele. Mai ales, curvele proaste!
As putea lejer sa alfu cine esti, dupa IP, dar nu meriti efortul.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy