Take a fresh look at your lifestyle.

Lolek si Bolek din PSD s-au despartit. Du-te Ghita, du-te, du-te!

Am trait s-o vad si p-asta. Deputatul Sebastian Ghita si-a dat demisia din PSD, dupa ce i-a spus verde in fata lui Ion Iliescu ca din cauza lui s-au pierdut alegerile, pentru ca lumea credea ca Ponta este communist avandu-l ca presedinte onorific pe tatucu. Noi credem ca nu din cauza lui Iliescu s-au pierdut alegerile ci, mai degraba, Ghita si-a pierdut simtul ratiunii si vede in jurul sau numai vinovati, dar pe el nu. Probabil ca omul si-a spart toate oglinzile din preajma sa si e incapabil sa se vada cat de …incapabil este. Traieste in lumea lui in care toata lumea il pupa in cur, iar el plateste pentru acest serviciu. A adus jurnalisti de valoare la postul tv pe care il detine si i-a transformat, cu voia lor, bineinteles, in bibelouri vorbitoare, fara constiinta. Dupa ani de zile in care l-am urat pentru ca mi-a interzis emisiunea si l-am admirat ca e un om inteligent, imi dau seama ca individual asta e un infantil.

Citam de pe site-ul rtv.ro:  Deputatul spune că a luat decizia după o discuţie cu Victor Ponta şi precizează că nu va mai reveni în partid atâta timp cât „chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt rezolvate”.

Prietenia dintre Victor Ponta si Sebi Ghita este de notorietate, mai ceva la Lolek si Bolek din desene animate. Astia  doi sunt Lolek si Bolek din PSD si acum s-au despartit, neintelegand nici unul nici celalalt ca s-a cam terminat si cariera lor politica, iar afacerile lui Ghita se vor duce si ele in cap, pentru ca, dupa cum spunea Marian Vanghelie, unul dintre cei trei exclusi, la Ministerul Fondurilor Europene numai de firmele lui Ghita dadeai.  Lacomia si fudulia se platesc in lumea asta si cand explodeaza mamaliga si capetele se limpezesc, iar ochii vad adevarata fata, sa te tii departe de furia romanului.

Du-te Ghita, du-te, du-te…

Marian Vanghelie, in interviul de azi din Adevarul( Vezi AICI) a declarat : “Cred că e nevoie de un partid pe stânga.E nevoie de sânge proaspăt în PSD. Acum e partidul Ponta-Dragnea-Ghiţă.Sunt trei creiere încrucate, care de care mai încurcat, abia din toate trei poţi să faci unul întreg, iar acel întreg este stricat. Dragnea este de o perversitate incredibilă. Sebi Ghiţă este ceva mai spectaculos. Este în stare să se milogească până se lipeşte de tine, apoi te înjunghie pe la spate. Iar Victor Ponta fuge. Să nu credeţi că Ponta n-a ştiut de declaraţiile lui Ghiţă. Sunt nişte lucruri puse pe televiziunile de casă ale domnului Ghiţă ca să spele infracţiunile sale şi care n-au nicio legătură cu adevărul”.

Nu mare ne-ar fi mirarea ca de scarba lui Sebi Ghita, a lui Victor Ponta sau Liviu Dragnea sa vedem cum in jurul lui Vanghelie si Geoana se coaguleaza o formatiune de stanga ce va duce in derizoriu PSD-ul de azi.

Dupa toate cate s-au intamplat la PSD in ultimele doua zile, putem spune ca Ponta, Dragnea si Ghita sunt niste fricosi, niste cacaciosi care nu sunt in stare sa-si asume o infrangere si gasesc vinovati de la americanii care i-au consiliat, pana la Ion Iliescu si trecutul lui comunist. Parca si notiunea de baron local, total straina de o forta politica de stanga, nu mai inseamna nimic cand ii vezi pe plangaciosii astia care se sapa intre ei. Din spusele lui Vanghelie am mai retinut ceva care m-a cutremurat: Legea amnistiei era pentru Ghita, care printre multele dosare pe care le are, urmeaza sa i se finalizeze unul care e de 10 ani iar exclusul Marian a lasat sa se inteleaga ca nu prea mai are scapare.

Vom vedea ce se va intampla, dar de la mine se aude foarte clar cum se ascut cutitele. Un lucru e cert…Lolek si Bolek s-au despartit, fie si de forma, dar s-au despartit. Oare cine pe cine a tras in jos?
P.S. Cand Sebastian Ghita vorbeste despre coruptie sa se faca liniste. Vorbeste taticu’ lor, scoateti carnetele si notati, fratilor!
Citam din Sebi Ghita( vezi AICI toata declaratia): ” Nu voi mai reveni in acest partid cat timp chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt  rezolvate”
Fi-mi-ar scarba, ca bine le mai zici conasule….

 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy