Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Dumitrescu sau cum sa sfidezi realitatea si sa te adresezi doar celor care sunt nevoiti sa te apalude. Intra sa vezi cum se umfla in pene intr-o postare

Iulian Dumitrescu, presedintele CJ Prahova a reusit sa ma convinga ca este un fanfaron( dictionarul da urmatoarea definitie: Fanfaron- (Persoană) care face caz de calități închipuite, care se laudă cu meritele sale. sinonime: lăudăcios, lăudăros, îngâmfat). Asta daca mai era cazul dupa ce s-a umflat in sedinta de Consiliu Judetean din 1 februarie, in care a fost adoptat bugetul, ca are cel mai mare buget din ultimii ani si ca face orice sa ajute Ploiestiul, care se confrunta cu criza termiei de luni de zile, in timp ce pe dumnealui il durea in cot de peste 120.000 de ploiesteni racordati la sistemul centralizat, care statusera in frig. Intelgator din fire cum sunt, am zis sa ii mai dau o sansa sa arate ca are si el ceva in sufeltul ala negru, am fost in audienta, dar era in concediu prelungit, o sa revin. O fi insarcinat, prea nu vine la servici. Daca e insarcinat macar sa ne spuna, ca sa stim de ce nu vine deloc sau aproape deloc la biroul pe care il are in Palatul Adminsitratiuv, ca preseidnte al CJ Prahova, aflat in municipiul Ploiesti, unde, din cate vorbeste lumea, PNL nu ar mai avea nici 10 % din optiunile de vot. Pe chestia asta, poate sa se pupe singur, merita din plin sa se laude cu acest lucru.

Dar sa revenim la tema pamfletului de astazi….Colac peste pupaza, citez azi pe pagina lui, unde sigur ma va bloca, o laudarosenie ipocrita, care il face in ochii celor s-au chinuit in frigul din apartamente, un adevarat Pinocchio, cam ca cel din poza trucata.

A mers la Adunarea generala a Filialei Judetene Prahova a Asociatiei Comunelor din Romania, unde s-a batut cu caramida in piept ca are cel mai mare buget din istoria Consiliului Judetean Prahova, unde mai bine de jumatate sunt bani fictivi, adica ce ar urma sa vina de la UE, nu din ce plateste primaria Ploiesti si celelalte primarii, sau taxele si impozitele cuvenite CJ Prahova.

Ia sa-l citam pe maestrul emerit al portului arogant, cu ce a scris pe facebook:” De când am devenit președinte al Consiliului Județean Prahova, am făcut parteneriate cu toți primarii din județ, indiferent de culoarea lor politică. Iar acest lucru se vede în proiectele pe care le avem în derulare, cum ar fi cele de apă, canal, gaze, centuri ocolitoare etc, dar și în cele finalizate, cum ar fi distribuția celor peste 12.000 de tablete pentru elevii din mediul rural.

În acest an, avem unul dintre cele mai mari bugete de județ din țară, care provine nu atât din venituri, cât din atragerea de fonduri europene. Este anul în care, împreună cu primarii, trebuie să punem proiectele noastre în practică și să îmbunătățim condițiile de viață ale prahovenilor.
Eu lupt pentru județ, pentru a atrage cât mai mulți bani în Prahova, pentru a rezolva cât mai multe probleme. I-am asigurat pe primari de respectul, de sprijinul meu. Le mulțumesc pentru colaborare și le urez mult succes!”.
Incepe apoteotic, cu parteneriatele cu primariile din Prahova. Numai la Ploiesti pe japca: ba a bagat CET Brazi pe gatul nostru pe nepuse-n masa de am inghetat in apartamente la sfarsitul anului trecut si un pic din acesta, ba vrea cu orice pret Parcul Municipal sa faca sange in balega acolo, adica patinuar, sala de sport prin fonduri europene, adica fix ceea ce voia sa faca si primaria, din cate am inteles, si tot pe fonduri europene. Ca doar nu da din banii personali.
Are proiecte in derulare, iar cel cu canalizarea de 600 de milioane de lei este ca o ploaie acida care pica pe capul primarilor carora li se arata drumul catre Hidro Prahova, prietenii stiu de ce… Sa vedem daca politsitii sau procudorii vor dormi ca boul pe coiada in cazul acesta, cel putin, sau vor iesi din letargie si se vor folosi de preroigativele pe care le au priun art. 292 din Codul de procedura penala, adica se vor autosesiza. Dar nu cum s-au autosesizat de s-au rupt, in cazul abuzului in serviciu care care pus in pericol sanatatea ploiestenilor, pentru ca marele presedinte al CJ Prahova nu a vrut sa ajute cu o injectie de capital operatorul pe care ni l-a bagat pe gat.
A dat, doamnelor si doamnelor, circa 12.000 de tablete din mediul rural, la 64 de scoli din localitati in care, se pare, nu exista internet in unele dintre ele. Ma intreb cate scoli sunt in mediul rural si cati elevi care aveau nevoie de tablete, dar mai ales care au fost criteriile dupa care au fost acordate tablete si alese scolile.
Hai ca am fost carcotas un pic, dar e prea putin fata de lipsa de empatie si profesionalism pe care o arata acest individ in functia pe care o ocupa. Ma intreb: oare de cand mergea cu vaca la pascut cand era elev la Gornet Cuib s-a abrutizat s-au baiatii aia din servicii care ii tin spatele politic…inca, l-au transformat in robotul de astazi, care a tesut o plasa de paianjen in jurul lui, din care sunt alimentati doar cei care ii sunt folositori domniei sale?
NU vreau sa va plictisesc, nici macar cat ma plictiseste Pinocchio pe mine, care minte de rupe mai ceva ca raportarile comuniste de pe vremuri din Scanteia, la grau si porumb. Pai bine, abrutizatule presedinte, te lauzi cu cel mai mare buget si la Ploiesti, cand ti-a cazut IVG-ul( impozitul pe venitul global) in cap ca o pleasca, ai dat 100.000 de lei, desi primisei o cerere de pana la 20 de milioane ca sa se poate porni cogenerarea la cazanul 5 si turbina 5, pentru siguranta continuitatii. Banuiesc ca Iulian Dumitrescu are muschii umflati si acum de la flitul pe care l-a dat la peste 120.000 de ploiesteni care s-au uitat la el ca la icoana sperand in injectia de capital necesara, care s-a transformat in bataie de joc pentru ca atata poate acest Iulian Dumitrescu. Nu conteaza nevoile oamenilor, ci orgoliul sau, de parca ne-ar interesa pe noi cei care platim taxele si impozitele.
Eu lupt pentru județ, pentru a atrage cât mai mulți bani în Prahova, pentru a rezolva cât mai multe probleme. I-am asigurat pe primari de respectul, de sprijinul meu. Le mulțumesc pentru colaborare și le urez mult succes!”, spune domnul Iulian Dumitrescu in incheioerea textului scris cu atata infatuare, pe ceva ce va fi, cand colo ceea ce a fost… inca nu s-a materializat suficient pentru a atrage umflaturid e muschi. Dumitrescu lupta, printre Stejarii, care il tin ocupat, motiv pentru care nu trece pe la sediul Consiliului Judetean Prahova, ca sa atraga cat mai multi bani, pntru a rezolva probleme. Ale cui probleme, stimabile?
In final i-a asigurat pe primari de respctul si sprijinul lui, motiv pentru care astept cu nerabdare sa mearga si la Asociatia Muncipiilor unde sa se umfle in pene la fel de mult si de undeva din spate sa se ridice cineva din executivul Ploiestiului si sa il asigure de respectul nostru pentru ca ne-a tinut in frig si se uita cu curul spre noi ori ne vede cand are ceva de luat, recte Parcul Municipal.
Sub 10% la Ploiesti pentru PNL…lauda-te cu asta d-le presedinte Iulian Dumitrescu!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy