Take a fresh look at your lifestyle.

“Iubitor” de verdeata, Volosevici a pus la pamant copacul din curtea RASP. Ce urmeaza sa mai distrugeti, d-le primar?

Primul demolator al Ploiestiului stim deja cine este. Azi am aflat ca acelasi personaj este si primul padurar al urbei noastre si il cheama Andrei Volosevici. Probabil din prea multa energie ingurgitata  si o cantitate mare de adrenalina pe care trebuie sa o descarce undeva, primarul nostru drag si-a dat seama ca are o o solutie pentru a scapa de ea. Cineva foarte obraznic din curtea Regiei Autonome de Servicii Publice(RASP) ii statea in gat si a decis sa il dea afara mau sai faca ceva pentru ca sa nu-l mai vada in fata cand ajunge acolo. Poate pentru ca era mai inalt ca el, mai frumos, mai semet, ca de inteligent nu se pune problema. Nu exista asa ceva pe suprafata pamantului , Volosevici este cel mai inteligent.

Pana la urma nu conteaza motivele, pentru ca oricum, venind de la Volosevici, unele dintre ele nu au nicio explicatie logica ci conteaza ca este vorba despre un amarat de copac, din curtea RASP, care nu are decat vina de a-i parea urat si prost primarului. Care ii sta in gat in cele cateva randuri pe luna cand ajunge la aceasta institutie, cand termina de tipat in primarie, la angajatii de acolo.

Mi-aduc aminte cand se poza cu directorul de la Lukoil acum un an, cand planta niste copaci in Parcul Muncipal Vest si cum se umfla in pene pentru cat de mult iubeste el natura si ce preocupat era pentru ozon si plamanii nostrii.

Dupa ce ca suntem o localitate plina de asfalt, cand avem cate un copac care creste de zeci de ani si nu deranjeaza pe nimeni, se gaseste edilul sa il puna la pamant.

Unii ar putea spune ca nu are nicio vina primarul, pentru ca e in curtea RASP si poate ca directorul acestei entitati a dispus masura, Zoia Staicu. Din informatiile noastre nu ea a dat ordin ci primarul, care i-a lasat pe toti masca atunci cand a trimis taietorii de copaci de la SGU Ploiesti sa puna bietul copac la pamant. Pacat ca acestia nu sunt la fel de operativi si atunci cand au de facut toaletari la copacii din Ploiesti, iar cererile asociatiilor de proprietari raman neonorate luni de zile, uneori chiar ani. De fapt, cand ai un director ca Adrian Semcu si care mai e si prieten cu Volosevici, pentru ca altfel nu ajungea sef si nu raspundea de ordinea prin cimitire si nu tinea evidenta la morminte, nu poti avea pretentii de eficienta si profesionalism la SGU Ploiesti. Acum in locul frumosului copac a aparut o tuia sau ce o fi, intr-un ghiveci la o inaltime de un metru. Unii ar putea spune ca e mai frumos asa. Poate, dar poate nu!

Cand il vezi ca merge din greseala in greseala, cand il vezi ca se umfla in pene ca a rezolvat problema apei calde in Ploiesti, desi el este cel care a creat-o, nu poti sa nu te intrebi daca nu sufera de ceva. O spun cu empatie, pentru ca omul da semne ca are niste probleme din moment ce pentru el a demola e modul in care se elibereaza de furie. Nu e nimic de ras in asta, iar comportamentul sau ar trebui sa-i dea de gandit. Daca nu lui, macar celor din jurul lui, cu care se consulta cand ia vreo decizie, uneori chiar tampita si il mai vad ca e si mandru de ea. Ajutati-l oameni buni, avem nevoie de primarul nostru, Andrei Volosevici. Il iubim si il respectam, dar a inceput sa aiba fantezii cu blocuri daramate, cu copaci doborati din te miri ce motiv si ne temem pentru linistea noastra. Ajutati-ne!

Acesta articol este un pamflet si instiga la inteligenta, constientizare, demnitate si onestitate.  Tratati-l ca atare!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy