Take a fresh look at your lifestyle.

Inventatorul ipocriziei, senatorul Andrei Voloseivci loveste din nou pe Facebook, teatrul lui de operatii

Ieri dupa amiaza am vazut ca unul dintre prietenii mei au dat like la ceva spus de Andrei Volosevici si pentru ca nu stau sa urmaresc postarile senatorului, mi s-a parut un prilej de a vedea ce mai debiteaza. Regasiti mai jos doua dintre zicerile acestuia si, desi stiu ca ii fac reclama la acestea si nu imi place ideea, am decis, totusi, sa spun cateva cuvinte despre postarile sale pe FB.

Omul a intrat in competie in interiorul PNL pentru candidatura la primaria Ploiesti, visul lui limitat, de altfel, pentru ca in alta postura nu se vede.  In stilul sau, cu ironia ieftina care il caracterizeaza, isi ataca direct sau voalat contracandidatii, culmea, din prorpiul partid. Daca cititi printre randuri veti observa foarte usor asta. Ca un veritabil baiat de cartier, senatorul are in repertoriu sau.. o arde( pastrez tonul ca sa ma inteleaga cand o citi) cu expresii de genul : „fete mari”; cer ajutorul colegilor pentru voturi si “pozitii” inalte, pentru ca ei “nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase”.

Mi-ar placea sa vad ca vine cu ceva nou, dar el pastreaza acelasi limbaj smecheresc, de cartier, pe care l-a invatat de la Traian Basescu si care, in mintea lui, prinde la public.

In prima postare a senatorului, pe care o veti citi mai jos, trag concluzia ca se adreseaza voalat, fara sa dea nume, ca un las sanatos in declaratiile sale, celor doi colegi de-ai sai care isi fac deja campanie prin actiunile pe care le intreprind printre ploiesteni, respectiv Marius Fenechiu si Dan Oprea. Este interesant ca lupta asta desi pare la vedere, e pe la spate, c-asa vor fetele toate, vorba cantecului…

Senatorul critica faptul ca ai sai contracandidati care cer ajutorul colegilor nu le spun ploiestenilor cum le vor face numai bine. Pai mai senatorule, nu numai ca n-ar fi indicat, dar ar fi o imensa prostie sa vina sa spuna concret ce plan au acum, care sa ramana valabil peste un an. Oamenii incerca sa se faca placuti de catre ploiestienii din exteriorul PNL, tu nici macar acolo nu esti dorit, dupa cum am auzit. In fine, prima postare se incheie apoteotic, prin dorinta fostului primar de a schimba ceva in politica, si propune contracandidatilor sa inlature mai intai IPOCRIZIA. Aici ne-a dat cu postarea in cap, pentru ca prin tot ceea ce scrie si face, prin atitudinea sa de ani de zile, Andrei Volosevici este tatal ipocritilor, inventatorul acestul cuvant si, probabil, ar fi primul care ar trebui sa inlature acest obicei din comportmentul sau, care il defineste.

Ceea ce am remarcat este faptul ca la aceasta postare sunt maxim 50 de like-uri, dintr-un numar de 7.600 de prieteni din lista sa de cititori. Asta spune multe despre increderea de care se mai bucura senatorul. Eu am gresit crezand in vorbele lui, o data. Treaba voastra daca alegeti sa le credeti in continuare, cert este ca desi este un politician tanar, nu are capacitatea de a se reinventa, de a castiga increderea oamenilor si nu va veni cu niciun proiect ci doar cu lucrurile bune pe care le-a facut, respectiv stadionul construit cu vreo sapte milioane de euro mai mult, cartierul Mitica Apostol (ne)racordat la retelele edilitare ale Ploiestiului, dar cu sosele asfaltate care iau ochii ploiestenilor si acum. Lamentabil!

Din cea de-a doua postare retin doar finalul, pentru ca in rest totul se refera la decizii ale actualilor consilieri despre cladirea OMV s.a.. Afirma senatorul ca ce s-a intamplat este bataie de joc pe banii ploiestenilor. Sfatul meu pentru Volosevici este ca incepand de astazi sa isi cumpere multa lecitina, vagoane care sa ii ajunga pana la alegerile viitoare, daca va fi ales candidatul PNL pentru primaria Ploiesti. Are mult de recuperat fata de cei care nu sunt impresionati doar de asfaltarile facute si pot vedea dincolo de vorbe, care nu ar mira pe nimeni daca ar ajunge pe masa DNA.

Inainte de a face reclama postarilor senatorului, pentru ca nu am incotro, lasandu-va sa cititi ce spune, va spun doar ca in loc sa isi faca treaba de senator, Volosevici se pierde in discutii despre adminsitratia locala si da sfaturi celor care doresc sa candideze cu un aer de superioritate nejustificat, uitand ca atunci cand a devenit primar, era un neica nimeni si ca a invatat din mers. Daca nici asta nu e ipocrizie, atunci care mai e?!

Constat un fenomen care la Ploiesti ia amploare din ce in ce mai mult: au aparut “fetele mari” din politica

In ultimele saptamani ne confruntam cu o invazie de declaratii, care mai de care mai lacrimogene, referitoare la modul in care unii aspiranti la diverse “fotolii” isi exprima public starile emotionale, raportandu-le la urbea noastra.

Mai exact, ii condamna pe cei “de dinainte”, dar uita ca au stat la masa cu ei cand era bine, condamna vehement practicile politicianiste, dar sunt membri de partid si cer ajutorul colegilor pentru voturi si “pozitii” inalte, pentru ca ei “nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase”. Vor la nivel declarativ sa faca numai bine ploiestenilor, dar uita sa ne explice si cum vor face asta. Se dezic de tot ce inseamna aparat politic si administrativ din Ploiesti si Prahova, chit ca e vorba de colegii lor, si nu inteleg ca fara ajutor, niciunul din proiectele marete cu care se pot afisa nu este realizabil daca nu ai o echipa unita langa tine care sa te sustina.

Administratia publica, dragi colegi, nu este poezie. Este o responsabilitate pe care daca ti-o asumi, trebuie sa aiba la baza competente, o viziune ancorata in realitate si proiecte fezabile pe care, sigur, le poti duce la indeplinire mai devreme sau mai tarziu, dar in mod cert vorbim de rezultatul muncii unei intregi echipe. Dorim sa schimbam ceva in politica?!? Hai sa inlaturam mai intai IPOCRIZIA!!!

 

 

INCOMPETENTA SAU REA-VOINTA???

Ultimul punct de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local de astazi are ca obiect achizitionarea cladirii situate in Ploiesti, str. Ghe. Gr. Cantacuzino, nr. 46, in care se desfasoara activitatea Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare.

Rememorand declaratiile viceprimarului cu atributii de primar, facute in conferinta de presa din data de 18 mai 2015 din care citez „… am trimis un memoriu celor de la OMV prin care solicităm schimbarea destinaţiei imobilului din spital de pediatrie în sedii pentru direcţii de asistenţă socială şi cultură din Primăria Ploieşti, cum ar fi Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare…” si asociind aceste declaratii cu proiectul de hotarare de astazi, vreau sa intreb administratia ploiesteana cum putem da 214.000 euro pe o cladire in care sa functioneze ASSC, in conditiile in care avem deja o cladire care, cel putin la nivel de intentie, ar putea avea acelasi scop si pentru care deja platim costuri de administrare foarte mari, de sute de mii de euro pe an?!?

Si cum se poate sa aruncam bani pe doua cladiri care sa deserveasca acelasi scop, in conditiile in care suma de 214.000 euro ar putea fi foarte bine alocata, de exemplu, pentru schimbarea tuturor paturilor din Spitalul Municipal Ploiesti, si nu doar pentru o parte din ele asa cum este prevazut la punctul 8 din aceeasi ordine de zi?!?

Fie ca vorbim de incompetenta sau de rea-vointa, avem de-a face cu siguranta cu o FOARTE PROASTA gestionare a banilor ploiestenilor!

P.S. Tot in sedinta Consiliului Local de astazi se discuta la punctul 55 despre exercitarea dreptului de preemtiune pentru cumpararea imobilului situat in Ploiesti, str. Stadionului, nr. 3A, in conditiile in care acelasi Consiliu a votat in anul 2014 (HCL 273) neexercitarea acestui drept pentru fix acelasi imobil . Sa inteleg ca incercam din nou, ca poate cine stie, de data asta trece???

Bataie de joc pe banii ploiestenilor…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy