Take a fresh look at your lifestyle.

Inventati o functie pentru Mardare… Sa zicem… PAHARNIC. Paharnicul (p)ULEA

Razboi mare in PSD pentru putere. Unii lesina de frica, altii ameninta, iar ceilalti profita, c-asa e in  tenis…Pornim de la o zicala romaneasca ce spune ca cine se aseamna se aduna. Cam asa se intampla si in ceea ce il priveste pe Mardare, alias George Stanciu care, ca structura umana, se aseamna foarte tare cu Iulian Badescu. Primarul n-are nicio problema in a-i vinde pe cei care il ajuta, in timp ce Mardare, aliajul lui, crede ca daca are bani e si frumos si destept.

Din pacate pentru aceste doua specimene viata le va demonstra ca se inseala si vor suporta consecintele, pentru ca nimic nu ramane neplatit. Badescu, spre exemplu, uita cui ii datoreaza functia de senator si ascensiunea politica, iar acum ii da in cap pe unde il prinde. Mai nou, se intoarce impotriva lui Mircea Cosma care i-a dat sa manance ca ziarist ani multi la rand. Asta e Badescu, o sluga in care Sebastian Ghita, mogulul despre care Sorin Rosca Stanescu a afirmat, recent, intr-o emisiune la Antena 3 ca “ este ofiter acoperit”, a investit bani grei in campania de anul trecut.

Mardare, alias George Stanciu, tanarul aproape  imberb care i-a sucit mintile fiicei fostului primar Calota, atunci cand isi lasa cizmele la intrarea in Ploiesti, cu ocazia vizitelor la municipiu dinspre Valea Calugareasca, e din acelasi soi. Transformat peste noapte intr-o beizadea, Mardare s-a reprofilat ca Pacala, luand usa dupa el, la plecare.

Marturisesc ca il inteleg, relativ parinteste, pentru ca nu e usor sa inregistrezi atatea frustrari si sa le mai si gestionezi. Exemplele sunt multiple in ce il priveste pe acest fitos care nu spune nimic, nici macar atunci cand vorbeste, din simplul motiv ca nu sunt cuvintele lui.

Omului ii place sa se rebranduiasca. Primul exemplu care imi vine in minte este legat de firma de mobila, care in vremea lui Calota, rupea piata in doua si nu mai aveai loc de ei la licitatii. Pentru ca erau “buni” si nu mai faceau fata comenzilor, oamenii lui Mardare achizitionau mobila din alte parti si tranteau o eticheta metalica cu sigla Julia Design. Acum, s-au rebranduit, asa cum spuneam si noua denumire este “Exclusiv Home”. Cica acum e doar mobila de lux, nu de birou…

De asemenea, ii inteleg frustrarile legate de Andrei Sava care l-a ars si pe el si pe socrul sau in politica ultimilor cinci ani. Le-a dat-o la amandoi cu strigaturi. Parca asistam permament la o nunta cu bocitoare la restaurantul Boccaccio, dupa ce trecea  Andrei Sava prin zona. Nu i-o fi usor nici lui Mardare, cu toate milioanele lui de euroi.

Orgoliul beizadelei, coroborat cu tradarea si slugarnicia primarului creaza acum mari razboaie pentru sefia organizatiei municipale Ploiesti, atat la tineret cat si la seniori. 

Loser innascut, Mardare face tot ce este omeneste posibil, ca doar de-aia a facut bani in lungu-i drum de la Valea Calugareasca la Ploiesti, pentru  a ajunge, mai nou, viceprimar. Individul crede,  in sinea sa, ca totul poate fi cumparat, asa cum se cumpara LIKE-urile.

Din tamplar si carciumar se vrea viceprimar…

Mardare, prietenas, IncomodPH.ro e numai unul, iar  tu, loser drag, sa dea Dumnezeu sa fii viceprimar. Ma rog ca sa ajungi acolo, in functia pentru care arunci cu bani, asa cum ai facut si in campania electorala si ai castigat din trei, p’a mai mare. Teoretic, cel putin, si pentru postul de viceprimar trebuie sa te recomande ceva. Pe Mardare oare ce il recomanda? Orgoliul prostesc care ii toaca banii, marunt, marunt?

Cel mai bine ar fi sa inventati o functie si pentru amaratul asta. Propunem ca in administratia locala sa existe o functie de PAHARNIC, ca doar e carciumar la baza.

PAHARNICE (p)Ulea vrei sa fii incomod? Trebuie sa te mai nasti de zece ori, sa faci foamea 14 ani in presa, sa nu confunzi adevarul cu minciuna,  sa nu pui botul la nimic si dupa aia mai stam de vorba. Pana una, alta fa-te viceprimar, sa am si eu o bucurie.

Paharnic esti deja si te descurci binisor, chiar daca nu iti platesti reclama pe Incomodph.ro!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy