Take a fresh look at your lifestyle.

IncomodPH acorda o diploma Robertei Anastase si lui Andrei Volosevici. Cele mai tari flasnete politice

Exista o vorba din batrani care spune asa: “Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul”. Adaptata la zilele noastre ar putea suna in felul urmator: “ Da-i prostului puterea si ai sa vezi ce fel de om e”. Aceste proverbe se aplica 100% unor persoane ca Andrei Volosevici si Roberta Anastase. Toata viata lor s-au strecurat, au cules roadele muncii altora, „prostilor” care au crezut in ei si care astazi isi dau palme din cauza asta. Nu ma refer aici la lingaii care pentru un os aruncat si-ar vinde si mama. Aia raman in continuare, mai primesc o suta de lei, o plimbare la Bruxelles pe banii sponsorilor, o functie intr-o descentralizata, o promisiune plina de desertaciune sau un zambet frumos, dar fals, care macheaza mizeria umana a celor doua persoane care se cred importante. Din punctul meu de vedere si Volosevici si Anastase sunt doua caractere infecte, doi mizerabili, doi profitori, doua lipitori, doi sugatori de sange romanesc, doi asa-zis oameni care in afara de faptul ca se misca si au aspect humanoid nu au nimic care sa-i recomande. Unul este primarul Ploiestiului, altul este al treilea om in stat. Putem sa mai avem pretentia ca tara asta sa functioneze bine, sa aiba o economie puternica, un sistem de sanatate si educational perfect, cu astfel de oameni care nu au habar de ceva? ( N.R.-Ne bucuram sincer si din toata inima pentru alegerea Robertei Anastase in functia de vicepresedinte dar, mai ales, pentru responsabilitatea care i-a fost data. Aceea a comunicarii :)))))))))))))

Sunt pusi in functii pentru slugarnicie, niciodata pentru competente. De fapt, care competenta? Singura este aceea de a abera, de a spune ineptii. Personal, nu am vazut in viata mea alte persoane care sa vorbeasca atat de mult si sa nu spuna absolut nimic, sa nu transmita nimic. Doua flasnete ambulante, politice, care lanseaza in eter o muzica numai de ele stiuta, pentru toti pupincuristii care rezoneaza cu frecventa transmisiei. Femeia nu suporta sa ii spuna cineva ca e stupida. Se revolta si actioneaza, incearca sa loveasca pe la spate, isi trimite catei la inaintare, dar nu se gandeste o clipa ca nu toti romanii sunt lasi. O inteleg. Daca femeia nu are argumente in nicio discutie, incearca saraca sa mute discutia. E greu cu comunicarea mai ales atunci cand esti la putere si vocabularul e redus. Esti cu capul in nori, te crezi zeu si uiti, ani de zile, de unde ai plecat. Cand pici de acolo e foarte important cum aterizezi domnisora Anastase. Nu de alta, dar romanii nu sunt prostii satului. E mult prea evidenta mizeria in care traim, de care sunteti direct raspunzatoare, dv. si partidul pe care il reprezentati.

Sfat: sa nu mai iesi pe niciun post, ca faci partidul de ras prin orice spui. Stii ca ai pedigri-ul cu votul ala manarit si nu prezinti nici interes, nici credibilitate.

Volosevici, un trantor infumurat care si-a cumparat primarie. Pentru el oamenii care l-au votat nu reprezinta nici macar viermii pe care ii invoca Elena Ceausescu, atunci cand se referea la noi toti. Apropo, interesanta asemanarea, ca intelect dintre Elena lu’ Ceausescu si Roberta lu’ Anastase. Doua academiciene, una cu polimerii, alta cu politica sau cu artimetica.

Primarul spune pe la colturi ca scriu despre el dintr-un anumit motiv, pe care il voi demonta cat de curand cu probe. El nu intelege ca scriu despre el, fara sa fac pana acum vreo ancheta jurnalistica, din simplul motiv ca e un incompetent, un infumurat, un arogant, un mitoman, un copil razgadiat depasit de functia pe care o ocupa. Restul presei scrie numai de bine, iar eu scriu numai de rau domnule primar? Chiar n-ai simtul masurii?

Nu mai departe de ieri, joi, la Casa de Cultura a Sindicatelor, Uniunea Asociatiilor de Proprietari a organizat o intalnire la care au fost invitati furnizorii de utilitati, reprezentantii asociatiilor si, asa cum era si firesc, primarul Andrei Volosevici. Motivul era unul singur, acela de a gasi solutii favorabile si mai putin costisitoare pentru cetatenii Ploiestiului. Razvan Lungu de la RASP, membru marcant al PNL a dat-o cotita, de la Societatea de Gospodarire Urbana nu a venit nimeni, iar primarul asta isi rade, probabil, in barba si acum, ca a sfidat atat el, cat si ceilalti, din ordinul lui, o invitatie la o intrunire in folosul ploiestenilor. S-a ofuscat omul ca nu i s-a adresat o invitatie scrisa, ci doar una verbala. Ce poti sa ii ceri? Data viitoare va fi una scrisa. Sa vedem ce mai zice!

Din cate am aflat de la cei prezenti, primarul vrea sa faca o alta uniune a asociatiilor de proprietari. Oare de ce? Nu cumva pentru ca vrea sa ordone prostilor cu cine sa voteze? Nu cumva ca sa stie pe cine sa manjeasca, cui sa-i mai dea o geaca portocalie? O sacosa cu cartofi sau chiar o bicicleta?

Vreau sa cred in continuare in verticalitatea romanului cea de pe urma. Indiferent ce ar promite primarul cu noua uniune, ca nu se va plati cotizatie sau ca va face trotuare, ar trebui sa stiti ca promisiunea lui nu dureaza mai mult de trei minute dupa ce si-a indeplinit obiectivul. Se intampla zilnic.

Persoane ca Roberta Anastase sau Andrei Volosevici sunt doi oameni cu care este inutil sa intri in conflict pentru ca e aproape imposibil sa ii faci sa inteleaga ceva. Personal prefer sa am de a face cu oameni inteligenti, care ies in fata si ma pot convinge ca au dreptate. Cu cei stupizi e greu sa te lupti, pentru ca ataca pe la spate, miseleste, prin cateii lor, crezand ca au o strategie gandita. Dar merita, desi e mai greu, mai ales cand au puterea.

Inchei cu un citat de Albert Enstein: “Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul.”

Avand in vedere toate aceste considerente, IncomodPH, sectiunea “Stupid people” acorda diploma pentru cele mai tari flasnete politice domnisoareiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Roberta Anastase si domnuluiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Andrei Volosevici. Poate o permanentizam, ca plaja e larga.

Succesuri!

P.S. Exemple de catei la Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova: Dumitra Ionescu, inspector sef, Razvan Matei si Ionescu Adrian, inspectori de munca. A se tine cont ca la controalele cu tema cei trei se prezinta personal. Pana la urma este si firesc, doar toata ziua se intalnesc, ore intregi, ca buni prieteni ce sunt, in biroul d-nei Dumitra. Astept cu nerabdare sa vad ce se va intampla cand le va cadea galonul. Cum vor mai da ochii cu colegii lor, pe care acum ii privesc de sus, doar pentru ca ai lor sunt la putere. Singura castigata este Dumitra Ionescu cea care va disparea tot asa cum a aparut, adica politicul a adus-o, politicul o va elimina. Cei care aveti poze sau reclamatii cu privire la abuzurile sau spagile luate, daca ele exista, ale acestor persoane sa ni le aduceti la cunostinta pe adresa pont@incomodph.ro sau incomodph@yahoo.com. NU uitati de Roberta Anastase si Andrei Volosevici!!!

Apropo doamna Dumitra. Cum isi desfasoara activitatea la ITM doamna adjunct Parvan, care vine la ora 10.00 si pleaca pe la 14.00 la cursurile organizate de SC FaxMedia SRL? Stim ca activitatea didactica este singura permisa unui functionar public, dar cum justifica dansa cele opt ore de program? Aici nu v-a dat nimeni tema sa luati masuri? Ups, doamna Parvan e de la PD-L, ca si dumneavoastra. Nu se pune, nu-i asa? Pentru voi legea e alta!

Precizare: Printre prostii care au votat aceste persoane ingrate, crezand in schimbarea in bine, ma numar si eu. Am crezut ca o sa fie lapte si miere si romanii or sa zambeasca fericiti. M-am inselat la fel ca voi toti. Asa ca sa nu va simtiti jigniti mai mult decat ma simt eu. Lingaii sa isi asume ceea ce fac!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy