Take a fresh look at your lifestyle.

Fetele mari Sorin Botez si Iulian Teodorescu se revolta impotriva iluminatului public. Badescu si Eparu le tin trena

Astazi, 13.01.2012, a avut loc conferinta USL, organizata la sediul PSD de catre consilierii locali Ion Eparu( PSD), Iulian Teodorescu( PNL), senatorul PSD Iulian Badescu si acest new-entry, “justitiarul” Sorin Botez, membru PNL Ploiesti, in care au fost infierate doua proiecte de hotarari din sedinta extraordinara din aceeasi zi. Pe ordinea de zi se aflau doua acte normative care vizau modificarea HCL de infiintare a Societatii de Gospodarire Urbana Ploiesti si HCL de prelungire a contractului de delegare a serviciului de iluminat public.

Toate bune si frumoase, dar ipocrizia a caracterizat aceasta conferinta de presa. In afara de Ion Eparu, a carui pozitie este aceeasi de trei ani si partial Iulian Badescu, ceilalti doi de la PNL, parca erau din alt film. Unul de comedie stupida, in care pozau in fete mari desi erau rupte de atata sex. Am avut si eu o curiozitate. De ce, de un an de zile de cand functioneaza sau ar trebui sa functioneze USL in toata tara asta, Iulian Teodorescu care se bate ape burta cu primarul, nu a reusit sa initieze o hotarare de Consiliu Local in care sa solicite organizarea unei licitatii publice pentru delegarea serviciului de iluminat, pentru ca se stia ca pe 15. ianuarie 2012 expira contractul? Poate doar pentru faptul ca acum pe acest proiect se afla si domnia sa ca initiator, alaturi de alt ipocrit Adrian Lupu, din acelasi PNL? Apropo de Lupu, poate ca ar trebui stiut faptul ca domnia sa e unul din cei mai mari profitori, avand in vedere ca are o gramada de chioscuri la scoli pe carca lui Volosevici, dar mai ales a lui Adrian Semcu. Este stiut faptul ca nu il simpatizez pe Andrei Volosevici pentru ca mi-a facut mult rau cu buna stiinta, dar mai degraba nu iubesc tradarile pe care le citesc pe fata penelistilor astora carora le place ciorba, dar mai ales ciolanul din ea. Sunt tare curios ce o fi in sufletul lui Ion Eparu, cand discuta cu Lupu si Teodorescu despre problemele actuale din Consilul Local cand cei doi sunt printre principalii actori prin voturile pe care le-au dat cu zambetul pe buze. Mai lispea din peisaj flamandul culturii Florin Sicoe, caruia nu-i ajungi cu prajina la nas, poate pentru ca este directorul Muzeului de Arta. Ups, cum o fi obtinut acest post?

 

Revin la curiozitatea mea si spun : Teodorescule te-ai inrosit rau la fata cand ti-am pus intrebarea, ca stiai ce coarda esti. Iti crescuse tensiunea la maxim cand te-am intrebat de ce nu ai incercat sa faci ceva in Consiliul Local si vii acum sa te bati cu caramida in piept ca esti albul mamii ca un cash. Noroc ca ti-a sarit Badescu in ajutor si a zis ca domnul primar trebuia sa initieze o astfel de hotarare, pentru ca e vorba de o delegare de serviciu. Numai ca distinsul senator e la fel de paralel cu legile. Conform art. 45 alin. 6 : “Proiectele de hotarari pot fi propuse de consilieri locali, de primar, viceprimar sau de cetateni. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului unitatii administrativ-teritoriale si al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului.”

Pe viitor cand vreti sa va erijati in aparatorul ipocritilor, domnule senator ar fi bine sa cunoasteti legea administratiei publice, mai ales ca sunteti candidat la primaria municipiului Ploiesti. Sau sa aveti raspunsuri corecte, cel putin in ceea ce ma priveste.

Una peste alta, demersul celor patru cavaleri ai dreptatii intarziate este unul corect. Primarul Andrei Volosevici face o imensa greseala daca deleaga serviciul de iluminat catre Societatea de Gospodarire Urbana, pentru ca, asa cum s-a mentionat in conferinta, aceasta societate nu are ca obiect de activitate iluminatul public si mai mult, nu are personalul necesar si calificat si nici licenta pentru aceasta activitate. Are iz penal o astfel de hotarare si e bine ca bugetul Ploiestiului sa fie protejat, macar de acum incolo. Trebuie organizata licitatie pentru o astfel de activitate.

Poate ca vorbele aruncate, cum ca SGU este pusculitata PD-L-ului nu sunt simple vorbe, dar cand stiu cat au profitat “revolutionarii” penelisti mentionati anterior, revin si spun ca pute a ipocrizie in forma pura.

P.S. Am citit in saptamanalul Alphel ca actualul presedinte interimar al PNL, Mircea Rosca ar avea un frate dat in urmarire generala pentru infractiunea de omor, dar si alte doua rude care au avut aceleasi obiceiuri. Mai mult, colegii de la saptamanalul mentionat itereaza ideea ca Rosca ar fi amantul doamnei Adina Valean, ceea ce nu credem nici noi. N-o fi nici Semcu usa de biserica, dar Rosca e prea de tot. In coditiile astea, pata mai mare in obrazul PNL Prahova nici ca putea sa fie.

Sunt plin de curiozitati anul acesta. Oare articolul din Altphel demostreaza o echidistanta totala, avand in vedere ca Sorin Botez este coleg de redactie sau este un piciorul in fundul lui Rosca, pentru a-l mai urca un pic pe Botez? D-le avocat Botez oare sunteti strain de acest demers?

Sa nu uit… Cele doua proiecte de hotarari au fost amanate din lipsa majoritatii votante.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy