Take a fresh look at your lifestyle.

Ene, un alt ipocrit. Criteriile lui in viata sunt dupa desene animate

Il stiti cu totii care aveti legaturi cu Uniunea Asociatiilor de Proprietari, pe Ene Ioan, un administrator oarecare cu pretentii exagerate de intelectual. Pe langa el, care este o marioneta, se afla doua cucoane, Venera Cojocaru, jurista UAP si Claudia Bitoiu, vicepresedinte fantoma, doar cu numele. Acest Ene este de o absurditate fara margini, ca sa ma exprim elegant. Pentru el, care a stat cateva luni interimar, timp in care i-a vandut, cu cantec, Venerei Cojocaru Matiz-ul UAP, iar acum vrea sa fie presedinte cu drepturi depline, prezentarea unor fapte reale fac din mine un latrau de serviciu. Uita ca a venit in Uap zilele trecute si a spus ca va strange semnaturi ca sa demita presedintele interimar( exista martori). Uita domnia sa cum ma pupa in fund cand criticam membri Consiliului Director si actualul presedinte interimar pe care il acuza, intr-ul comentariu ca:

In primul rand nu stiu despre ce tabele este vorba, nu am initiat nimic in acest sens (un demers in acest sens este sortit esecului din start), nu am vorbit cu nimeni. Dar pentru ca sunteti latrau de serviciu ar fi bine sa comentati de ce acuala interimara nu a scos un cuvant despre scumpirea de 43% a pretului la Gcal. ca apa rece sa scumpit de doua ori pana acum, ca impozitele si taxele locale au crescut, ca ne asteapta o iarna grea si oamenii nu au cu ce sa plateasca intretinerea,ei, dar poate stiti si nu vreti sa spuneti, eu spun: nu poate sa se ridice impotriva acualului primar ca de, au fost vecini la bloc. Si ar trebui ca latrau de serviciu sa stiti ca acestea sunt problemele membrilor UAP, nu numai sa le ia banii. UAP ar trebui sa fie sindicatul cetateanului de la bloc asa cum era pe timpul d-lui Stan, nu ca acum sperietoare.

Ene si, mai ales, Venera Cojocaru ar trebui sa stie, neinstruiti cum sunt, ca astfel de actiuni sunt facute de specialisti in domeniul juridic, in advocacy si lobby. Adica trebuiau sa stie ca pot cere dezbatare publica asa cum a facut Alianta pentru Drepturile Omuluidin Romania si am ajuns in instanta tot degeaba, pentru s-au intins antenele. O soapta la ureche sau o adresa catre primarie nu rezolva nimic. Iar Ene crede ca daca arunca aberatiile astea pozand in salvatorul neamului, dupa ce nu a pus decat becuri toata viata, cautand iluminarea pe care n-a gasit-o, lumea va vedea in el altceva decat un oportunist cu accente politico- demagogice.

Criteriile lui de selectie, de viata sunt de-a dreptul imbecile. Cu  tot respectul pentru Ion Stan, pe care l-am pretuit ca pe un parinte, faptul ca a tinut un asemenea specimen pe langa el a fost o mare greseala. N-a invatat nimic de la raposatul Ion Stan, iar acum il invoca. In mintea lui Ene, faptul ca l-a cunoscut pe Stan il recomanda sa fie presedinte. Alt argument nu a fost in stare sa aduca niciodata, nici el nici Aurel Raileanu si inca vreo cativa care il sustin. Vorba aia, cine se aseamana se aduna!

Nu stiu cine va veni presedinte si, in momentul asta nici nu ma intereseaza, dar daca vine Ene sau unul ca el, nu dau mai mult de jumatate de an ca UAP sa se duca in cap. Ene nu ar veni acolo decat pentru propriile interese, ale lui si ale gastii lui conduse de Claudia si Venera. Ma intreb de multe ori ce a facut Claudia Bitoiu pentru UAP in afara de a lua bani de acolo?

Ion Ene e din alt film, cu siguranta. Unul de desene animate…Muppets Show

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy