Take a fresh look at your lifestyle.

Donald Constantin//Dupa ce l-a dat afara ca avea alcolemie 0,7 la mie, luni l-a angajat din nou, la numai doua luni de la eveniment. Ursitoare, ursitoare…

In urma cu ceva timp va spuneam despre gestul laudabil al directorului Societatii de Gospodarire Urbana Ploiesti, cu privire la modul in care a reactionat atunci cand l-a gasit pe unul dintre sefii de la Spatii Verzi in stare de ebrietate, cu o alcolemie de 0,7 la mie. Astfel, Daniel Grigore, caci despre el este vorba, a fost “bagat” in Comisia de Disciplina si apoi i s-a desfacut contractul de munca( vezi AICI).

Ehei dragii mei, n-au trecut nici doua luni de cand Donald Cosntantin a dovedit capacitati manageriale, pentru ca acum sa dea cu mucii in fasole, iar zoaiele sa sara direct pe peretii, de altfel, eleganti din biroul lui. Lunea aceasta a avut loc un concurs pentru postul de functionar administrativ despre care am aflat pe surse, pentru ca onor conducerea SGU Ploiesti n-a anuntat pe nicaieri ca acel post a fost scos la mezat.

Conform Legii 544/2001, ii solicitam lui Donald Constantin sa ne puna la dispozitie  o copie de pe anuntul publicat, daca exista, de anuntare a scoaterii la concurs a postului mentionat.

Asadar, l-a durut in pana pe Donald de propria imagine si a luat in deradere niste principii. Treaba lui, dar daca el considera ca poate veni cu ceva nou unul care a baut de s-a rupt in timpul programului, fara sa se gandeasca la pierderea job-ului, inseamna ca gandeste cu orice altceva decat cu creierul.

Simulacrul de concurs pe care l-a sustinut Daniel Grigore este o pata pe obrazul lui Donald, care incurajeaza consumatorii in detrimentul celor care isi fac treaba. Daca un cretin din PSD sau din orice partid ii tine partea unui asemenea individ pe care il doare in cur de propria-i existenta atunci ne meritam soarta.

Straine de acest simulacru de concurs, pe care Grigore l-a dat fluierand, zambind sau scremandu-se sa scota nota nemeritata pe care a primit-o nu sunt nici cele trei cucoane care se pesupune ca i-ar fi corectat lucrarea. La oral, ca la oral. A vorbit singur si si-a dat in petec. Adica a trecut pentru ca trebuia sa treaca, asa cum trece rata prin apa, ca sa fim eleganti si sa nu spunem Donald.

Cele trei cucoane, pe post de ursitoare pentru favorizatul Daniel Grigore, au fost, conform pozei noastre, in ordinea numerelor de pe tricou, de la stanga la dreapta Viorica Pandele, Adriana Vararu si Maria Bodea. Din pacate, ultima dintre ursitoare lipseste din fotografia noastra. Nu i-am luat fata de nicaieri, deocamdata. Ursitoarea Viorica a fost colega cu Grigore inainte sa fie dat afara, iar Adriana, vestita Adriana a fost cea care, atunci cand omul de la Kreskova, alias Grigore, a fost prins cu nasul rosu, a facut tot posibilul sa-l scape. S-a dus ursitoarea Adriana pana la SC Hale si Piete SA pentru a-i verifica alcolemia ca cica la aia nu pute asa rau. Si era cat pe ce sa nu puta, numai ca ne-am apucat noi sa scriem si i-am dat peste mana ursitoarei Adriana care acum si-a unit fortele cu ursitoarele Viorica si Maria si i-au croit un drum in viata celui care se impleticea cu doua luni in urma, rupt de beat in timpul programului.

Draga domnule Donald, la faza asta sunteti exact ca vaca aia care umple o galeata cu lapte si apoi ii da cu piciorul, varsand-o. Nu stiu daca e cea mai buna comparatie, dar incurajarea unor astfel de persoane, care consuma alcool in timpul programului vine sa loveasca in cei care isi fac datoria exemplar, si suntem convinsi ca nu sunt putini.

Asadar, sa inceapa petrecerea la SGU. Sa curga vinul, sa vina femeile si sa inceapa dezmatul. Donald plateste consumatia, sta-i-ar in gat banii de la blocarile auto, despre care o sa va relatez cat de curand.

P.S. Bineinteles ca Daniel Grigore  va fi suparat pe mine, pentru ca am scris, nu pe el, pentru ca isi bate joc de locul de munca pe care l-a avut. Donald, esti praf!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy