Take a fresh look at your lifestyle.

Decanul Baroului Prahova loveste din nou. Avocatilor li se cere sa voteze on line, desi sunt invitati sa fie prezenti in sala

Maine, 24 martie 2022, la orele 14.00, la Hotel Central, Sala Cristal, va avea loc o Adunare Generala a Baroului Prahova, dupa cum puteti vedea in facsimil. Decanul Baroului , av. Emanuela Antonescu socheaza din nou invitand avocatii din Baroul pe care l-a mostenit pe linie paterna, sa participe fizic la adunare, dar sa voteze online. Decizia care a condus la aceasta manevra dolosiva a fost conceputa in laboratoarele Consiliului Baroului Prahova. Unde altundeva, daca nu in stupul in care regina Emanuela se inconjiara de bondari si albinute care asculta cee ace ea le transmite, fara sa rationeze.

Pentru ca suntem incisiv, dar ne place si umorul, va vom spune parerea noastra despre aceasta idee traznita a celor care au votat ceea ce, cu siguranta, a fost propus mostenitoarea de drept a Baroului, Emanuela Antonescu.

Cu toata iubirea pe care o avem pentru d-na decan, este o insulta la adresa inteligentei avocatilor, prin faptul ca le cere sa voteze online, desi ei participa fizic. Acuma, daca avocatii accepta sa fie jigniti atat de tare, din comoditate este alegerea lor, dar faptul in sine aduce in discutie activitatea dinei decan.

Este o totala lipsa de transparenta, prin prisma faptul ca avand un IT-ist priceput se poate controla valabilitatea voturilor si, mai ales, voturile “pentru”. Parca am mai vazut filmul asta.

Probabil ca dna decan exerseaza vreun post in Parlament, unde se voteaza online desi oamenii sunt prezenti in sala, numai ca acolo, exista tehnologia necesara sa se procedeze asa. Asta ar fi varianta cea mai buna, in sensul ca s-ar putea presupune ca este in cantonament si repeta de zor pana ii iese.

Pentru ca zaharul pe coliva sa fie de buna calitate. In anuntul din imagine, Consiliul Baroului, adica acel teatru de papusi, invita avocatii sa voteze in intervalul 14.00-24.00 in ziua votului.

Cum vine asta? Sa inviti avocatii la adunare sa ii pui sa voteze online si, dupa terminarea adunarii sa continue votul pana la ora 24.00. Unde s-a mai pomenit asa ceva? Nici in Parlament nu se voteaza timp de zece ore. Cand a inceput votul, voteaza toata lumea pana cand se epuizeaza numarul celor prezenti in sala. Dar reamintim, ca exista tehnologia necesara de a vota pe loc, in banci. Nu pe scaune de restaurant.

Poate ca mostenitoarea Baroului si teatrul ei de papusi au impresia ca sunt alegeri electorale si votarea se inchide la ora 24.00. Incercam sa le gasim scuze, sa-I intelegem, dar singurul gand care ne vine in minte este ca e nevoie de cat mai multe voturi decat ale celor ce se vor prezenta la Central, de un control asupra lor si de aceea e nevoie de aceste 10 ore pentru vot.

Poate ca avocatii, oameni inteligenti, nu se vor lasa pacaliti de aceste manevre, cel putin ciudate si fara logica. Pare ceva de genul nici usturoi n-a manccat, nici gura nu-i miroase sau e „like a virgin”.

Vom vedea…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy