Take a fresh look at your lifestyle.

Curtezanele de la Dalkia o dau in nesimtire. Vor sa nu fie jignite, in conditiile in care isi bat joc de oameni. Incepem “Campania Marea Debransare”

In incercarea de a ajuta un batran pensionar, bolnav de diabet, care se chinuie de aproape doi ani sa rezolve o problema simpla cu Dalkia, am incercat sa vorbesc cu marea curtezana care se da director de comunicare, adica Ana Maria Icatoiu. Cititi AICI ancheta despre cazul domnului Ioan George, care este purtat pe drumuri la cheremul unor asa-zise doamne ce ii ingradesc dreptul de a decide ce sistem de incalzire sa aleaga.

Asadar am contactat-o telefonic pe aceasta Ana Maria Icatoiu care acumulase o serie de frustrari de cand tot scriem, legate de faptul ca i-am jignit colegele, respectiv Ioana Iliescu, fostul director al Dalkia Termo Prahova si Nicoleta Rizea o/un no name cu gura mare, care se bate cu caramida in piept spunandu-i lui Ion George ca “si daca vine cu ordin de la Basescu tot nu ii aproba debransarea”. Asta in conditiile in care Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Prahova a aplicat Dalkiei o amenda de 200 de milioane de lei pentru ca a incalcat dreptul lui Ion George, din cauza (in) competentei celor trei cucoane care, parca, lucreaza in paguba furnizorului de energie termica din Ploiesti. In schimb, Dalkia a contestat masura reanalizarii documentelor depuse de Ion George, dar a achitat cele 200 de milioane de lei, ceea ce inseamna ca isi recunosc vina.

Frustrarile curtezanei noastre pe numele ei Icatoiu, pe care o cunoasteam ca o persoana echilibrata si cu bun simt, au rabufnit atunci cand i-am solicitat sprijinul in rezolvarea problemei. Credeam, in sinea mea, ca este mult peste nivelul celor doua colege, respectiv Iliescu si Rizea. M-am inselat, sunt de aceeasi factura, isi bat joc de un batran, fara sa aiba vreo problema de constiinta. Iar tupeul si nesimtirea nu le lipseste la niciuna dintre ele. Cred ca sunt singurul ziarist caruia ii este interzisa o discutie cu directorul Dalkia Termo Prahova din Ploiesti.

Doamna Icatoiu, intre noi fie vorba, mi se rupe de tratamentul la care ma supuneti ca ziarist, pentru ca e bun impotriva gripei si a starii de voma pe care mi-o creati.

Marturisesc ca ma jenez sa postez aici convorbirea telefonica cu comunicatoarea de serviciu, mi-e jena de jena ei ca sa ii demonstrez isteria. Va relatez ca sa intelegeti ca orice discutie cu aceste persoane devine inutila, deoarce consumatorului ii este interzisa orice optiune. Imi spunea “distinsa” ca nu cunsoc legea si ca Ion George nu este indreptatit. “Imi spunea” e o forma eleganta de a descrie racnetele marca Icatoiu, care incerca sa ma acopere, fara sa imi lase posibilitatea sa mai spun ceva. Ca de obicei, nesimtirea ma amuza, dar a devenit mult prea evidenta cand madam Icatoiu a inchis brusc telefonul, fara sa anunte. Asa se intampla, probabil, la ea la tara. O fi greu cu naveta si cu caratul ciubotelor pana la intrarea in Bucuresti. O intelegem, dar tot nesimtire e sa inchizi telefonul in nas cuiva care incearca sa aiba o discutie civilizata cu tine. Apropo, ceea ce considerati dumneavoastra madam Icatoiu ca ar fi jignire este pururul adevar despre situatia in care se afla Ion George, de care va bateti joc. Stiu, adevarul doare si poate fi asimilat unei jigniri atunci cand nu ai argumente.

Pentru Nicoleta Rizea avem sa-i relatam o poveste. Se facea ca un politist, obsedat de pistolului lui si crezandu-se mare smecher s-a dus la o petrecere cu arma din dotare. Petrecerea a fost atat de frumoasa si prietenoasa incat a vrut sa le arate petrecaretilor cum functioneaza pistolul. Si le-a aratat pana cand unul dintre ei… a murit, dar nu de ciuda. Dupa aceasta petrecere, politistul nostru a fost lasat la vatra, dar in libertate. Orice poveste are un happy end. Aici care o fi fost?

Din cauza atitudinii celor trei cucoane ne-am decis sa initiem “Campania Marea Debransare”, poate asa vor intelege si ploiestenii ca nu are rost sa platim sute de lei la Dalkia, cand putem sa platim mai putin prin montarea centralelor in apartamente. O alta varianta ar fi energia solara, cum e in Uniunea Europeana si sunt si fonduri pentru asta. Mai ales ca de la anul nu mai pupa nimeni subventii la caldura.

Stiu, eu sunt mic, voi sunteti mari, dar si David era mic pe langa Goliat!

P.S. In poza trucata a pamfletului pe care il cititi o regasiti pe Ana Maria Icatoiu in dreapta si pe Nicoleta Rizea( nu este chipul acesteia, dar speram sa semene). Ioana Iliescu nu mai prezinta interes pentru ca avem informatii ca nu mai ocupa functia de director. Dar despre asta veti citi un alt material, rezultat tot in urma conversatiei cu mirobolanta doamna Icatoiu.

VRETI RESPECT? INVATATI SA RESPECTATI!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy