Take a fresh look at your lifestyle.

Corina Ungureanu a intrat in PNL. Care e castigul partidului?

Incep prin a spune ca regret enorm ca n-am participat la conferinta de presa organizata astazi de PNL. Daca as fi stiut care este subiectul principal al discutiei as fi fost acolo cu o ora inainte. Asadar, dupa cum ati aflat, probabil, Corina Ungureanu s-a inscris in PNL, dupa ce a candidat la europarlamentare, credem noi cu sprijinul PSD. Lectia pe care a primit-o Corina de la votanti ar trebui sa-i dea de gandit si anume sa inteleaga ca notorietatea castigata ca sportiv e una, cea ca despuiata prin reviste e alta si aia ca om politic este cu totul si cu totul alta. Cu toate acestea, Corina Ungureanu a fost primita cu bratele deschise in partid, ceea ce ridica mari semne de intrebare asupra valorilor pe care le doreste PNL a fi inregimentate. Inclin sa cred ca dreapta romaneasca este in mare declin, pe de o parte cu aceasta sosire care se vrea a fi o lovitura de imagine( vom vedea daca va fi una sub centura, pe centura sau deasupra ei) pentru PNL, iar pe de alta parte cu toate orgoliile parlamentarilor actuali care sub „greata” de a se alia cu pedelistii, nu se gandesc la binele tarii, ci la propriile burti, la propriile orgolii, invocand identitatea partidului. Acesta din urma este un motiv de satisfactie pentru Victor Ponta si ai lui. Cei care pierd suntem noi, cetatenii acestei tari!

Revenind la marea domnisoara a politicii prahovene, nu facem un caz din faptul ca nu cu multi ani in urma era un fervent sustinator al PDL si nu rata nicio intalnire cu colegii ei de partid de atunci. Trecem si peste faptul ca a incercat in UNPR sa smuceasca politichia, dar fara rezultat. Dar nu putem trece usor pentru faptul ca a stat( de pomana) in functia de consilier pe probleme de sport al primarului Iulian Badescu, dupa cum stim membru PSD, ca si Corina, nu cu mult timp in urma. Ramanem un pic aici si spunem ca a profitat din plin de guvernarea pesedista, a candidat cu sprijinul PSD la europarlamentare ca independent, iar acum trece in barca PNL. Din punctul meu de vedere nu este un castig pentru Mircea Rosca si nici pentru ea. Oricat de multa intelegere ar avea romanul pentru gingasia si pisicenia Corinei, nu are pentru cei care trec dintr-o barca in alta. Nu ar fi o problema nici asta, daca Ungureanu ar avea o identitate politica clara, o personalitate puternica ce poate sa razbata prin muntii Carpatii in toate sediile de partide din tara. Insa, Corinuta noastra a fost o intretinuta in politica si a venit cu ceva ce a facut cu peste zece ani in urma, fie ca vorbim de performantele sportive, fie ca vorbim de pozele deocheate, fapte care nu o recomanda cu nimic pentru o cariera politica.

Raman la parerea mea ca, desi a avut o multime de oportunitati, Corina Ungureanu nu a aratat nimic, nici in plan administrativ, nici politic. As vrea sa fiu intelegator, dar cand vad ca astfel de oameni sunt promovati, ma apuca toate furiile pentru ca eu nu sunt lasat sau sprijinit sa fac lucruri la care Corinuta nici nu viseaza, pentru comunitatea asta din care facem parte cu totii.

Cu toate acestea, ii urez succes si sper ca, macar de data asta, sa-si fi gasit identitatea politica, sa demonstreze ca are ceva in cap, nu numai corp, si sa imi arate ca ma insel. Voi avea, cu siguranta, decenta sa recunosc ca am gresit!

Conditia este ca sa foloseasca prezentul, nu trecutul care loveste in ea la fiecare pas. Sa isi puna la treaba capul, nu corpul.
P.S. In acest moment, cred ca pesedistul Iulian Badescu si-a dat seama ca Ungureanu nu a fost o achizitie importanta atunci cand a promovat-o si, acum, i-a intors spatele. Mircea Rosca a luat-o de buna, dandu-i o sansa. A cata?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy