Take a fresh look at your lifestyle.

Cel de-al treilea IncomodPH se pregateste sa apara pe piata. De ce va obositi cu copiile, scoateti banul si va vand originalul!

Dupa cum stiti deja, un oarecare individ pe numele lui George Stanciu a scos pe piata o copie (in)fidela de sorginte philipineza a publicatiei noastre, IncomodPH.ro, la inceputul acestui an. E greu de inteles acest individ, pentru ca daca as fi avut aceeasi dorinta de razbunare ca el, mi-as fi ales un alt nume si m-as fi luptat. Numai ca a vazut ca nu are de unde sa ma agate si a ales sa loveasca in mine, prin intermediul a ceea ce am creat de cinci ani incoace. Nu pot sa-I cer deminitate, cuiva care nu are. Atata poate, atata face. Numai ca a creat un precedent periculos, care se va intoarce si impotriva sa si, cu siguranta, a altor jurnalisti care deranjeaza sau vor deranja.

Zilele acestea am aflat ca dupa ce  am creat acest brand de cinci ani incoace, asa cum spuneam, si dupa ce Stanciu a vrut el sa creeze confuzie pe piata media, luand de-a gata, iata ca o alta persoana se pregateste sa-mi distruga munca. Deja nu ma mai mira, la cati profitori vad in jur. Numai ca persoana care mi s-a spus ca e una grea, la fel ca prima mea copie, are prostul obicei sa nu gandeasca. Pentru ca nu imi place sa fiu la gramada, in randul celor care pentru bani pupa in cur pe cei de la putere, chiar daca acestia gresesc fata de comunitate n-am incotro si merg pe drumul meu. Incepand de astazi sunt unic asociat in  firma( Stanciule poti vedea asta de luni incolo), din motive care vreau sa ramana intre mine si fostul meu asociat. Nu regret decat ca am fost dezamagit de alegerea pe care am facut-o, din anumite motive. Iin rest, pot spune ca a mai fost o lectie pe care am primit-o de la viata. Am mai invatat ceva!

Problema eticii in societatea civila romaneasca este una fara rezolvare, daca educatia lasa de dorit, iar banul primeaza. Moralitatea, de asemenea, este o problema si tine de caracterul fiecaruia si principiile dupa care se ghideaza in viata. Dupa ce am vazut ce jurnalisti scriu pentru copia mea (in)fidela si philipineza sunt curios cine va scrie pentru noua copie a celui care se va dovedi a fi chiar cel mai prost om de pe planeta daca va iesi pe piata si va investi in asa ceva, care apare mai mult decat trebuie.

Dar, daca cineva doreste sa devina INCOMOD n-are decat sa vina la negocieri. Scot la vanzare originalul. Pretul porneste de la 50.000 de euro, fara marca inregistrata. Cu marca inregistrata, pretul pleaca de la 100.000 de euro.

Astept ofertele pe adresa de mail: incomodph@yahoo.com sau  office@incomodph.ro.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy