Take a fresh look at your lifestyle.

Bancile lui Badescu, daca nu au televizor incorporat si politist local de paza, nu valoreaza 7000 de lei

Ma uitam la stirile Antena 3, cand il vad pe primarul Badescu in rolul principal. Ma gandeam ca cineva ii da Oscarul pentru “magnifica” sa contributie la bunastarea comunitatii de aproape doi ani incoace. Avea microfonul reporterului infipt direct in gura si, printre dinti ingaima ceva. E drept ca nu vedeam premiul pe nicaieri, dar la cat de special este banuiam ca trebuie sa apara.

Din fericire, totul se petrecea doar in imaginatia mea bolnava, in care cred ca Badescu Iulian este primarul municipiului Ploiesti, care isi respecta promisiunile electorale, care e preocupat de binele comunitatii. Deh, am eu o chestie tampita cu promisiunile, daca nu sunt respectate.

Revenind la Antena 3, Badescu era in prim plan cu o mare problema care mai pune o piatra pe umarul sau, ca sa nu spunem ca ataseaza o palma in obrazul imbujorat. Reporterul il intreba ce parere are despre achiztiile de banci stradale cu suma de 7000 lei. Domnia sa, economist de profesie si chibzuit( cum ar trebui sa fie) a spus ca nu s-au facut aceste achizitii, dar daca primaria va constata ca are nevoie, se va solicita la firma care a castigat licitatia, necesarul de banci la aceasta suma.

Cred ca televizorul era de vina, pentru ca nu am vazut sa se inroseasca la fata cand spunea aberatia asta, facandu-se ca nu intelege ca pretul este imens pentru niste saracii de banci stradale. Ducea discutia in alt plan, adica in acela ca, vezi Doamne, nu a facut pana acum achizitii de acest gen. Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase, daca e sa vorbim in termeni populari. Ce nu intelege sau se face ca nu intelege domnia sa este ca pretul este enorm, iar o astfel de achizitie ii stirbeste si mai mult dramul de incredere pe care oamenii il mai au in el si nu ma refer la cei care profita de pe urma functiei lui. E treaba domniei sale, dar daca are de gand s-o tina asa pana la finalul mandatului si dupa aceea sa candideze, ar fi bine sa-si ia gandul, chiar daca am curaj sa fac pariu ca in ultimul an jumatate va incepe sa se miste. Sa se preocupe de Ploiesti, pentru a schimba optica cetatenilor care nu au puterea sa vada in ansamblu, ci le ramane pe retina doar ultima parte a existentei lor, pana in alegeri.

II dam un sfat prietenesc primarului Iulian Badescu. Pentru a mai atenua din socul acestor achizitii, daca ii trece prin cap sa le faca, sa incorporeze si cate un televizor LCD cu diagonala de 80 cm in banci, iar la fiecare banca achizitionata sa fie cate un politist local, care sa o pazeasca.

Numai asa s-ar putea justifica suma de 7000 de lei pentru cateva scanduri care vor tine loc de banci.
Hai, Badescu ca e la ocazie. Daca tot iti bati joc de noi, macar fa-o cu simt de raspundere.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy