Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu mai face o „gaurica”… la RATP. Patraru e pe afis ca partener la festival

UPDATE: Din cate am aflat, cursele asigurate de RATP pentru transportul calatorilor spre Festivavul Subsonic de la Paulesti au avut un real „succes”. Aproape la fiecare cursa circa 7-8 calatori se lafaiau in ditamai autobuzele iar, pe alocuri, soferii erau singuri pe traseu. Astfel, la un sumar calcul, circa 400 de bilete au fost vandute. Ceea ce il face responsabil pe Iulian Badescu de o pierdere produsa RATP, de peste 19.000 de lei. La mai mare primarule, ca vad ca te tine!

Nu vreau sa vorbesc cu pacat, dar din ce vad in legatura cu activitatea primarului Iulian Badescu ma duce la ideea ca omul asta n-a inteles pentru ce l-au votat cei care nu au fost cumparati. A atribuit traseul 222 firmei DST, in conditiile in care RATP a pierdut circa 45.000 lei pe luna, care reprezentau 60% cota parte platita de Real, iar 40% trebuiau scosi din bilete si abonamente. A scos la la licitatie, recent, suma de 130.000 de lei pentru schimbarea mobilierului stradal, iar cea mai nou lovitura ii este adresata tot RATP-ului, cu ocazia Festivalului Subsonic, care are loc la Paulesti. Astfel, o adresa nesemnata de nimeni si trimisa RATP, care s-ar fi vrut a fi un program de actiune, stabilea fara nicio urma de legalitate ca RATP trebuie sa asigure transportul din ora in ora de la Gara de Sud pana la padurea Paulesti.

Asadar, dupa “gaurica” de 45.000 lei pe luna pe care a dat-o la RATP acum cateva zile, Badescu recidiveaza si ma da una. La un calcul sumar , potrivit preturilor stabilite de Consiliul de Administratie, pentru cele 200 de afise A3, prin care s-a facut reclama festivalului in autobuze, RATP trebuia sa incaseze 992 lei. Mai mult, daca Badescu nu si-ar fi permis in mod abuziv sa atribuie gratuit traseul pentru Paulesti, Regia ar mai fi incasat 14.063 lei din inchirierea autobuzelor. In aceste conditii, RATP trebuie sa suporte cheltuieli de 5.200 lei din bugetul propriu, ca asa vrea primarul. Din informatiile noastre aceasta suma reprezinta motorina , salariile conducatorilor auto , ale controlorilor detasati in autobuze, spor de noapte , spor de sarbatoare. Asadar, “gaurica” recenta facuta de Iulian Badescu la RATP este de vreo 20.000 de lei. O fi bine, Badescule ca de nici doua luni de cand esti in functie te comporti de parca e mosia ta RATP-ul? Ce ai criticat inainte faci de 10 ori mai rau, ipocritule!!!

 

Din cate am aflat, autobuzele RATP nu pot circula in afara Ploiestiului fara autorizatie sau o pot face numai pe baza unui contract de inchiriere pe ruta respectiva. Ai mai incalcat legea si cu asta?

Astazi, 3.08.2012, in intervalul orar 15.00.-17.00 se facusera deja trei curse. Numarul de calatori a fost urmatorul: ora 15.00- 30 calatori; ora 16.00- 2 calatori; ora 17.00- 5 calatori, iar la cursa de la 18.00 se urcasera in autobuze 6 persoane.

La un calcul estimativ, ca sa acopere pierderea de 20.000 de lei, RATP ar fi trebuit sa vanda cam 12.500 de bilete a cate 1,6 lei. Dup ace a urlat in gura mare pe cand era senator ca RATP e in faliment, acum, de cand e primar Iulian Badescu face donatii catre un festival care are loc in… Paulesti.

Interesant este faptul ca pe afis se regaseste Prahova TV, saptamanalul altphel, entitati media conduse de nimeni altul decat deontologul neamului Dragos Patraru.

De ce nu scrie jurnalistul Patraru, cel mai “onest” dintre pamanteni, despre acesta situatie de la RATP? Dupa cat l-a pupat in fund in campanie pe Badescu acum e mai profitabil sa taca malc si sa isi puna siglele pe afisul festivalului. Ca doar n-o fi degeaba!

P.S. O se vedem, in perioada urmatoare, daca exista vreo legatura intre primar sau acolitii lui cu organizatorii festivalului caruia ne-am gandit sa ii facem si un pic de reclama gratuita.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy