Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu dormi linsitit, Volosevici nu strange semnaturi ca sa te dea jos. Nici eu…inca

Citeam zilele trecute in Actualitatea Prahoveana ca Andrei Volosevici vrea sa se apuce de strans semnaturi pentru organizarea unui referendum prin care sa-l inlature de la primarie pe Iulian Badescu. Dupa cum am spus in campania de la alegerile parlamentare, Volosevici a fost singurul politician pe care am ales sa-l sprijin, dupa ce patru ani m-am tot luptat cu el. Probabil ca sunt masochist sau chiar cred ca Andrei Volosevici este bun in ceea ce face. Inca mai astept, stiu ca poate mai mult.

Oarecum incantat de aceasta idee, deoarce Badescu este o mare dezamagire pentru mine, am pus mana pe telefon si l-am sunat pe senatorul Andrei Volosevici pentru a afla care este adavarul cu acest referendum. Omul habar nu avea despre ce este vorba, dupa cum mi-a marturist nici nu citise materialul. Scurta discutie s-a rezumat la “nu am nicio legatura cu acest subiect”. Incomod cum ma stiti si cum simteam ca ma strange neclaritatea situatiei am inceput sa sap. Am reusit sa aflu intr-un final ca, de fapt( nu bag mana in foc ca ar fi suta la suta asa)  unele “caractere” puternice din PDL, cu un oarecare sprijin PSD ar fi lansat aceasta idee. Motivatia ar avea la baza viitoarea candidatura a lui Volosevici la functia de presedinte al PDL, organizatia muncipala, iar o diversiune de genul acesta ar avea menirea sa le ia mintile pedelistilor votanti la alegerile din partid si sa dea pe langa numele lui senatorului, cu votul. Daca ar fi sa speculez cu adevarat, fara sa ma folosesc de informatiile pe care le am, m-as duce cu gandul la Roberta Anastase maritata de insusi Badescu, care n-a lipsit nici de la nunta ei. Cum pe Badescu o astfel de informatie cum ca s-ar vrea referendumul, il lasa rece, lansarea unui astfel de zvon este pueril, cel putin. Pana la alte etape ale polticii locale, merg pe mana lui Andrei Volosevici care mi-a declarat, cum spuneam, ca nu-l interseaza un astfelde demers. Sincer, pe mine m-ar interesa si, daca ma gandesc bine, poate chiar ma apuc de strans semnaturi, daca primarul nu-si revine. Si mai e o chestie, vreau sa-l vad pe prefect cum refuza semnaturile si ma judec cu el ca sa organizeze un referendum. Deocamdata nici eu nu sunt interesat de referendum, dar n-ar fi exclus ca in viitorul apropiat sa trec la treaba!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy