Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu cere intelegere. Eu n-am chef si motive sa i-o acord. Voi?

Intr-o postare pe Facebook, Iulian Badescu, edilul care a uitat de promisiunile electorale in secunda doi dupa finalizarea alegerilor locale de anul trecut, s-a trezit sa ceara intelegere. Acest mincinos, la fel ca cei care ii tin isonul( vezi Mardare, alias George Stanciu) lasa impresia ca s-a trezit la realitate si vrea sa faca treaba pentru cei care l-au votat. Sic?!

Vorbeste domnia sa despre viitorul santier care va fi Ploiestiul si convietuirea noastra cu norii de fum, gropile si camioanele intr-o totala lipsa de inspiratie, care il caracterizeaza. Egala cu lipsa de caracater de care da dovada fata de alegatorii sai, in primul rand cei varstnici carora le-a promis o pensie municipala de 200 lei. Ca un veritabil pirat, de cand s-a inscaunat in fotoliul de primar a spart un milion de euro pe o cladire fara folos, respectiv fostul sediu PECO,  la fel ca si cladirea Petrom, unde vrea sa faca Spital de Pediatrie( despre care vom scrie cat de curand si vom demonstra ca este un bluf). Acest om nu are nicio limita a bunului simt cand vine si posteaza mesajul pe care il veti citi mai jos.

Urmeaza trei ani in care orasul nostru va fi modernizat, spune piratul. Dar uita sa mentioneze cateva lucruri esentiale cand face referire la caile de tramvai reabilitate si parcul municipal de 20 de milioane de euro. Unul ar fi ca aceste doua proiecte ii apartin lui Andrei Volosevici. Al doilea ar fi ca proiectul care vizeaza parcul de 20 de milioane de euro este cel pentru care, in calitate de senator, urla de facea spume la gura si indusese si in randul presei ideea ca acel teren este grevat de sarcini. Bineinteles din dorinta de a obstructiona realizarea proiectului pentru care acum cere intelegere.

Sunt convins ca vrea intelegere si pentru ca nu da doi bani pe cetatenii care se prezinta la audiente cu problemele lor, deoarece nu a participat niciodata de cand e primar. Sunt convins ca vrea intelegere pentru ca nu a fost in stare sa creeze locuri de munca si pentru alte lucruri pe care le-a promis in campanie. Tot la fel de convins sunt ca nu am intelegere pentru nimic din ceea ce face pentru ca nu face in interesul cetateanului decat la suprafata. In spatele actiunilor sale sunt alte interese pe care vi le vom dezvalui in timp.

Mai jos aveti postarea de pe Facebook a primarului Iulian Badescu:

„Am fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Ploieşti. Este firesc să mulţumesc tuturor celor cărora m-au susţinut şi sprijinit în drumul meu.

Tuturor vreau să vă transmit un mesaj. Urmează 3 ani în care oraşul nostru va fi modernizat. Vom avea cai de tramvai reabilitate, un parc municipal de peste 20 de milioane de euro, cel mai modern spital de pediatrie din România şi nu numai. Vreau să conştientizaţi motivul pentru care Ploieştiul se va transforma într-un şantier şi de ce vom convieţui cu norii de fum, gropi sau camioane. La sfârşitul acestui mandat cetăţenii ploieşteni sunt aceia care vor avea de câştigat.

Vă rog şi de această dată să mă susţineţi, să fiţi de partea unor proiecte de modernizare cu adevărat ambiţioase!”

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy