Take a fresh look at your lifestyle.

Am avut dreptate// Volosevici, din nou bot in bot, cu Roberta Anastase. Sa vina DNA

N-a trecut nici un an de cand scriam ca nu va dura mult si asa-zisul senator Andrei Volosevici se va intoarce la sanul Robertei Anastase, care se apropie de nastere. Sau de puscarie, daca tinem cont de operele literare ale fostului ministru Gabriel Sandu. “Mare” om si asta. Oricum nu-i dorim Robertei sa se duca la mititica, cel putin pana nu-mi plateste amenda abuziva, pe care mi-a comandat-o la mascaricii aia de la ITM in 2010, cand am scris ca e o habarnista plina de ipocrizie. Adica vreo mie de euro, plus penalitati, plus cheltuielile de judecata.

Ca sa te convingi ca am avut dreptate, cand scriam despre intoarcerea lui Volosevici, citeste: PMP- un partid construit din ura colegiala. Cat timp va trece pana cand Roberta si Volo se vor pupa, din nou, bot in bot?

Asadar, intuitia noastra s-a adeverit si nasul ratacitor al copilului administratorului Ioan Ene, adica acest individ care ar fi mai bun de stand-up comendy decat sa umple Parlamentul cu comedianti, s-a intors de unde a plecat. Cu surle si trambite, e adevarat. Acum s-a intors pe sestache, cu coada intre picioare si cu marea dorinta de a candida la primarie in 2016. Obsesia lui, primaria. Bag mana in foc ca dorinta principala a lui Volosevici in castigarea primariei Ploiesti este razbunarea pe anumite persoane, nu intentia de a face ceva pentru Ploiesti.

Pana la un punct, ii pot intelege pe cei de la PNL. Le-au plecat sase parlamentari la PLR-ul lui Tariceanu, iar asta mic si mincinos poate umple norma, ca deh, e nevoie la numar si le zice bine, pana pici pe spate de ras. Ii pot intelege spuneam, dar asta nu inseamna ca nu pot sa le salt vrei cativa Dumnezei la toti din conducere care nu au fost in stare sa analizeze activitatea parlamentara a asa-zisului senator Andrei Volsoevici si sa vada ca e o nulitate din punctul asta de vedere. Ceea ce ma duce cu gandul ca cine se aseamana se aduna si m-am linistit. Duca-se incolo de politica cu curvasaria ei cu tot.

Ne trece viata si nu ne mai da nimeni anii care trec inapoi, in timp ce noi ne uitam la caricaturile astea de oameni, care se joaca cu viitorul nostru si, din cauza carora, tara nu poate evolua, nu se poate dezvolta. Ei se pupa in bot, noi murim de foame si coruptia creste vertiginos. Noroc ca a inceput sa functioneze DNA si mai triaza din ei, in timp ce am ajuns rusinea lumii, cand vedem cati oameni de stat sunt dusi in arest. Te intrebi cine conduce tara asta si, mai ales, cum.

Te intrebi ce a facut Andrei Volosevici si altii ca el, in Parlament ca sa stopeze coruptia. Te intrebi daca are vreun interes Andrei Volosevici si altii ca el sa stopeze coruptia. Te intrebi, ma intreb …si pe el il doare in cur. Merge inainte, din partid in partid, de la masa cu Traian Basescu la masa cu Alina Ghorghiu, de la Senat la primarie si noi ne umplem de nervi ca suntem contemporani cu el, un individ care nu intelege ca atunci cand minte nu face altceva decat sa abuzeze de increderea pe care i-o acordam.

Ca un adversar declarat al lui Andrei Volosevici spun: sa vina DNA, si sa-l aresteze pentru abuz de incredere si pentru uciderea premeditata a sperantei!
P.S: Lasand gluma amara la o parte, nu doresc nimanui sa se duca la puscarie, dar niste exemple trebuie date pentru ca altii in situatii si pozitii similare sa nu mai indrazneasca sa comita infractiuni. Tot ce imi doresc este ca cei care ne conduc sa isi dea seama ca nu mai e cale de intoarcere si sa scoata tara din mocirla si saracia in care se afla.
Imi pun toate sperantele in Klaus Iohannis.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy