Take a fresh look at your lifestyle.

Am aruncat manusa: INVITATIE LA DEZBATERE

Către

D-ul Iulian Bădescu, candidat USL pentru Primăria mun. Ploiești

D-ul Andrei Volosevici, candidat PD-L pentru Primăria mun. Ploiești

 

Stimați domni,

 

Subsemnatul Eugen- Costin Cristescu, candidat PNȚCD pentru funcția de primar al municipiului Ploiești și exponent al societății civile ca președinte al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania, mă declar indignat de modul în care domniile voastre intelegeți sa desfășurați campania electorală pentru Alegerile Locale din 10 iunie 2012.

Promisiunile electorale, multe dintre ele fără acoperire, d-le Iulian Bădescu, precum și fățărnicia de care dați dovadă d-le Andrei Volosevici, amandoi sub aceeași „esență” de slogan << Am promis. Am făcut!>> mă fac să cred că n-ați înțeles menirea unei campanii. Vă știu a fi oameni intelgenți, deși nejustificat aroganți, și pun modul opulent și plin de promiscuitate în care vreți să câștigați încrederea ploieștenilor pe seama obligațiilor pe care vi le-ați asumat față de finanțatorii campaniilor dumneavoastră.

Vă readuc aminte că bugetul local nu este pușculița niciunuia dintre partide și, cu atât mai puțin, a celor care le conduc.

Având în vedere toate aceste amănunte vă invit în orice zi, la orice oră, la oricare dintre televiziunile locale și la oricare dintre realizatorii de emisiuni, la o dezbatere în trei ( sau în 10 cum ar fi normal) pentru a aduce la cunoștința cetățenilor Ploieștiului proiectele pe care le propunem, bazându-ne fiecare dintre noi pe o proiecție a bugetelor locale viitoare.

Ca să folosesc un limbaj specific unora dintre cei care afișează bannere de susținere contra cost pentru fiecare dintre dumneavoastră vă adresez invitația la câte dezbateri aveți curaj să participați, astfel:

Dacă aveți sânge în instalație alegeți ziua, ora și locul de desfășurare a dezbaterii/ dezbaterilor, pentru ca ploieștenii să aleagă cine este cel mai bun!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy