Take a fresh look at your lifestyle.

Alegeri locale 2012// Eu, societatea civila curata si PNTCD in cursa pentru Primaria si Consiliul Local PLOIESTI

Unii ati auzit, altii nu, ca de o luna incoace am luat decizia de a candida la primaria muncipiului Ploiesti. Am ales cinci oameni din societatea civila, in care sa cred si pe care sa ii am alaturi, intr-un proiect electoral la alegerile locale din 10 iunie 2012. Astfel, ne-am constituit ad-hoc in Grupul Civic „INCOMOD”. Pe parcurs doua dintre aceste persoane m-au dezamagit si am renuntat la ele. N-o sa dau nume acum, nu e cazul pentru ca nu sunt singurele. Fiecare persoana din acest proiect trebuia sa stranga cate 2050 de semnaturi, minim, pentru a candida la Consiliul Local, iar eu pana la 4100 pentru a intra in competitie cu Andrei Volosevici si Iulian Badescu. O spun in premiera, la doua zile dupa ce am primit telefonul de care va voi povesti, aveam semnaturile necesare pentru mine.

Asadar, pe data de 25 aprilie, cu cinci zile inainte de ultima zi de depunere a candidaturilor nu stateam foarte bine. Intamplator sau nu, in acea zi mi-am pus la mana ceasul pe care il primisem cadou de ziua mea, in urma cu patru ani, de la cineva foarte drag, care intre timp a murit. Din ziua aceea lucrurile au luat alta turnura si, sper sa nu fiu gresit inteles, dar vreau sa cred ca Dumnezeu a vrut ca sa incerc. In acea zi am primit un telefon de la un reprezentant al PNTCD care mi-a propus sa candidez la primarie din partea acestui partid. Discutia nu a durat mult, dar am stabilit sa ne intalnim a doua zi.

 

Zis si facut. Pret de trei ore am discutat si am spus din capul locului ca proiectul meu se adreseaza societatii civile si daca e sa mergem impreuna la acest drum, societatea civila trebuie sa fie parte componenta. Pentru a pune bazele acestui parteneriat am solicitat incheierea unui protocol pe care il vedeti mai jos, pentru ca altfel, va marturisesc ca n-as fi mers mai departe. Doua lucruri, pe langa acest protocol, m-au determinat sa candidez sub sigla partidului. Primul a fost ca l-am cunoscut pe Leon Dumitru, presedintele organizatiei judetene care m-a surprins placut cu onestitatea de care a dat dovada la intocmirea protolului. Al doilea este ca am considerat ca pot face acordul cu PNTCD pentru ca este un partid curat, care de 12 ani a stat in afara oricaror mizerii pe care le traim cu totii, preferand sa moara decat sa se predea… coruptiei. Avand in vedere toate aceste lucruri am considerat ca acest parteneriat este de bun augur si voi face tot ce este omeneste posibil ca la Ploiesti, atat societatea civila cat si PNTCD sa creasca impreuna, atata timp cat se va respecta Protocolul. Ploiestenii trebuie sa isi recapete demnitatea si sa inteleaga ca vocea lor trebuie ascultata si punctul lor de vedere trebuie respectat. Mai mult decat am facut de unul singur pana acum, nu pot face. Acum e momentul sa veniti alaturi de mine si echipa mea, ca sa aducem normalitatea in Ploiesti. Va veti intreba cum? Inainte de toate trebuie sa aveti incredere in voi, dupa aia totul vi se va parea incredibil de simplu sa stopam acest mecanism care ne-a indobitocit si infometat ani de zile. In scurt timp site-ul www.ploiestiteiubesc.ro va fi gata si de acolo veti afla tot ce aveti nevoie ca sa stiti despre noi ca sa ne votati.

Eu raman acelasi si ideile mele nu se vor schimba. Cred ca in aceasta societate civila, in forta ei, chiar daca oamenii care o reprezinta nu inceteaza sa ma dezamageasca. Trebuie doar sa intelegeti ca ceea ce va propunem este eficent si simplu de pus in practica. Nu trebuie decat sa avem functiile necesare, iar asta nu se poate realiza decat cu voturile voastre.

Protocolul( da click pe poza):


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy