Take a fresh look at your lifestyle.

Ajunge, domnule Mircea Cosma. Intai schimbati-va dumneavoastra si gasca, iar apoi sistemul pe care il conduceti!

Imi sunt inca vii in minte imaginile in care un batran fara un picior si o femeie in varsta care se deplasa ajutandu-se de un scaun pe scarile Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova( DGASPC) pe care, culmea le-am vazut prima data, la Romania TV. Acest post, al carui patron este Sebastian Ghita, acum deputat PSD, devenit unul dintre merele discordiei din USL. Apoi, toata saptamana, Antena 3 a tocat subiectul  pana cand s-a lasat cu demisii si sanctiuni. Am curaj sa fac pariu ca, daca n-ar fi existat razboiul deschis intre Dan Voiculescu( Antena 3) si Sebastian Ghita( RTV) subiectul ar fi fost o stire banala. Dar, chiar si asa, rezultatele disputei in care se afla cei doi moguli este unul benefic pentru cetatean. Pe termen scurt, pentru ca nu se va schimba nimic, decat de ochii lumii.

Poate ca n-as fi abordat subiectul, as fi ramas un simplu spectator dezgustat de modul in care intelege Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova sa conduca destinele noastre, prin institutiile subordonate. Adica exact ca un baron, cu aroganta, doar pentru interesele grupului sau, rareori pentru cetateanul de rand si doar pentru el, cetateanul. Am convingerea ca numai Dumnezeu va face dreptate in cazul DGASPC Prahova, in primul rand. Vreau sa spun, legat de acest caz, ca oricat s-ar bate cu caramida in piept Mircea Cosma, ca sa nu spunem sercretarul CJ  Pavel Mihai( prietenii stiu de ce) acest sistem defect este asa pentru ca este gandit prost la nivel judetean. DGASPC se afla in subordinea Consiliului Judetean, este finantata de Consiliul Judetean, iar oamenii din conducere si nu numai se pun in functie numai de catre Consiliul Judetean. Oricate scuze si-ar cere Mircea Cosma, oricate masuri ar lua acum, este praf in ochi, pentru ca este voba de un sistem pe care domnia sa il pastoreste de ani de zile. Orice ar face acum este de prisos, daca nu se schimba domnia sa insusi. Daca nu baga capul in pamant si isi cere scuze, in modul real, nu doar pe un post sau intr-o conferinta de presa, dupa care ne umple frigiderul cu carne la toti, pentru ca suntem niste viermi, spre exemplu. Pana  cand nu se va schimba Mircea Cosma insusi, pana nu se vor schimba cei pe care ii protejeaza si care, la randul lor il protejeaza, fie aici fie la Bucuresti, orice demisie, orice sanctiune sunt glume proaste, de santier.

Culmea este, domnule Cosma, ca o schimbare va sta tuturor la indemana. Aveti bani pentru multe generatii de acum incolo, v-ati asigurat viitorul copilului( Hai noroc Vlade!), iar cei din anturajul dumneavoastra, cel mai elocvent exemplu fiind Razvan Alexe,  au tot ce le trebuie ca sa traiasca foarte bine. In afara de bun simt!

La fel ca si Razvan Mosu, angajat al Consiliului Judetean Prahova, cel care se face “vinovat” pentru inutila furie care a declansat acest material.

Ca sa intelegeti mai bine, ieri, sambata, a fost nu stiu ce deschidere a unei crame la Valea Calugareasca( Hai sa traiesti Vlade, din nou!), iar eu am preferat sa ma odihnesc. Pe la orele 10.00 ma suna Razvan Mosu, angajat al CJ Prahova si imi spune, pe un ton dojenitor ca de ce nu sunt si eu acolo. Daca stiam ca e atata de importanta prezenta mea, m-as fi dus si eu la inaugurare. Convorbirea s-a incheiat, de data asta, cu un ton imperativ, pe care l-am regasit si in mail-ul primit de la Razvan si care “suna” cam asa: asta este macheta care trebuie sa o pui pe site…( trec peste lispa acuzativului)

Macheta este chiar poza pe care va invit sa dati click si am postat-o nu pentru ca asa vrea Razvan Mosu sau Mircea Cosma ci pentru ca este in interesul comunitatii, al oamenilor amarati care se confrunta cu nesimtirea gestionata de oamenii presedintelui.

Mosule, daca tu, seful tau sau oricine altcineva va mai permiteti sa imi spuneti ca…trebuie sa… va ia mama dracului pe toti.

P.S. Vreau sa vad, inainte de toate, ca exista interesul major al lui Mircea Cosma pentru comunitate si dupa aia mai vorbim. Nu asa cum s-a intamplat cand am solicitat inchirierea Salii de 200 de locuri pentru organizarea Mesei Rotunde cu tema “Fara caini pe strazi- prin etica si ratiune”. Atunci oamenii domnului Cosma m-au trimis la primarie sa primesc aprobarea, desi Consiliul Judetean este proprietarul salii. Usor de ghicit de ce… ca sa ma impiedice sa organizez actiunea.

Dati click pe emisiunea „Exces de putere”:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy