Take a fresh look at your lifestyle.

Un rechin la malurile apei în Costa del Sol, din Spania

Apariția unui rechin la malul marii nu e ceea ce si-ar dori un turist sa vada in vacanta unde vine sa se relaxeze, astfel încât ne putem imagina panica atunci când turiștii și localnicii au fost obligați să iasă din apă după ce a fost observat un rechin uriaș.

Poliția a fost alertată imediat din cauza rechinului care a fost văzut în stațiunea de vacanță Costa del Sol din Fuengirola, Spania.

Serviciile locale de urgență au început să primească apeluri despre rechin, iar steagurile roșii au fost ridicate de-a lungul a mai mult de cinci mile de coastă.

A fost văzută pentru prima oară de pe plaja Torreblanca din Castelló, înainte de noi vizite mai apropiate de Malaga, despre care se crede au fost efectuate de același rechin.

Imaginile făcute de localnicii uimiți au arătat că peștele – considerat a fi un tintorera sau un rechin albastru – se mișcă nonșalant prin apă. Turistii au fost rugati sa paraseasca apa, in timp ce politia locala si Guardia Civil cautau rechinul.

Rechinul albastru este una dintre cele mai frecvente specii de rechini din Marea Mediterană. Același tip de rechin a fost acuzat de un atac asupra unui bărbat din Elche, lângă Alicante, în iulie 2016.

Victima de vîrsta de 40 de ani a fost dus de urgentă la spital pentru o rană gravă la mînă. Primii oameni care i-au acordat ajutorul au descris muscatura ca fiind „mare” .

Revenin la recenta vizită a rechinului, turiștii au fost anunțați să iasă din apă în Fuengirola după ce anumite persaone au spus că au văzut un rechin.

Lucrurile arată mai rău în Australia unde luna trecută, în timp ce un bărbat pe numele său Alex Travaglini se afla în apele de lângă Gracetown, la sud de Perth, când un rechin la atacat, trăgându-și picioarele de trei ori din gura rechinului.

Din fericire, Alex a reușit să lupte împotriva rechinului și se recuperează acum de la rănile sale.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy