Take a fresh look at your lifestyle.

O turistă a fost răpită din aeroportul Suvarnabhumi din Thailanda. Nimeni nu a observat

După cum se poate observa din imagini, Jincai Chen  Acesta este momentul șocant în care o femeie este răpită după ce a părăsit un zbor de pe aeroportul din Bangkok, fără ca ceilalți călători să observe că ceva nu este în regulă.

Jincai Chen, a aterizat pe aeroportul Suvarnabhumi din Thailanda, după un zbor de scurtă durată de la Hong Kong, pe 6 mai, și în câteva momente a fost urmărită de patru bărbați și o femeie.

CCTV arată că doamna Chen se luptă cu doi dintre bandă care o țin de brațe, în timp ce un altul dintr-un cămașă roșie merge cu câțiva pași înainte de răpire.

Grupul o conduce prin controale de securitate înainte ca doi bărbați îmbrăcați în negru să se alăture grupului la caruselul de bagaje.

Banda, alcătuită din bărbați chinezi și o femeie thailandeză, a contactat apoi pe sotul ei, cerând o răscumpărare de 10 milioane de baht (aproximativ 232 000 de lire sterline).

Cu toate acestea, după ce soțul a transmis banii, răpitorii au cerut încă 5 milioane de baht (116.000 de lire sterline), pe care acesta a refuzat să le plătească și, în schimb, a chemat poliția.

Doamna Chen a fost în cele din urmă eliberată de bandă, care a fost dusă la drum în Bang Nok, Bangkok, la 19 mai, după 13 zile în captivitate.

Seful Politiei Generale, Surahate Hakparn, care conduce ancheta, a declarat că patru persoane chineze, o femeie thailandeză numită Wansikan Termthanapat și până la zece alși thailandezi, inclusiv un sergent maestru de poliție de la Biroul de Poliție al Imigrării, au fost implicați în răpire.

El a spus: „Au fost emise mandate de arest pentru patru suspecți chinezi care au fugit deja din Thailanda. Știm identitatea tuturor suspecților și îi vom urmări pentru implicarea lor în răpire”.

Poliția a declarat că a primit o plângere pe 18 mai de la soțul lui Jincai, Han Young Lim, care este de origine chineză și coreeană mixtă, cu naționalitatea tanzaniană.

Han le-a spus ofițerilor că plătise deja 10 milioane de baht conform cererii de răscumpărare a membrilor bandei de răpitori, dar apoi au cerut încă cinci milioane.

Înregistrările CCTV din interiorul aeroportului au fost folosite pentru a urmări suspecții, despre care s-a constatat că au fugit în hoteluri din Bangkok, Pattaya și Rayong.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy